1 Jaar High Level Mentorschap + Het Hypnotherapie Diploma Programma

Hoe jij een succesvolle coaching carrière krijgt!

Erkend IAPCH Certificaat 

De opleiding wordt afgerond met het erkende hypnotherapie certificaat van de IAPCH 1,2,3 en is erkend door het CRKBO.

Diepgang

Bij ons zijn de opleidingen diepgaand & praktisch toepasbaar en transformatief

25 jaar Hypnose ervaring 

De opleiding staat onder leiding van Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. 

Stel je voor dat wij ontspannen zitten te praten en ik je deze vraag stel: 


Waar zou jij over één jaar met je hypnose-vaardigheden en -kennis zowel persoonlijk als professioneel willen zijn? En ook nog eens op zo’n manier dat jij écht het gevoel hebt dat je iets belangrijks hebt bereikt...?


Waar wil je over één jaar staan?


Richt je aandacht naar binnen en luister naar je ‘innerlijke wijsheid’ om te kijken welke antwoorden er omhoog komen. Het is belangrijk om goed te ontspannen en om je eigen antwoorden omhoog te laten komen - en dan op die antwoorden te vertrouwen.


Als je een persoon bent die op groei gericht is, zul je misschien dit soort antwoorden hebben gekregen:


 • Ik ben enthousiast en gepassioneerd bezig op het gebied van hypnose en heb daar veel succes mee

 • Ik kan anderen goed helpen en maak daarmee een groot verschil in mijn omgeving

 • Ik heb een duurzame en succesvolle hypnotherapie- of coaching-praktijk met veel tevreden cliënten

 • Ik ben enthousiast over mijn leven en doe elke dag wat ik leuk vind 

 • Ik heb door mijn kennis van hypnose een levensstijl met veel vrijheid, inkomen en tijd om te reizen

 • Ik ben een waardevolle en belangrijke toevoeging in het leven van anderen

 • Ik ben mezelf, goed in de omgang met anderen en heb meer plezier in al mijn relaties dan nu

 • Ik ben trots op mezelf gezien de persoon die ik geworden ben en de groei die ik heb doorgemaakt

 • Ik word gezien als een gerespecteerd persoon op het gebied van hypnose en therapie

 • Ik heb het respect en de bewondering van mijn familie, vrienden en collega's verdiend door wat ik heb kunnen bereiken

 • Ik ben zo goed geworden dat ik mijn vaardigheden ethisch en perfect kan gebruiken in zowel therapeutische als niet-therapeutische situaties, openlijk dan wel onopgemerkt, afhankelijk van de situatie op dat moment


Als dit inderdaad het soort antwoorden is dat je krijgt, dan betekent dat dat je in staat bent om toekomstbeelden te maken, en een persoon met visie bent. 


Omdat je weet wie je zou willen zijn en wat je met hypnose zou willen doen, zul je naar alle waarschijnlijkheid goed bij het Hypnotherapie Diploma Programma passen.

Wat is het Hypnotherapie Diploma Programma?

In een notendop: Het Hypnotherapie Diploma Programma is een volledighypnotherapie opleidingsprogramma voor mensen met visie over wat ze willen bereiken met hypnose. Mensen die niet alleen hypnotherapie perfect beheersen, maar ook persoonlijk sterker willen zijn en zich professioneel willen ontwikkelen. En eventueel een succesvollere praktijk willen hebben om zo anderen te helpen. De 6 maanden ‘Hypnose Fast-Track’ is ook mogelijk.


Het algemene doel van Hypnotherapie Diploma Programma is om jou, zoals je nu bent, en los van waar je je in je ontwikkeling bevindt, te transformeren in iemand die als inspirerende en succesvolle hypnotherapeut wordt beschouwd, en als talent op het gebied van het veranderen van mensen. En dat zonder dat je tientallen jaren bezig bent om die persoon te worden.
Het Hypnotherapie Diploma Programma leidt je op tot succesvolle hypnotherapeut

Het Hypnotherapie Diploma Programma leidt je in de verschillende hypnose -en hypnotherapie-stijlen op: Transformationele Therapie, Hypnose Regressie, Ericksoniaanse Hypnose en Conversationele Hypnose (gesprekshypnose). Hiermee los je in enkele sessies problemen definitief op.


Ook ontwikkel je de capaciteiten die Milton Erickson zelf toepaste tijdens zijn therapie en coaching, en waarmee hij zichzelf ontwikkelde tot een inspirerende en succesvolle hypnotherapeut. Hij was een groot talent op het gebied van het veranderen van mensen. Milton Erickson is misschien wel de grootste, meest gerespecteerde en resultaatgerichte hypnotiseur ooit. Ericksoniaanse Hypnose zit ook in het Het Hypnotherapie Diploma Programma.

Hoe werkt het?

