Hoe je een een staande ovatie krijgt als hypnotiserend spreker en presentator!

Je bent aan het genieten van de glimlachende en tevreden gezichten van de groep die je aan het trainen bent. Wanneer je klaar bent ontvang je een daverend applaus. Het hele publiek staat spontaan op om je een staande ovatie te geven. Dat is de kracht van de technieken van hypnotiserend spreken en presenteren van de trainers training.


Dat is het resultaat van een aantal presentatie technieken die ervoor zorgen dat je je publiek en groep op een hypnotiserende manier toespreekt. Met deze technieken ben je in staat om hypnotiserende presentaties te geven, groepen te trainen en te begeleiden.


Het resultaat: je kan nu groepen trainen en presentaties geven en gemakkelijk hypnotisch contact leggen met groepen van welke grootte dan ook zonder sprekersangst. Zonder plankenkoorts en hoe je jezelf als je dan een fout zou maken, gelijk weer doeltreffend herstelt. Zonder spiekbrieven, uren van voorbereiding en zonder een geboren spreker te hoeven zijn.

Wellicht is het idee om voor groepen te spreken op dit moment nog een beetje eng voor je. Ik ga je laten zien hoe je:


In alle rust voor een groep staat alsof je tegen een goede vriend spreekt en hoe je je presentatie op een boeiende, waardevolle en hypnotiserende manier geeft. 


Je hoeft geen moeilijke technieken te leren. Je hoeft niet extravert te zijn. Je hoeft geen enorm zelfvertrouwen te hebben of een “radio- stem" te hebben. 


Feitelijk is het zo dat je met behulp van de Trainers Training 2025- Hypnotiserend spreken en presenteren, je alleen hoeft te ONTSPANNEN in de beste versie van jezelf. En omdat de technieken van de trainers training: Hypnotiserend spreken en presenteren je leren hoe je je presentatie op een boeiende, waardevolle en hypnotiserende manier geeft, zul je overal waar je je presentaties geeft goede en aanmoedigende reacties krijgen.

Plan hier je oriëntatie gesprek in voor de IAPCH Hypnose Trainers Training. De agenda begint al aardig vol te lopen voor afspraken.
Klik hier

Hypnose Trainers Training 2025

In de training Hypnotiserend Spreken en Presenteren ontdek je speciale vaardigheden om groepen mensen te trainen, op te leiden en ongekend te inspireren!  Je bent aan het genieten van de glimlachende en tevreden gezichten van de groep die je aan het trainen bent. Wanneer je klaar bent ontvang je een daverend applaus. Het hele publiek staat spontaan op om je een staande ovatie te geven. Dat is de kracht van de technieken van hypnotiserend spreken en presenteren van de trainers training.

Kijk wat anderen hebben ervaren...

Wanneer je de volgende stap neemt kun je hier alvast naar uitkijken

- Je zult zien dat je ideeën sneller worden geaccepteerd en dat er sneller actie op je ideeën wordt genomen…

- Je zult je voldaan voelen omdat je eindelijk het meeste uit je ideeën, inzichten en ervaringen haalt…

- Je zult jezelf op een manier uiten waar anderen en jijzelf je voordeel mee doen.

Tenslotte, je zult erkenning, waardering en respect krijgen die jij en je kennis verdient


Simpel; Het enige wat je nodig hebt zijn een aantal gemakkelijke technieken van de Trainers Training 2023. 


Hier zijn een paar technieken die je gaat leren...


 • hoe je onzekerheid in charisma verandert met behulp van de T+ staat
 • hoe je lesstof op een effectieve en leuke manier aan je groep overdraagt door “trainings cycli” te gebruiken
 • hoe je met hypnotische verhalen een verrijkende ervaring geeft aan het onderbewustzijn van je groep, klantenkring of voor wie je ook presenteert
 • hoe je je presentatie, speech of training structureert voor maximale resultaten
 • hoe je je groep motiveert om te blijven luisteren naar alles wat je gaat trainen, demonstreren en presenteren 

  Je kan hieronder een gesprek inplannen voor de IAPCH Hypnose trainers training
  De agenda begint al aardig vol te lopen voor afspraken. Plan nu je afspraak in!
  Klik hier:

 • En het is een heerlijk gevoel wanneer dit gebeurt omdat...

