Welkom bij de NLP Life Academy!

"Een schot in de roos. Het is een geweldige ervaring geweest, met een heel goed resultaat voor mij als zelfstandig coach. Martijn laat zien waar het in hypnose allemaal echt om gaat, helemaal top! Ik kan niet anders zeggen."

Gerard de Vries

Bekend van TV

Kijk hier hoe Martijn Groenendal met hypnose een kater oplost bij Lou!

Hypnose Mindfulness Meditatie (48:00 + muziek) Versterk je Innerlijke kracht!

Wil jij ook met hypnose mensen gaan helpen?

"Ik ben Martijn Groenendal en kreeg op mijn negentiende jaar de droom om een fobie weg te halen bij een cliënt. Mijn droom was om dit binnen één uur te doen. Ik begon een reis letterlijk over de hele wereld om hypnose te leren van de groten der aarde. Dat veroorzaakte dat ik de hypnose vaardigheden in bezit kreeg om dat te kunnen doen. Nu geef ik hypnose trainingen in Nederland, België, UK, Singapore en Australië. Hypnose is naast een krachtig middel om fobieën op te lossen, ook een goed middel om je op een positieve manier met jezelf en anderen te verbinden"

"Door middel van krachtige hypnosedemonstraties, heldere uitleg en plezierige praktijkoefeningen ben je direct klaar om al het geleerde in de praktijk te brengen"

Je brengt nu zelf gemakkelijk anderen in diepe hypnose en past met zelfvertrouwen alle hypnose technieken toe om andere mensen te helpen"

Hypnose Mindfulness Meditatie (48:00 + muziek) Versterk je Innerlijke kracht!


Martijn Groenendal

Martijn Groenendal geeft al 20 jaar Hypnose- en NLP-trainingen overal ter wereld zoals in Londen, Ierland, Singapore, Australië, India en de Verenigde Staten en natuurlijk thuis in Nederland. Voor jou betekent dit een instructeur die erop is gericht om jou succesvol te maken in het toepassen van speciale kennis en vaardigheden op het gebied van hypnose en coaching. Dit zorgt ervoor dat je gelijk zelfvertrouwen krijgt én echt begrijpt wat je doet. Hierdoor kun je zelf alle vormen van hypnose en NLP succesvoller toepassen in je conversaties en coachingsessies. De trainingen zijn allemaal praktisch gericht (‘how to’) gemaakt om jouw zelfvertrouwen te vergroten en met een vleugje spiritualiteit.

Martijn Groenendal zelf is persoonlijk getraind door Igor Ledochowski, de grondlegger van Conversationele Hypnose, en door Richard Bandler, de mede-grondlegger van NLP.

Dit is wat worldclass Master-hypnotist Igor Ledochowksi over Martijn Groenendal zegt! "In deze training word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte hypnotherapeuten ter wereld. Net als ik heeft Martijn Groenendal internationaal al vele trainingssessies geleid. Al meer dan 25 jaar!" Igor Ledochowski. (IAPCH)