Structuur en volgorde Het is de structuur en de volgorde van het nieuwe Hypnose Mentor Programma waardoor dit programma écht tot zijn recht komt.

In de wereld van hypnose-opleidingen is dit programma uniek. Ik heb als hypnose trainer de laatste 25 jaar zelf ook veel trainingen ontworpen en aangeboden. Maar nog niet eerder was er zo’n volledig gestructureerd en geordend programma dat je kan helpen zo snel en effectief te veranderen.

Op maat gemaakt en aangepast aan jouw unieke doelen!

Het Hypnotherapie Diploma Programma dicht op de snelste manier de kloof tussen waar en wie je nu bent en waar en wie je in de toekomst wilt zijn.


Veel opleidingen en programma's leren je alleen de hypnose-technieken en dat is essentieel. We leren alleen niet hoe je de kloof moet dichten tussen wie je nu bent en wie je in de toekomst wilt zijn. 


De kunst om op een comfortabele manier die kloof te dichten bestaat uit drie dingen:


1. Gestructureerde Hypnotherapie-training

2. Het veranderen van wie je nu bent naar wie je in de toekomst wilt zijn

3. En professionele ontwikkeling voor een succesvolle praktijk en inspirerende onderneming


Door het werken met mensen van over de hele wereld, heb ik de afgelopen jaren ontdekt dat er naast het leren van de hypnose-technieken ook aan de persoon zelf moet worden gewerkt, die de hypnose-technieken toepast.
Het goede nieuws is...

Het Hypnotherapie Diploma Programma dicht op de snelste manier
de kloof tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn!

Je sterke kanten:


Om je sterke kanten goed te kunnen inzetten en je je wilt positioneren als inspirerende en succesvolle hypnotherapeut, is het volgende heel belangrijk.


1. Beslissen dat hypnotherapie jouw specifieke vakgebied is waarin je uitblinkt zal uitblinken, en een passie hebben om anderen te helpen 

2. De beste hypnotherapeut willen zijn die je kan zijn

3. Het gevoel hebben dat je een positief verschil wilt maken in je omgeving of werk


Dit zijn belangrijke eigenschappen, die de meeste beginnende en gevorderde hypnotiseurs ook daadwerkelijk bezitten. 


Hoe goed opgeleid of effectief je ook bent, het is altijd moeilijk de nodige professionele contacten en relaties op te bouwen, je talenten onder de aandacht te brengen en jezelf anders te definiëren. Daardoor kun je vast komen te zitten.

Succes met je hypnose-talent!

Het Hypnotherapie Diploma Programma helpt je om jezelf op een andere manier te gaan zien, en leert je op natuurlijke en authentieke wijze een breed netwerk van professionele contacten en relaties op te bouwen binnen je sociale kring.


Wat je allemaal hebt bereikt kan zichtbaar zijn, zoals hypnose-certificaten, en onzichtbaar, zoals een innerlijke overtuiging, een gelukkige innerlijke wereld en je attitude als persoon en hypnotiseur, hoe je door het leven gaat en hoe je met anderen omgaat.


Om een inspirerende en succesvolle hypnotherapeut te zijn met een groot talent om mensen te veranderen, is het noodzakelijk erachter te komen wat je belangrijkste drijfveren zijn, en deze vervolgens te versterken omdat die je helpen te komen waar je wilt komen.


Veel hypnotherapeuten en coaches die liever alleen werken, in tegenstelling tot in een groep gericht op groei en elkaar versterken, vinden het lastig gemotiveerd te raken. Ze blijven daardoor hangen op een bepaald punt raken gefrustreerd. Het lukt ze niet hun hypnose-vaardigheden en kennis in te zetten voor hun werk en werkplezier.


Ze kunnen een leegte ervaren door het hele hypnose-gedoe, omdat niemand hun talent herkent en ze niet groeien zoals ze zouden willen groeien.


Het Hypnotherapie Diploma Programma is juist bewust zo opgezet dat je alle vaardigheden en kennis krijgt die je uiteindelijk nodig hebt. Zo kun je als inspirerende en succesvolle hypnotherapeut met een goede reputatie je eigen visie realiseren.

Een overzicht van Het Hypnotherapie Diploma Programma:

Module 1: IAPCH Hypnotherapie Level 1 - met certificaat

Module 2: Ericksoniaanse Hypnotherapie - IAPCH Hypnotherapie Level 2  - met certificaat 

Module 3: Ericksoniaanse Hypnotherapie - IAPCH Hypnotherapie Level 3 - met certificaat

