Word een…"/>
Geavanceerde Ericksoniaanse Hypnotherapie
28 maart 2017 

Geavanceerde Ericksoniaanse Hypnotherapie

Ik heb zeer goed nieuws voor je als je een volgende stap wilt maken je hypnose carrierre!

Word een Magische hypnotiseur in de Geavanceerde Ericksoniaanse Hypnose Opleiding

In de geavanceerde Ericksoniaanse hypnose opleiding krijg jij:

Hoe je Erickson’s ‘5-minuten-hypnose’-routine toepast. Dit is een proces van drie stappen dat Erickson toepaste bij iedere inductie die hij deed om een diepe trance te creëren – jij kan hiermee hetzelfde doen. Het is één van de geheimen die Milton Erickson had om op een snelle manier onbewuste gedragspatronen bij zijn cliënt te veranderen.

Hoe je effectieve Ericksoniaanse hypnotische taalpatronen gebruikt die ervoor zorgen dat de gedachten van je cliënt of gesprekspartner dusdanig effect hebben dat hij vanzelf in hypnose gaat. (je zorgt ervoor dat je gesprekspartner zijn eigen hypnotherapeut wordt met behulp van de Ericksoniaanse taalpatronen die je gebruikt)

Hoe je ‘Diepe Trance Fenomenen’ van Milton Erickson kunt toepassen om krachtige veranderingen in het onbewuste tot stand te brengen. Gebruik dit in je sessies en je reputatie als hypnotherapeut schiet omhoog!

Hoe je de ervaringen van je cliënten kunt gebruiken om onweerstaanbaar effectieve hypnotische ‘gedachteplaatjes’ te ontwikkelen, waar ze zich op een natuurlijke wijze mee kunnen identificeren. HINT: Het is makkelijker om iemands identiteit bij te sturen als je ‘gedachteplaatjes’ gebruikt waar ze zich TOCH al mee identificeren.

Hoe je als hypnotherapeut het ‘lichtknopje’ in het hoofd van je cliënten aanzet zodat ze ineens oplossingen zien (en voelen) die ze eerder niet konden zien! Als een gesprekspartner door jou ineens datgene ‘ziet’ dat hij voorheen- door zijn oude beperkende verhaal -nooit eerder had kunnen zien. Waardoor de vervelende gevoelens die daarbij kwamen kijken – in één klap  allemaal verdwijnen. Een magische ervaring! Hiermee ontdek je krachtige resources op plekken waar je gesprekspartner nooit aan gedacht zou hebben.

Hoe je de subtiele hints die je cliënt onbewust maakt, kunt herkennen
Als je weet hoe je de onbewuste momenten die een cliënt jou biedt kunt herkennen, zal de cliënt zichzelf hypnotiseren met behulp van een paar simpele vragen (er is hierdoor helemaal geen weerstand meer!)

De verschillende soorten hypnotische verhalen en metaforen die je in iemands onbewuste kunt planten, zodat natuurlijke lichamelijke heling plaatsvindt

Hoe je bijna iedere hypnosetechniek kunt omzetten naar een onschuldig klinkend hypnoseverhaal dat een zeer positieve (zelfs ingrijpende) impact op iemands leven kan hebben

Hoe je snel iemands natuurlijke trance-staten kunt ‘stelen’ en deze veranderen in diepgaande healing-ervaringen voor hun traumatische herinneringen en emoties

Inhoud van blok 2:

Hoe je op deskundige wijze de Geavanceerde Ericksoniaanse hypnose-principes en -methodes kunt verfijnen – met veel voorbeelden en demonstraties, dus als je ooit vast komt te zitten als je de methodes zelf toepast, dan heb je een mentale database van wat je tijdens de demonstraties hebt gezien, zodat je zelf makkelijk langs dat lastige punt komt

Hoe je de hints die het onbewuste geeft herkent en gebruikt (Ericksonian Utilization-principle) zodat je nooit met weerstand van je cliënt te maken krijgt als je geavanceerde Ericksoniaanse-hypnose gebruikt (of welke andere vorm van hypnose dan ook). Een verdieping op het herkennen van de belangrijke onbewuste momenten

Met behulp van demonstraties hoe je tijdens een gesprek fouten kunt herkennen en hoe je die fouten vervolgens zo kunt bijsturen dat je weer op de goede weg komt naar succesvol resultaat bij je cliënt, met zo min mogelijk gedoe en tijdsverlies

Hoe je de perfecte gemoedstoestand kunt bereiken bij gespannen en angstige cliënten, zodat diepe trance prettig werkt en productief is met het oog op hun ‘innerlijke heling’.

Hoe je hypnotiserende Erickson-achtige verhalen kunt vertellen op een natuurlijke manier die de aandacht van je cliënt vasthoudt en die ervoor zorgt dat ze onbewust jouw verborgen identiteits-veranderende suggesties verwerken. Dit kun je gebruiken om de identiteit van je cliënt te vormen naar veranderingen op het gebied van gedrag en gewoontes die je wilt dat ze aannemen (ideaal voor sessies gericht op stoppen met roken en op afvallen).

Hoe je diepgaande Ericksoniaanse trance fenomenen kunt gebruiken om ingrijpende veranderingen bij je cliënten tot stand te brengen die onmogelijk zouden zijn geweest bij traditionelere hypnosetechnieken.

Hoe je op natuurlijke wijze een hele hypnotherapie-sessie kunt doen met behulp van Ericksons indirecte (‘onzichtbare’) veranderingsprincipes. Je cliënt zal zich niet eens bewust zijn van het feit dat ze gehypnotiseerd zijn, tot ze zich ongeveer een week later weer bij je melden en vertellen dat met betrekking tot het probleem dat ze hadden, hun hele gedrag is veranderd.

Hoe je Ericksoniaanse suggesties kunt gebruiken om je cliënt te helpen betere keuzes te maken door te vertrouwen op hun onbewuste.

Waarom het soms een goed idee kan zijn om te voorkomen dat een cliënt in trance raakt, zodat je ze dieper kunt hypnotiseren (het lukte Erickson vaak om zijn hypnotische suggesties door een cliënt te laten accepteren – ondanks dat hij ze nooit formeel had gehypnotiseerd!

Geavanceerde Ericksoniaanse Hypnotherapie opleiding

Data:

Blok 1: 5,6,7,8 oktober en 4,5 november 2017
Blok 2: 25,26,27,28 januari en 3,4 maart 2018

Locatie: Nederland

Over de schrijver
Reactie plaatsen