  Het betekent dat je goed begrepen bent en serieus genomen bent. Het betekent dat je ideeën, standpunten en inzichten als belangrijk en waardevol zijn erkend.


  En ook, en dat is misschien nog wel het belangrijkste dat in je klanten kring en in je groepen je ideeën gevolgd - en toegepast zullen worden waar iedereen zijn voordeel meedoet. De kans is groot dat je alleen wat hulp nodig hebt en getraind moet worden in het overbrengen van je ideeën aan groepen zodat je dit allemaal gemakkelijk kan doen. 


  In de training Hypnotiserend spreken en presenteren zul je dit allemaal leren. Je zult zelf zien dat je met deze technieken met wat voor groepsgrootte dan ook contact legt op een hypnotische, inspirerende manier met veel impact. 


  Wil je groepen effectief trainen, inspireren - en zelfs transformeren?

  Het systeem is klaar en dat betekent dat jij nu je eigen groepen kan inspireren, bekrachtigen en transformeren. Terwijl je je inzichten en kennis deelt zullen groepen van welke grootte dan ook jouw ideeën accepteren en actie nemen op jouw ideeën zodat hun leven verbeterd.

  Wat je ook leert:

  • hoe je vrij wordt zodat je voor de groep spontaan en zelfverzekerd bent om interactie te krijgen
  • hoe je een verhaal niet alleen goed aan en groep vertelt maar deze ook hypnotisch maakt en een transformerend effect laat hebben
  • hoe je gebruikt maakt van je eigen persoonlijke verhalen en uitdagingen en deze vertelt als indrukwekkende emotionele ervaring voor de groep
  • hoe je je beschermd, krachtig en verbonden voelt te allen tijden en in je eigen kracht blijft zodat je nooit bang hoeft te zijn voor kritiek, minachting of om belachelijk gemaakt te worden
  • hoe je humor gebruikt voor een groep zodat je niet alleen de groep zich goed kan laten voelen maar hoe je dit ook als transformatie middel inzet om de groep te helpen
  • je krijgt groepsdynamica die je op dag drie inzet, dag drie is de "magische rapportdag" deze dag bepaalt of je een kans mist en je hele training ontspoort raakt of een totaal succes wordt.
  • hoe je individuen van identiteit laat veranderen wanneer ze een vraag stellen (de magische opening) zonder dat ze dat doorhebben
  • hoe je de hele training lang gepassioneerd blijft over alles wat je doceert, traint of wilt overbrengen 
  • hoe je een grote groep van meer dan 30 mensen hypnotiseert en naderhand in de reflectie deze ervaringen als transformatie gebruikt
  • hoe je een groep stuurt en leidt door verschillende ervaringen heen terwijl je alle controle houdt en de groep zich veilig voelt in het proces en de groep jou als trainer vertrouwt
  • hoe je de gehele groep een regressie laat ervaren en diepe levens-veranderende inzichten laat krijgen binnen 20 minuten
  • hoe je de boodschap van je presentatie op zo een manier vertelt dat je het publiek raakt 
  • hoe je compleet ontspannen zal zijn terwijl je presentaties geeft

  Speciale Extra Module:  de IAPCH Hypnose Examinator licentie

  Wil jij gecertificeerde Hypnose Opleidingen geven en je studenten certificeren vanuit de IAPCH?

  Dat kan. In de Speciale Extra Module IAPCH certificering word je naast de trainers training speciaal opgeleid in het doceren van hypnose opleiding van de IAPCH Level 1.

  Hypnose Trainers Training 2025 met de IAPCH Hypnose Examinator licentie

  Data: 
  blok 1: 16,17,18,19, oktober 2025
  blok 2: 20,21,22,23 november 2025 


  Locatie: 
  Hypnotherapie Academie Nederland,
  Bleijenburg 29,
  2511 VC
  Den Haag

  Lestijden:
  10:00 - 17:00