Module 4: Hypnose Regressie en Transformationele Therapie - met certificaat

Module 5: Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik

Module 6: Conversationele Hypnose MASTERY

Module 7: Hypnose en Kernwond Transformatie level 1

Module 8: Hypnose en Kernwond Transformatie level 2

Module 1: opleiding tot IAPCH Hypnotherapeut, met IAPCH Level 1 certificaat

Je komt direct in contact met de verschillende hypnotische inducties. De focus ligt op hypnose en taal en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Je raakt vertrouwd met hypnotische taalpatronen voor therapie en tijdens coachingsgesprekken. Je leert een hele nieuwe stijl van conversationele hypnose toepassen en je doet hypnose-inducties die je nog niet eerder hebt gedaan. Ook leer je de basis van de Hypnose Regressie-techniek en de kern van therapeutische processen en methoden. Hiermee kun je zo goed als elk probleem oplossen. Je leert hoe je in één sessie tot blijvende veranderingen kunt bereiken bij je cliënt. Zo leer je werken met het verleden, overtuigingen, fobieën en emotionele heling. Op die manier leer je met al je nieuwe vaardigheden je cliënt doeltreffend te helpen. Na afronding van module 1 ben je al opgeleid om met cliënten te werken.

Na afronding van module 1 ben je al opgeleid om met cliënten te werken

Hypnotherapie Level 1 met IAPCH certificaat

De Oogfixatie inductie
Verdiepingstechnieken
De Hypnotische pep-talk techniek (powerful)
Hoe je goede uitleg geeft over hypnose aan anderen
De 4 Quadranten techniek

Hypnotische taalpatronen
De DMI techniek
De Mind Bending Language techniek
De Revivificatie techniek
Conversationele hypnose
De Non-awareness set
Het versterken van positieve emoties
De Regressie techniek basis versie
De Reïntegratie techniek

Module 2: Ervaar Arm-levitatie en 
diepgaande heling met Ericksoniaanse Hypnose

In module 2 leer je Ericksoniaanse Hypnotherapie toepassen, tot aan het mastery-level. Je krijgt te maken met trancefenomenen als arm-levitaties, tijdsvervorming en de Emotional Release-techniek. Daarnaast leer je direct het onderbewustzijn te veranderen met behulp van verschillende diepe trance-fenomenen en hypnotische verhalen en metaforen. Dit is ideaal voor therapeutisch werk, oplossingsgerichte coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Inhoud

Hypnotherapie Level 2 met IAPCH certificaat

de Arm levitatie techniek
Rossi's terugblik techniek met dubbele arm levitatie 

De Objectieve terugblik techniek 

Emotional Release techniek

Post hypnotische -set 

De "priming techniek"

Arm catalepsie

Tijdsvervorming

Vroeg leren-set
De Onbewuste beschermer-set
Lichaam/Geest dissociatie-set
Bewustzijn en onderbewustzijn dissociatie

EN: Het Hypnotherapie certificaat IAPCH Level 2

Module 3: Ericksoniaanse verhalen
Hypnose MASTERY Level--IAPCH Level 3 

Je leert in module 3 hypnotiserende verhalen te vertellen die het onderbewustzijn veranderen en het probleem van je cliënt oplossen. Je leert dit zo te doen dat je de aandacht van je cliënt vasthoudt. Ericksoniaanse verhalen kun je tijdens therapie gebruiken, maar ook tijdens trainingen, presentaties, onderwijs, psychotherapie en alle vormen van oplossingsgerichte coaching. Deze module helpt je een effectieve - hypnotische - verhalenverteller te worden.

Inhoud

Hypnotherapie MASTERY LEVEL 3
met IAPCH certificaat

 • Hoe je problemen, gedragspatronen en gewoontes bij anderen onbewust veranderd via het gebruik van hypnotische metaforen 
 • Hypnotherapie en coaching effectiever maken met het vertellen van verhalen en metaforen voor het onderbewustzijn 
 • Hoe je bijna iedere hypnosetechniek gemakkelijk omzet naar een krachtig hypnoseverhaal dat een zeer positieve impact op iemands leven heeft


EN:

 • De verschillende soorten hypnose verhalen en -metaforen die je in iemands onbewuste kunt planten, zodat natuurlijke lichamelijke heling plaatsvindt en het geven van verborgen suggesties
 • De beste techniek om hypnose verhalen te vertellen die leiden tot diepgaande helende ervaringen in het geval van traumatische herinneringen en emoties van je cliënt
 • Het Hypnotherapie IAPCH Level 3

Module 4: Met Regressie en Transformationele Therapie, los je voorgoed angst, people-pleasing en trauma op!

Je wordt in module 4 opgeleid in regressie en transformationele therapie om problemen als people-pleasing, angst, trauma, burn-out, stress, depressie en verslavingen op te lossen. Je leert bij de kern van het probleem te komen en trauma's, blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden op te lossen. (powerful)


Dit is de beste hypnose-methode die er is. Het is een geavanceerdere vorm van hypnose-regressie. Ook bij cliënten die vastzitten in hun onbewuste patronen en overtuigingen is deze methode effectief.


