Het Hypnotherapie Beroepsplan

Waarom voor ons kiezen?

 • Je Hypnotherapie certificaat heeft wereldwijde IAPCH.org erkenning
 • Alle vaardigheden om professioneel hypnotherapeut te worden
 • Online support
 • Community van zelfstandige hypnotherapeuten 
 • Bedrijfsmodule om je eigen praktijk te starten
 • Hypnotherapie Mastery Ledensite 

Hypnotherapie leren

Iedereen leert op zijn eigen manier. Sommige willen kijken, anderen luisteren of erover lezen of het gelijk in de praktijk brengen. We hebben daarom al deze vormen van leren in onze programma's zitten. Zo is het optimaal leren en afgestemd op je niveau. 
Onze hypnotherapie leerprogramma's zijn ervaringsgericht, praktisch en veelzijdig. Met verschillende momenten in het jaar voor certificeringen en voldoende tijd voor training met medestudenten onder ervaren en professionele begeleiding en regelmatig momenten voor gesprekken met medestudenten en je hypnotherapie trainer voor waardevolle feedback over je technieken.


Support op maat

Wij zijn er om je bij elke stap te helpen. Zodra je bent aangemeld voor het hypnotherapie opleidingsprogramma, krijgt je direct toegang tot de hypnotherapie mastery ledensite met speciale online modules.


Hoe je aan de slag gaat:
Onze hypnotherapie introductiemodule neemt je mee door alles wat je moet weten om aan je leertraject te beginnen.

Hypnotherapie Mastery Ledensite 
Je hebt gelijk al toegang tot de Hypnotherapie Mastery Ledensite met 6 online modules. Met oa maandelijkse maandelijkse online masterclasses met Martijn Groenendal waarin je een 30 minuten masterclass met een onderdeel van het hypnotherapie succespad krijgt. 

24-uurs e-mailreactie
Afhankelijk van de aard van uw vraag kunt je binnen 24 uur na het verzenden van een e-mail een reactie van ons verwachten.

Onze community 
Tijdens je opleiding kun je lid worden van onze besloten Facebook-studentengroep. Hier kun je vragen stellen, chatten met andere studenten en ons vertellen over je successen.

Hypnotherapie Certificering
Er is ondersteuning aanwezig om je door het proces van de certificering heen te begeleiden. De trainingsdagen zijn zo gestructureerd met ruimte voor praktijkervaring dat je voortgang gegarandeerd is. En je leerdoelen worden bereikt anders word je daardoor op tijd en ruim van te voren op de hoogte gesteld zodat je je leerdoelen haalt. Dit zorgt ervoor dat je vertrouwen hebt in je kennis en capaciteiten.

Live-evenementen met Martijn Groenendal 
Onze ‘Live’ events zorgen voor de ultieme leerervaring. Gedurende de live opleidingsdagen krijg je de kans om rechtstreeks van Martijn Groenendal te leren. Deze evenementen worden gehouden op locatie in Den Haag en combineren de kans om te leren, gelijkgestemden te ontmoeten en hypnotherapie te bemeeseteren!Ontmoet Martijn Groenendal

- Hypnotherapie Trainer

Hallo,

We zijn blij dat je geïnteresseerd bent in onze opleidingen of het nu is vanwege je passie om anderen te helpen of je wens om je bestaande therapeutische vaardigheden uit te breiden.

Gedurende mijn 25-jarige carrière als therapeut en trainer heb ik een manier ontdekt om mensen te helpen problemen te overwinnen, het verleden te herschrijven en hun persoonlijke gun-factor te verhogen. Ik noem het Hypnotherapie Regressie en de vrijheidscode. Met deze benadering kun je na enkele sessies al mensen helpen veranderen, blokkades voorgoed oplossen en mensen helpen een gewenste toekomst te realiseren vol met vrijheid.

Na honderden mensen te hebben geholpen, ontdekte ik dat er een systeem is dat de oorzaak is van bijna alle resultaten en dat je dat systeem kan veranderen voor betere resultaten. Na nauwe samenwerking met mentors en experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling begon ik in 1999 mijn eigen Hypnotherapie methode te onderwijzen en starte ik de Hypnotherapie Academie Nederland.

Onze opleidingen zijn live op locatie en ook online te volgen. Bekijk hier ons programma voor Hypnotherapie en als je nog vragen hebt, boek dan een gesprek met ons team via

Ik kijk er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en dat we deze belangrijke reis samen kunnen voortzetten..


- Martijn Groenendal -


T

9.4

Score voor Hypnotherapie Academie… na 68 ervaringen.

