Bedrijf de liefde als een beest met zelfhypnose! (lees hier!)
02 maart 2017 

Bedrijf de liefde als een beest met zelfhypnose! (lees hier!)

Op het moment dat jij de liefde als een beest bedrijft, dan ben je gewoon in de juiste stemming. Misschien heb je dat wel eens meegemaakt. Dat je helemaal in de juiste stemming bent. Dat je je heel krachtig voelde en alles in jou, wilde MEER LEVEN. Wanneer je je heel levendig voelt dan ben je ook gezonder, optimistischer, je relatie gaat beter, hebt meer succes in je werk, voelt je goed over jezelf, weet wat je moet zeggen en maakt je nergens zorgen over. Gewoon helemaal jezelf. Je bent gewoon helemaal VRIJ.

Deze quote is een van mijn favorieten; luister:

“If I want to be free, I got to be me, NOT the me that you think I should be, NOT the me that my wife thinks I should be, NOT the me that my brother thinks I should be, NOT the me that my father thinks I should be, If I wanna be free I got to BE ME!”

Wil jij je erachter komen wie die jou is?

Dat kan, er is namelijk in jou een deur dat als je die opent, jij je kan afstemmen op je unieke zelf, die puur van jou is natuurlijk, en van niemand anders.  Dat is ook de reden waarom je nu op de aarde rondloopt, althans dat geloof ik. Het is heel simpel om erachter te komen, wie deze persoon is die in jou zit!

Wil jij middelmatig zijn of wil jij expressie geven aan je unieke zelf?

Hoe zou je weten dat je “deze versie” van jezelf bent?
Hoe zou je omgaan met anderen mensen?
Wat voor werk zou je doen?
Wat zou je doen op een dagdagelijkse basis dat je werkelijk zou vervullen?
Welke gedachten zou je denken?
Hoe zou je de liefde bedrijven?

Besef dat je elke seconde nieuwe levensenergie gratis van de natuur krijgt en je daarmee zelf kiest (bewustzijn) wat je creëert, door op die gedachte…je verlangen… te focussen.

Welke omstandigheden wil jij creëren?

Elke gedachte waarop lang genoeg gefocust word, zal zich vroeg of laat moeten waarmaken (dat is de wet).

Je kunt het vergeleken met het planten van een zaadje van een eikenboom en een komkommer. Een komkommer is eerder tot volledige bloei gekomen dan de eikenboom. Net als het bereiken van jouw verlangens, doelen of wensen is daar een incubatietijd voor is. Voor de manifestatie van gedachten heeft de ene gedachte een langere incubatietijd dan de andere.

Om dit allemaal makkelijker te maken heb jij een systeem nodig waarmee je dit allemaal kan doen en in actie zet.
gloeilamp_ brandend
In het Zelfhypnose Bootcamp Weekend, leer je hoe je deze positieve veranderingen allemaal maakt en bezit neemt van jouw eigen geest!

Met zelfhypnose voel jij je gewoon zo sterk als een beest. Dat is gemakkelijk en eenvoudig te doen omdat je controle hebt over elke gedachte die er door je heen gaat. Je kiest zelf en laat niemand anders de autoriteit in je gedachten meer overnemen. Je bent volledig voorbij het middelmatige gegaan en gestopt met het luisteren naar hoe anderen willen dat jij je leven zou moeten leven. Je hebt jezelf bevrijd verklaard en voelt nu jouw levensenergie door je hele lichaam stromen. (Het is ook van jou, jij bezit jouw lichaam en jij bezit jouw gedachten.

Niemand “owned” jou, die tijd is nu over. Jij owned jezelf!

Het is tijd om in actie te komen en jou eigen leven te gaan creëren zoals jij het oorspronkelijk bedoelt had. Zelfhypnose is een eerste goede stap die richting op!

In het Zelfhypnose Bootcamp leer jij:

  • hoe je je eigen gedachten kiest (bewustzijn, de kracht om een keuze te maken)
  • je onoverwinnelijk te voelen in je hele lichaam
  • 100% zelfvertrouwen te hebben in elke situatie
  • Je “unieke zelf” expressie te gaan geven zoals nooit tevoren
  • Je meer vervullend dan ooit te voelen met het ontdekken van “die versie van jezelf”

Tijden:

Vrijdag 31 maart 19:00 – 22:00

Zaterdag 1 april 10:00 -17:00

Zondag 2 april 10:00 – 17:00 en..

Op zondagavond 19:00, zal de “gesloten deur sessie” plaatsvinden waarin jij kan ontdekken welke principes je moet toevoegen aan je zelfhypnose ritueel zodat jij gegarandeerd het doel bereikt waarnaar je verlangt.

Er zijn nog twee plekken over voor het Zelfhypnose Bootcamp Weekend
Klik hier om nog mee te doen:
https://hypnotherapieacademienederland.nl/zelfhypnose/

Over de schrijver
Reactie plaatsen