Je leert in deze module:

 • Je cliënt in diepe hypnose te begeleiden en emoties bij de wortel aan te pakken

 • Hypnose-technieken toe te passen waarmee je depressies, burn-outs en emotionele pijn bij je cliënt definitief aanpakt

 • Met Regressie Certificaat

Je bent nu opgeleid in Regressie en krijgt

het Geavanceerde Regressie certificaat

De 12 stappen van de Regressie techniek:

1. Probleem - en doel omschrijving

2. Voorbereidingsvragen
3. Oogfixatie Hypnose inductie
4. Verdiepingstechnieken
5. Contact maken met de overheersende emotie
6. Het omhoog tellen van de overheersende emotie van 1-10 

7. Leeftijdsregressie en oriëntatie in de herinnering

8. Het Gestalt-dialoog; het opsporen van saboterende patronen

9. Gestalt-dialoog met zelf

10. Laat de cliënt reflecteren op de gestaltdialogen

11. Hypnotische samenvatting, blitz en posthypnotische suggestie

12. Maak wakker, leid af en doe testwerk

Ook leer je tijdens Regressie:

 • De 6 lagen van een kernwond ontdekken en veranderen
 • Innerlijk Kind Werk
 • Het oplossen van kerntrauma, people-pleasing, angsten etc
 • Hoe je levensveranderende Gestalt Dialogen voert in hypnose
 • The Days of Wonder techniek
 • Het versterken van positieve emoties

In module 5: leer je Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik
voor het snel oplossen van innerlijke remmingen

In module 5 leer je hoe je sneller en gemakkelijker "oud zeer" opruimt en ook gevoelige en persoonlijke problemen oplost zonder over de inhoud te weten. Deze technieken verbeteren als zelfstandige coach, hypnotherapeut drastisch je resultaten en zijn onmisbaar in je hypnotherapie tool-box. Je hebt m.b.v hypnotiserend symbolisch taalgebruik direct contact met het onderbewustzijn van je cliënt. 

Je lost snel diepzittende problemen op.

Je ontvangt het Hypnotherapie certificaat van Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik. Met behulp van module 3 vind je altijd gemakkelijke en bovendien creatieve oplossingen voor elk probleem. Naast dat je doeltreffend diep therapeutisch werk zal doen, zul je ook je cliënt hele positieve gevoelens laten ervaren en hypnotisch kunnen laten dromen. Ook in je eigen leven zal je op alle levensgebieden positieve veranderingen gaan merken. Module 3 wordt online via zoom gegeven, geen technische voorkennis vereist

Ik leer je vloeiend de taal van het onderbewustzijn spreken...

"Ik gebruik deze technieken om innerlijke remmingen en "oud zeer" bij mijn cliënten op te ruimen. Ook voor het snel oplossen van problemen zoals verbaal, emotioneel, fysiek misbruik, burn-out en oude innerlijke blokkades. Ook voor versterken van jouw talenten en je sterke kanten is dit een zeer praktische en krachtige extra module die ook in deze 15-daagse is verwerkt.

In Module 5 leer je oa deze hypnotherapie technieken:

De Schaduw Metafoor techniek. M.b.v. speciale taalformules leer je om het onderbewustzijn van je cliënt direct te openen om diepzittende gevoelige en persoonlijke problemen op te lossen zonder over de inhoud te weten. Je leert reïntegratieve vragen te stellen, schaduw-metaforen te ontdekken en te verdiepen en in actie te zetten. Taalformules gebruiken om het onderbewustzijn direct te openen. Hiermee kun je snel innerlijke remmingen oplossen


De Leeftijdsregressie techniek met Symbolisch taalgebruik. In de kinderjaren hebben veel cliënten nare ervaringen en trauma's meegemaakt. Hiervan blijven vaak gevoelens "bevroren" in het lijf achter. Je leert deze gevoelens wegnemen en "oude gevoelens" op te lossen. Zodat het lichaam uit de stress en overlevings-stand komt. Doeltreffend ook is dat je met deze techniek oude talentent her-ontdekt.


De Metafoor Revivificatie techniek. Je leert mbv hypnotiserend symbolisch taalgebruik snel contact maken met hele goede gevoelens zoals: rust, kracht en zelfvertrouwen. Hoe je client tijdens het gesprek van de sociale realiteit naar de hypnotische realiteit brengt. En de cliënt daar prachtige belevingen laat hebben en interne landschappen stabiliseert. Met deze techniek gaat je cliënt hypnotisch dromen terwijl super goede gevoelens door het lijf heen gaan.

Nieuwe hypnose technieken: 

De Schaduw Metafoor techniek.

De Metafoor Revivificatie techniek.

