Wie gaat er winnen: jij of je vliegangst?
06 juni 2016 

Wie gaat er winnen: jij of je vliegangst?

Heb je last van vliegangst en wil je deze zomer nog gaan vliegen?

Kijk je erg tegen het vliegen op? Was je al eens eerder bang tijdens je vlucht? Heb je nu al last van vliegangst terwijl je nog niet eens het vliegtuig in moet? Heb je eens in het vliegtuig een nare ervaring gehad en ben je sindsdien bang, nerveus en paniekerig? Denk je dat je daar weer last van krijgt in het vliegtuig tijdens je komende vlucht? Wil je aan de ene kant wel, maar denk je dat het je niet gaat lukken? Lig je s’ nachts wakker omdat je moet vliegen?

Het is een vervelend gevoel dat je niet in het vliegtuig durft. Het blokkeert je volledig in je doen en laten. Als je niet oppast word je slaaf van je vliegangst. Het neemt controle over je denken zodat je niet met je geliefde het vliegtuig in kan. Dit betekent dat je mooie herinneringen misloopt. Vliegangst heeft een heel sterk en meestal verlammend effect op je. Zodra je door de slurf moet en de vliegtuigdeuren sluiten, slaat de angst je om de keel. Het hele idee van vliegen staat je in de weg. Dit geeft ook een gevoel van niet goed genoeg zijn en de mensen in je omgeving kijken er op neer.

Word je gedomineerd door je vliegangst en zit je al tijden te piekeren over je komende vlucht?

Wanneer je vliegangst de overhand heeft lijkt het onmogelijk voor je om het vliegtuig in te gaan. Terwijl de zon buiten schijnt en duizenden mensen gaan genieten van vakantie zit jij voortdurend te piekeren. Het wordt daardoor alleen maar erger. Het ene rampenscenario na het andere speelt zich af in je gedachten. Je ziet jezelf neerstorten, in paniek slaan en de controle verliezen – het is alles behalve het echte vakantiegevoel. Het is nu of nooit, je staat voor een keuze. Je vliegangst is aan het winnen waardoor jij verliest. Het gevecht in je hoofd… het is om gek van te worden! Ben je echt aan het verliezen?

Wie gaat er winnen: jij of je vliegangst?

In mijn praktijk help ik mensen van hun vliegangst af. Je gevoel van vliegangst is niet toepasselijk meer voor je. Je kan voorbijgaan aan je angst. Jij kan simpele technieken gebruiken waarmee je je rustig en normaal voelt in het vliegtuig en de dagen ervoor. Ik help je stap voor stap naar een rustige vlucht toe. Neem snel contact op en maak een afspraak, zodat ook jij gaat genieten van die heerlijke vakantie!

Ja, ik wil van mijn vliegangst af!

Neem direct contact met ons op.

Lees hier de reacties van mensen die al van hun vliegangst af zijn:

“Wat een opluchting. De vlucht is geslaagd. Na een leven vol vliegangst, zat ik na 2 uur op het terras in Spanje. Zonder medicijnen of andere hulpmiddelen. Op naar de volgende trip.”
Ronald

“De vlucht ging prima! Ik ga zeker weer vliegen, ik ben echt superblij…ik kijk uit naar alle vakanties in de toekomst! Nogmaals ontzettend bedankt…”
Amnes

“Ik heb voor het eerst in 15 jaar RELAXED zonder enige vorm van medicatie 2 vluchten gemaakt. Heb alweer zin in mijn volgende uitstapje. Thanks Martijn!!!”
Helen

“De vlucht ging uitstekend!”
Peter

“Een ervaring die ik nooit zal vergeten. Voor 2 jaar niet in het vliegtuig gedurfd… Na een gesprek van 1 uur stapte ik zo met Martijn het vliegtuig in zonder angsten. Bedankt.”
Roos

“Bedankt voor jouw ondersteuning, zonder was ik waarschijnlijk nog zeker niet in een vliegtuig gestapt.”
Ron

“De vlucht naar London ging stukken beter, en mijn focus is vooral om actief gebruik te blijven maken van de technieken.. Nu op naar de grote reis! Bedankt!”
Remco

Over de schrijver
Reactie plaatsen