Metamorphos persoonlijke transformatie training
09 oktober 2017 

Metamorphos persoonlijke transformatie training

ik ga binnenkort mijn nieuwe training voor een klein publiek toegankelijk maken. De training is een diepgaand transformatie proces om jezelf te verenigen met wat voor jou het meest belangrijke is in je leven, jezelf één te laten worden met je levensmissie of diepste hartverlangens.

Hier is in een notendop waar het over gaat:

Er is een bepaalde rol of identiteit precies voor jou weggelegd waarmee je in een lijn bent met je diepste hartverlangens. Wanneer je hiermee in contact bent erop vertrouwt en gebruikt als compas dan heb je ook precies het succes dat je wilt. Dit is ook waar het meeste geluk, vervulling en zingeving voor je te vinden is. Dit vult iedere leegte. In deze training ga je dit niet alleen ontdekken maar ook in een lijn brengen met je dagelijkse leven. Het verbinden van je verlangens met je beslissingen en acties om ook daadwerkelijk dit te gaan realiseren.

Dit is wat je uit de training haalt:

Het bewust worden van je diepste hartverlangens en dit in een concreet plan omgezet hebben. Dit veroorzaakt ongekende helderheid in en motivatie in je dagelijkse leven. Een totale omwenteling van je levensbestemming of versteviging van je huidige levenspad. Je zult de kracht in je hebben om elke berg te beklimmen om jouw leven tot een unieke uitdrukking te brengen waarvoor het ook bestemd is in plaats van de beperkende regels van de maatschappij te volgen. Je zult een leven met maximale zelfrealisatie hebben en al het succes erop en eraan.

Hier is wat evenement anders maakt:

Je krijgt na grondig persoonlijk onderzoek in de vorm van een speciale intake sessie al een enorme voorsprong voordat de training start. Dat betekent dat jij maximaal in de startblokken zal staan. In de training zelf ontvang je speciale kennis die ik 33 jaar heb verzameld om zo snel mogelijk de informatie te hebben die er echt toe doet. Dit bespaart jaren van het volgen van trainingen en opleidingen om back on track te komen (de real track) of om je naar een ongekend nieuw ontwikkelingsniveau te tillen. Je krijgt via het doen van vele praktijk oefeningen individueel en in tweetallen exact de juiste stappen voor ogen om te krijgen wat je wilt in je leven. Een echte diepgaande immersion training zonder poes pas en zeer to-the-point voor de avontuurlijke zelfonderzoeker die alles bereid is om te doen voor het leven dat hij wilt.

Door het doen van de specifiek uitgekozen oefeningen in de training krijg je het inzicht dat nodig is om te zien waar je precies de beslissing moet maken om te krijgen wat je wilt. Daarnaast krijg je de beste specialistische kennis die er is om “accuraat” te denken waardoor je dus nooit meer vast zal zitten. Je zal nog voordat de training start persoonlijke coaching in de vorm krijgen van een grondig persoonlijk onderzoek en een coaching gesprek waarmee je nog voor de training start al een enorme sprong hebben gemaakt.

Over de schrijver
Jill
Door

Jill

op 02 Jan 2020

Ik hoorde over de gratis training op YouTube. Wil niet daar publiekelijk mijn mailadres invullen, dus ik dacht doe het hier. Hoe kan ik die training downloaden?

Martijn Groenendal
Reactie plaatsen