De Symbolische Regressie techniek

Gesprekshypnose

Module 3 is inclusief certificaat Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik

Module 6: Conversationele Hypnose MASTERY

Met deze speciale gesprekshypnose-technieken voor win-win relaties leer je om in een gesprek voorbij de natuurlijke (instinctieve) afweermechanismen van mensen te komen. Hiermee maak je het jezelf en je cliënt gemakkelijker om hypnotherapie met succes toe te passen en voor verandering te zorgen. Je leert tijdens gesprekken effectief hypnotische invloed uit te oefenen. Zo leer je ook om mensen op een ethische manier te inspireren om langere behandelingstrajecten met je aan te gaan, waardoor je je cliënt meer te bieden hebt.


Ook leer je met deze technieken om professionele contacten en relaties op te bouwen. Als je als hypnotherapeut een bovengemiddeld inkomen wilt genereren, is het noodzakelijk professionele contacten en relaties met mensen in je gemeenschap te creëren. Professionele contacten en relaties zijn bepalend om te kunnen komen tot het hoogste niveau van erkenning, respect en financiële beloning. Je doet dat door service te verlenen en anderen beter te maken met behulp van je vaardigheden als hypnotherapeut.


Maak van jezelf een échte professional binnen je gemeenschap
In het Hypnose Mentor Programma zitten ook alle tools die je nodig hebt om de nodige professionele contacten en relaties tot stand te brengen om een gerespecteerde (en goedbetaalde) hypnotherapeut te worden. Je leert alle obstakels te herkennen en te overwinnen.

Module 7 en 8: Hypnose en Kernwond Transformatie level 1 & 2

Ervaar heldere structuren voor persoonlijke verandering! 

Aan de hand van een helder proces krijg je direct inzicht in je cliënt. Dit geeft jou controle, helderheid en een structuur hoe je te werk gaat in je sessies.


Onder de lagen van uitstelgedrag, perfectionisme, faalangst en people-pleasing gedrag schuilt de kernwond. Om deze te beschermen gebruikt het onderbewustzijn weerstand-patronen. Deze patronen worden als blokkades ervaren. Met de kennis die je hier op gaat doen, gaat er een nieuwe wereld voor je open en zal je je impact vergroten.
Deze kennis heeft een extreem transformerend effect!

Programma van dag tot dag: 

Dit proces kun je ook tijdens therapie en coaching bij je cliënten gebruiken.

De dagen zijn als volgt opgebouwd - onthoud dat je dit proces ook tijdens je eigen therapie en coaching met je cliënten kunt gebruiken.


Dag 1: Ontdek op welk van de vier terreinen je emotionele wond zich bevindt en waar de tegenwerkende, negatieve en destructieve gedachten vandaan komen.

 Dag 2: Krijg inzicht in de blokkades van het onderbewustzijn door het herkennen van de negen schaamtetechnieken.


Dag 3: Ontdek het afgewezen deel in jezelf dat gebukt gaat door de negatieve, veroordelende  en saboterende gedachten. Je wint hiermee je ware identiteit en eigenwaarde terug.


Dag 4: Innerlijke reorganisatie en oog op je toekomst. Krijg nieuwe energie en doorbreek je programmering.


Dag 5: Heling van blokkades bij jezelf en je cliënt.


Dag 6: Activeer je levensdoel en zingeving en motiveer je cliënt zijn levensdoel te bereiken en tot autonomie te komen.

Naast deze 8 gestructureerde modules plus de zojuist behandelde toegevoegde bonustraining, is het Hypnose Mentor Programma niet te vergelijken met andere opleidingen en trainingen omdat je dit ook krijgt...

De Hypnose trainer die het beste uit jezelf haalt! 

Martijn Groenendal is hypnose-trainer en mentor, met 25 jaar hypnotherapie-ervaring, en zal al je vragen kunnen beantwoorden. Dit zorgt dat je hypnose snel in de vingers zult hebben en zo de beste resultaten bij je cliënt zult bereiken, en je praktijk kunt laten groeien.


Groenedal zal in zijn maandelijkse mentorschapstraining de beste lessen met je delen om jezelf makkelijk en snel te ontwikkelen. 


Het Hypnose Mentor Programma wordt live door hem gegeven. Met 25 jaar hypnotherapie-ervaring is de kwaliteit hoog. Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend, motiverend en levensveranderend. Ook is hij mentor bij de grootste hypnose-school van de wereld: de Engelstalige Hypnosis Training Academy. 

Persoonlijke ondersteuning

Je kan direct beginnen met het leren van hypnotherapie. Zodra je begint, heb je direct toegang tot je persoonlijke account met bonussen en instructievideo's. Dit is een unieke kans om toegang te krijgen tot een persoonlijke mentor met 25 jaar ervaring in hypnose, het opzetten van een succesvolle hypnotherapie-praktijk en het veranderen van jezelf.


Niet alleen krijg je persoonlijk toegang tot antwoord op al je hypnose-gerelateerde vragen, je krijgt ook directe toegang tot het Hypnose Mentor Programma. Daarmee kun je ook elke week hypnose oefenen met enthousiaste medestudenten. Waar die zich ook bevinden.

