Mijn moeder begreep mijn video niet, jij?
26 november 2016 

Mijn moeder begreep mijn video niet, jij?

Over de schrijver
Jasper Geluk
Door

Jasper Geluk

op 26 Nov 2016

Ha Martijn, thanks voor de video. Had hem al een keer eerder bekeken. Denk dat ik je moeder wat dit betreft begrijp. En de diagram ook :-)

Martijn Groenendal
Door

Martijn Groenendal

op 26 Nov 2016

Haha das mooi!

Lutje Huylebroeck
Door

Lutje Huylebroeck

op 20 Mar 2017

Ik, Lutje, begrijp je moeder heel goed, maar ik begrijp je video maar al te goed. Ik heb wel de NLP Practionar afgewerkt heb en gebruik veel van wat ik leerde in mijn eigen praktijk van psychologe en psychotherapeute. Ik doe dat al 18 jaar maar sinds dit jaar in combinatie met nlp en het gaat beter en makkelijker en mijn clienten hebben er baat bij en dan heb ik een heel positief gevoel bij. Dankjewel. Warme groet, Lutje Huylebroeck

Suzanne huusken
Door

Suzanne huusken

op 26 Nov 2016

Grappig je video tijn. Dat heb ik dagelijks. Denk je je zelfvertrouwen eindelijk onder controle hebt en hupsakee dam gebeurt er weer wat, en Is mn zelfvertrouwen weer 0.0. Ik heb er maar mee leren leven. Maar makkelijk Is het niet. Ik zat je videologie te kijken en Had echt het idee dat het rechtstreeks naar mij gericht Was. Kan je nagaan hoeveel mensen hiermee rondlopen.

Martijn Groenendal
Door

Martijn Groenendal

op 26 Nov 2016

Hoi Suzanne inderdaad! De eerste stap is herkennen van het patroon, tweede stap is geen kritiek op jezelf, derde stap is een nieuwe keuze maken hoe je wel wilt reageren, de vierde stap is herhalen.

Fred van Schaagen
Door

Fred van Schaagen

op 28 Nov 2016

Heldere uitleg en met de diagrammen is het onbewuste proces goed weergegeven. Kan mij voorstellen dat je moeder, als zij een aantal begrippen voor het eerst hoort, dit wat minder goed kan plaatsen. Ik kijk met belangstelling naar de komende producties. Met vriendelijk groet, Fred van Schaagen

Martijn Groenendal
Door

Martijn Groenendal

op 28 Nov 2016

Hoi Fred Bedankt voor je reactie!

Wilma H.
Door

Wilma H.

op 29 Nov 2016

mooie duidelijke video Martijn, goed bezig!

Reactie plaatsen