 • "Geweldige bootcamp die me meer en meer inzichten heeft gegeven hoe ik nog beter, slimmer, succesvoller en handiger ben geworden in communicatie. Ook "oude" kennis heeft meer body gekregen. Dank aan Martijn en mijn mede cursisten"
 • "Martijn beantwoord altijd uitgebreid alle vragen die je hebt. Er is veel mogelijkheid tot oefenen, zodat je het geleerde eigen kunt maken. De training heeft een goede opbouw. Wat ik ook fijn vindt is dat het geleerde terug te lezen is in de reader die je tijdens de training als naslagwerk ontvangt."
 • "De Bootcamp is een geweldige ervaring geweest, gegeven door trainer Martijn die met inspiratie motivatie en humor de training geeft en zijn kennis deelt, ruimte over laat voor vragen en na een stuk theorie ga je gelijk aan de slag met de besproken theorie oefenen. deze wisseling tussen theorie en praktisch oefen is door mij als heel leerzaam ervanren. "
 • "Tijdens mijn eerste opleiding van Martijn was ik aangenaam verrast over de skills, kennis en wijsheid die Martijn te bieden had dat ik mij enthousiast inschreef voor zijn "jaarprogramma". In dit jaarprogramma word je zo grondig getraind in coaching en hypnotherapie dat je echt klaar bent om professioneel je eigen zaak succesvol te maken. Technieken worden duidelijk uitgelegd, een nodig demo wordt toegevoegd en je krijgt voldoende oefenruimte om het geleerde meteen in praktijk toe te passen. Buiten zijn enorme kennis, wijsheid en professionaliteit om heb ik Martijn ervaren als iemand die recht door zee is, persoonlijke levenslessen deelt, geen issue uit de weg gaat en bovendien respectvol is. De vele opleidingsdagen in zijn instituut in den Haag, op toch wel 180 km van mijn deur en de vele online meetings waren top. Het was een buitengewone, boeiende en transformationele reis, dit zowel op professioneel als persoonlijk vlak voor me."
 • "In 2020 heb ik bij Martijn de Hypnotherapy Mastery training gevolg. Iedere dinsdag avond live-on-line, heb ik ontzettend genoten. De lessen zaten boordevol waardevolle content en het heeft mij als coach en hypnotherapeut enorm verrijkt en doen groeien. De lessen en oefeningen zijn zorgvuldig opgebouwd en er wordt in de les direct geoefend zodat je er daarna snel mee aan de slag kunt in je eigen praktijk. Ik kan iedereen de Hypnotherapy academie aanbevelen. Martijn is echt een van de top trainers in Nederland! "
 • "Na veel twijfelen ben ik toch mee gaan doen aan deze online training. Dit bleek achteraf een heel goed idee. De lesstof wordt vakkundig en op een plezierige manier in kleine porties aangeboden waarbij ook veel aandacht aan het oefenen wordt besteed. Daardoor leer je de technieken grondig te beheersen. Martijn is een zeer prettige trainer met veel kennis en ervaring die hij graag wil delen."
 • "Al eerder training gedaan bij Martijn en wat fijn om in deze tijd van beperkingen door te kunnen gaan met onwikkelen. De online training zorgt voor steeds meer verdieping in mijn begrip en steeds betere toepassing er van. Martijn weet steeds opnieuw te inspireren tot meer mastery. Fijne online leeromgeving met gemotiveerde mensen. Goede oefeningen en altijd ruimte voor vragen. "
 • "Zeer fijne geroutineerde trainer.Uitleg is heel goed. materie wordt in kleine chunks aangeboden, waarmee meteen geoefend wordt online met elkaar.Martijn geeft b.v. aan: Have fun, speel ermee, waardoor het oefenen onderling veel plezier geeft, laagdrempelig voelt, waardoor je vertrouwen er is en anders zeker zal toenemen zoals ook je skills.Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.Na een online les kan je het als replay nog eens bestuderen. In een nutshell, Doen :)"
 • "Deelnemen aan deze online-training was een goede beslissing... zo blijf ik in het momentum - je oefent en herhaalt, en dat is belangrijk en dat wil ik eigenlijk in de toekomst blijven doen... - de verbinding is duidelijk ik heb niks aan te merken eigenlijk. oefening baart kunst... en daarvoor doen we het! om "beestig goed" te worden in hypnose! Groetjes en bedankt!"
 • "Beste leraar die ik ooit gehad heb. Ontzettend veel geleerd. Martijn gaat echt de diepte in en er is een goede balans tussen theorie en praktijk. Elke opleiding bij hem is inspirerend en haalt het beste in je naar boven."
Deel je ervaring

Het Hypnotherapie opleidingsprogramma:


 • het pad naar een vervullende loopbaan als professioneel hypnotherapeut
 • twee hypnotherapie certificaten met wereldwijde IAPCH.org erkenning
 • alle vaardigheden om professioneel hypnotherapeut te worden
 • toegepaste hypnotherapie met casus
 • alle hypnotherapie technieken online in je account 
 • tools voor zelfvertrouwen 
 • een marketing/ bedrijfsmodule om je eigen praktijk te starten
 • 6 maanden online support
 • community van zelfstandige hypnotherapeuten