Je kunt ook ELKE WEEK hypnose oefenen 
met je medestudenten online- waar ze ook zijn!

Kortom: Om snel vooruitgang te boeken als hypnotherapeut, moet je regelmatig hypnose beoefenen. Daarom komen veel zeer toegewijde hypnotiseurs nooit zo ver als ze zouden willen. Ze hebben simpelweg niet de mogelijkheid om wekelijks met andere mensen op een prettige manier hypnose te oefenen.

Zo kun je enorm snel een ontwikkeling doormaken in je vaardigheden als hypnotherapeut, terwijl je regelmatig met andere gelijkgestemden oefent die het Hypnose Mentor Programma volgen. Bovendien kun je op deze manier in een veilige en stimulerende omgeving de foutjes uit je systeem krijgen. Dat werkt veel prettiger dan tijdens een therapiesessie met je cliënt, bij wie je het natuurlijk meteen goed wilt doen.

Online en ook Live in Den Haag 

Hypnotherapie Academie Nederland

Niet alleen is dit allemaal goed voor je zelfvertrouwen, de live opleidingen vindt ook nog eens plaats op een prachtige locatie in het centrum van Den Haag, op vijf minuten lopen van Den Haag CS.


Op loopafstand van de Academie bevinden zich alle horecagelegenheden die je maar wenst, en terrasjes op het Plein. De lestijden zijn dagelijks van 10:00 - 17:00 uur, met tijd om te lunchen en voldoende pauzes. Parkeren kan het makkelijkst in parkeergarage Museumkwartier, op vijf minuten lopen.


Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511 VC Den haag

En als dat nog niet genoeg was - is hier de "kers op de taart..."

Het Hypnose Mentor Programma en de bijbehorende community vormen een progressieve en hypermoderne hypnotherapie-gemeenschap vol mensen die zichzelf en hun talenten willen ontwikkelen en een hoog niveau willen bereiken. Dat zorgt voor een positief effect op alle aspecten die in het leven belangrijk zijn. 


In dit programma heb je ook de beste kans om je status en reputatie als inspirerende en succesvolle hypnotherapeut te ontwikkelen en te versterken.


Het ontwikkelen van je eigen identiteit, je interne overtuiging dat je een inspirerende en succesvolle hypnotherapeut bent, is het bepalende ingrediënt dat er uiteindelijk voor zorgt dat je succes zult hebben als gerespecteerd en bekend hypnotiseur.


Zodra je die identiteit gevonden hebt en je die hebt eigen gemaakt, die van een goede professional en iemand met autoriteit, dan zal al het andere veel sneller op zijn plek vallen. Je zult deze identiteit ook gaan uitstralen, en je zult mensen op die manier onbewust het gevoel geven dat ze met je samen willen en moeten werken.


Zo is dat bij mij en andere succesvolle hypnotherapeuten ook gegaan. Wat we allemaal gemeen hadden, was die innerlijke overtuiging. 


Daarmee wordt het mogelijk om met de beste klanten te gaan werken en meer geld te verdienen. Je kunt zo een duurzame, winstgevende en inspirerende praktijk opbouwen, waarbij je je vrijheid zelf in de hand hebt.


Een hoog inkomen is een feite een bijwerking van je oprechte en empathische manier van service verlenen en de kwaliteit die je biedt in het omgaan met mensen. Je leert win-win relaties op te bouwen. De gesprekshypnose die je bij ons goed leert beheersen zal hierbij essentieel zijn.


Zodra je als autoriteit binnen jouw vakgebied bekend komt te staan, komen de mensen naar je toe. Dat zie je terug in je omzet, en daardoor weet je dat je op de goede weg bent. Deze inkomsten geven je ook weer de mogelijkheid om te investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hoe meer je jezelf ontwikkelt, hoe beter je anderen zult kunnen helpen.


Persoonlijke begeleiding van een Hypnose Mentor in een groep met andere hypnotiseurs gaat jou helpen om je deze identiteit en innerlijke overtuiging eigen te maken. Het Hypnose Mentor Programma is hierin uniek, heeft een perfecte community en geeft je uitstekende ondersteuning.

Bij dit unieke programma krijg je direct toegang tot:

 • Je persoonlijke account met opnames van hoogwaardige live seminar-trainingen die ik in de loop der jaren heb gegeven. Alles bij elkaar heb je toegang tot opnames van seminars die veel geld zouden hebben gekost om individueel bij te wonen.

 • Training, mentorschap en gelijkgestemde oefengroepen

 • Andere verrassingen die je helpen je vaardigheden als professioneel hypnotherapeut te verbeteren

Alles op één plek!

Het heeft me 25 jaar en meer dan ongeveer €65.000 gekost om live opleidingen over de hele wereld bij te wonen en toegang te krijgen tot de beste hypnose mentors. Ik moest en wilde gebruik maken van andere hypnose-experts en de beste mentoren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en heb daarvoor betaald, om mezelf op het niveau te krijgen waar ik nu ben.

Voor jou is deze kostbare en tijdrovende weg niet nodig. Nu kun je sneller en gemakkelijker een inspirerende en succesvolle hypnotherapeut worden met een groot talent op het gebied van hypnose en het veranderen van mensen. Daar zorgt het Hypnose Mentorschap Programma voor.

Het Hypnotherapie Diploma Programma is zo opgezet dat het wereldklasse-niveau heeft, met een hypnotherapeut die al een enorme groei heeft doorgemaakt, al beschikt over wijsheid, innerlijke overtuiging en een bloeiende praktijk. En dat voor veel minder geld dan €65.000. Het zal niet meer nodig zijn om allerlei verschillende hypnose-trainers uit te proberen om het hoogste niveau te kunnen bereiken met bijbehorende omzet.

Het Hypnotherapie Diploma Programma is de enige training die je vanaf nu nodig hebt. Na afloop, of al eerder, zul je ongetwijfeld heel tevreden zijn over wat je bereikt hebt, en een succesvolle praktijk hebben.

Zo zorgt het Hypnotherapie Diploma Programma voor je toekomst!

De juiste instelling


Voor het Hypnotherapie Diploma Programma heb je de juiste instelling nodig, namelijk:


 • Je zult jezelf als een waardevol persoon moeten beschouwen, die het verdient om de beste training en begeleiding te krijgen

 • Je moet een oprechte passie voor hypnose hebben en de beste willen zijn

 • Je willen positioneren als professional en persoon met aanzien in je gemeenschap 

 • Het meeste uit jezelf willen halen, je eigen onderbewustzijn willen leren kennen en veranderen waardoor je een enorme zelfkennis krijgt 

 • Inzicht dat het Hypnose Mentor Programma de beste investering is voor je toekomst als hypnotherapeut

Je krijgt:

Module 1: IAPCH Hypnotherapie Level 1 - met certificaat

Module 2: Ericksoniaanse Hypnotherapie - IAPCH Hypnotherapie Level 2   - met certificaat 

Module 3: Ericksoniaanse Hypnotherapie - IAPCH Hypnotherapie Level 3 - met certificaat

Module 4: Hypnose Regressie en Transformationele Therapie - met certificaat

Module 5: Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik

Module 6: Conversationele Hypnose MASTERY

Module 7: Hypnose en Kernwond Transformatie level 1

Module 8: Hypnose en Kernwond Transformatie level 2


En verder:

 • De manuals van de hypnotherapie-opleidingen

 • Maandelijks Mentorschap van Martijn Groenendal 

 • Wekelijkse oefenavonden (optioneel)

 • Online bonussen in je persoonlijke account

 • Volledige IAPCH Hypnotherapie-certificering van Hypnose Level 1, 2 en 3, en van Hypnose Regressie en Transformationele Therapie


Na het Hypnose Mentoring Programma beheers je het onderstaande:


 • Oplossen van angsten, burn-out, trauma, depressie, verslavingen, people-pleasing, afhankelijke relaties en stress bij iedere cliënt

 • Zorgen voor een goed gevoel om zo te komen tot lichamelijk herstel, gezondheid en empowerment 

 • Oplossen van angsten en fobieën en onverwerkte ervaringen uit het verleden 

 • Toepassen van hypnose-inducties toepassen om stress te verminderen

 • Conversationele hypnose

 • Sturen met woorden en gewenste emoties laten voelen

 • Werken met symbolen uit het onderbewustzijn om problemen op te lossen, inzichten te krijgen en gewoontes te veranderen

 • Reïntegratie-technieken voor het oplossen van innerlijke conflicten en het vergroten van zelfvertrouwen

 • De 6-staps schaduw-metafoor voor het snel oplossen van innerlijke blokkades 

 • Hypnotiserend symbolisch taalgebruik voor het onderbewustzijn

De modules worden afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Na succesvolle afronding kun je met behulp van hypnotherapie tot de beste resultaten komen voor je cliënten en je persoonlijke ontwikkeling.

    

Je ontvangt de volgende certificaten:

 • IAPCH Hypnotherapie-certificaat Level 1, 2 en 3

 • Regressie en Transformationele Therapie-certificaat van de Hypnotherapie Academie Nederland 


Deze Hypnotherapie-certificaten zijn erkend door het CRKBO en de IAPCH. Onze Hypnotherapie-modules zijn praktisch toepasbaar en oplossingsgericht, en ook geschikt voor beginners.

Perfect passend in je agenda!

Bij aanmelding kan je gelijk al starten met leren en Hypnotherapie Level 1 online bekijken in je persoonlijke account. Het hele jaar door worden de modules gegeven. Alles perfect passend in je eigen agenda!

Agenda 2023/ 2024:

Hypnose Regressie en Transformationele Therapie
blok 1: 3,4,5 maart 2023
blok 2: 14,15,16 april 2023
Live in Den Haag

Hypnose en Kernwond Transformatie

blok 1: 12,13,14 mei 2023, Online via zoom
blok 2: 9,10,11 juni 2023,Live in Den Haag

IAPCH Hypnotherapie Level 2 & 3 (of 2024)

blok 1: 30, 31 maart, 1,2 april 2023
blok 2: 4,5,6,7 mei 2023

blok 3: 1,2,3,4 juni 2023
Live in Den Haag 


IAPCH Hypnotherapie Level 1

blok 1: 16,17,18 juni 2023

blok 2: 14,15,16 juli 2023
Online via zoom

Kun je een weekend niet? Volg de modules in het najaar.


Hypnose Regressie en Transformationele Therapie
blok 1: 6,7,8 oktober 2023
blok 2: 3,4,5 november 2023
Live in Den Haag

Hypnose en Kernwond transformatie 

blok 1: 1,2,3 december 2023
blok 2: 5,6,7 januari 2024
Online via zoom


IAPCH Hypnotherapie Level 1 en certificering
blok 1: 23,24,25 februari 2024

blok 2: 29,30,31 maart 2024

Online via zoom 

IAPCH Level 2 en 3 en certificering
blok 1: 4,5,6,7 april 2024

blok 2: 2,3,4,5 mei 2024
blok 3: 6,7,8,9 juni 2024
Live in Den Haag


Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp

blok 1: 5,6,7 juli 2024
Live in Den Haag

Tijdelijk ontvang jij de extra bonussen bij aanmelding 

BONUS #1: Online

Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp

(waarde: 1000 euro)

De online Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp leert je nog beter worden in hypnotische conversaties. De training zit vol met handige beïnvloeding technieken.


Deze training was toen 1000 euro en die opnames krijg jij allemaal als bonus erbij, waardoor je nog beter wordt in hypnose!

BONUS #2: Online

IAPCH Level 1
Hypnotherapie opleiding 

(waarde: 1500 euro)

De online IAPCH Level 1 Hypnotherapie Opleiding leert je meester worden in 7 hypnotherapie technieken. Ideaal voor therapeutische toepassingen en coaching.


Mensen betaalden toen 1500 euro en alle 26 lessen krijg jij allemaal als bonus erbij. Hiermee bemeester jij hypnotherapie!

BONUS #3: Online

Je Hypnotherapie Praktijk
van A tot Z 

(waarde: 1000 euro)

Deze online training gaf ik aan een groep hypnotherapeuten en zelfstandigen coaches die hun eigen praktijk wilden beginnen.  Stap voor stap begeleiding naar een succesvolle praktijk!

De training koste toen 1000 euro en vele hebben nu hun eigen praktijk waar ze werk doen waar ze van houden. Deze training krijg jij ook! 

Inschrijven voor maart en oktober 2023 kan nu

IK DOE MEE

1 Jaar High Level Mentorschap+
Hypnotherapie Diploma Programma
start februari 2023

Inclusief:

1 Jaar High Level Mentorschap wekelijks online
cliënten krijgen en met cliënten werken
Gecertificeerde IAPCH Hypnotherapie Level 1 opleiding
Gecertificeerde IAPCH Hypnotherapie Level 2 opleiding
Gecertificeerde IAPCH Hypnotherapie Level 3 opleiding

Gecertificeerde Regressie & Transformationele Therapie opleiding

Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik training

Hypnose & Kernwond transformatie level 1 training

Hypnose & Kernwond transformatie level 2 training

Hypnose oefenavonden (1 jaar toegang) online via zoom
Hypnotherapie handleidingen


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511 VC Den Haag


Lestijden:
10:00-17:00


Investering:

€12.500

1 Jaar High Level Mentorschap +
Het Hypnotherapie Diploma Programma 
start oktober 2023

Inclusief:

1 Jaar High Level Mentorschap wekelijks online
cliënten krijgen en met cliënten werken
Gecertificeerde IAPCH Hypnotherapie Level 1 opleiding
Gecertificeerde IAPCH Hypnotherapie Level 2 opleiding
Gecertificeerde IAPCH Hypnotherapie Level 3 opleiding

Gecertificeerde Regressie & Transformationele Therapie opleiding

Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik training

Hypnose & Kernwond transformatie level 1 training

Hypnose & Kernwond transformatie level 2 training

Hypnose oefenavonden (1 jaar toegang) online via zoom
Hypnotherapie handleidingen


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511 VC Den Haag


Lestijden:
10:00-17:00


Investering:

€12.500