Volledige demonstratie van het oplossen van "oud zeer"
met behulp van Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik

Je brein gebruikt symbolen om de informatie te onthouden van biljoenen emoties, herinneringen en momenten die je in je leven hebt meegemaakt. Zo word tijdens je nachtelijke dromen heel  veel werk gedaan via deze bizarre droombeelden, die symbool staan voor heel veel in je leven.

ERKEND CERTIFICAAT

Dehypnotherpaie opleidingen worden afgerond met het certificaat van de IAPCH en van de Hypnotherapie Academie Nederland en is erkend door het CRKBO.

NIET OPPERVLAKKIG

Veel Hypnose opleidingen lijken nog al eens oppervlakkig te zijn. De opleidingen bij ons hebben  MEER DIEPGANG, resultaatgericht & praktisch toepasbaar

25 JAAR ERVARING

De opledingen van de Hypnotherapie Academie Nederland staan onder leiding van Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar Hypnotherapie en NLP ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.

Als ik je zou vragen om de gevoelens en de betekenissen van alle mooie ervaringen die je tot nu toe in je leven hebt meegemaakt aan me te vertellen, zou je lang bezig zijn, toch?! Als ik je zou vragen om te denken aan al die ervaringen en me er een "symbool" van te geven of waarmee ik het kan vergelijken, dat zou gemakkelijker zijn, toch?! Waar kan ik al die mooie momenten mee vergelijken? Wat is net zoals dat? "Mm, tja, even denken... Het is net zoiets als: ....  een mooie vallei op een zonnige dag in de lente...

 

Een mooie vallei op een zonnige dag in de lente, staat nu symbool voor of is metafoor van: alle mooie ervaringen die je hebt gehad. Dat is waarom een symbool zo krachtig is en rijk van betekenis is voor de persoon die het symbool heeft. Het symbool staat voor een hele hoop specifieke informatie.

 

Het brein, om de informatie te onthouden van biljoenen emoties, herinneringen en momenten die je in je leven hebt meegemaakt, gebruikt symbolen en metaforen daarbvoor als "short cuts" en denkt in termen van symbolen en metaforen. Zo word tijdens je nachtelijke dromen heel  veel werk gedaan via deze bizarre droombeelden, die symbool staan voor heel veel in je leven.

 

Bottem-line: Je brein gebruikt symbolen om de informatie te onthouden van biljoenen emoties, herinneringen en momenten die je in je leven hebt meegemaakt.

Symbolen zijn een soort "mentale snelkoppelingen" waarmee je efficiënter door het leven kan gaan. Na verloop van tijd dicteren de symbolen hoe je de wereld om je heen ervaart en begrijpt. Dat betekent dat ze invloed hebben op hoe je acties neemt, denkt en je gedraagt. 

 

Er is alleen 1 probleempje dit gebeurt allemaal buiten je bewustzijn om...

Er is een ruimte binnen in je, waar deze "symbolische landschappen" zijn waarmee je, als je weet hoe je dat doet, in korte tijd mbv de correcte symbolen: snel "oude gevoelens" opruimt, diepzittende problemen oplost en je persoonlijke symbolen kan ontdekken om rust, kracht en zelfvertrouwen op commando op te roepen. Dit komt
omdat je de symbolen daarvan hebt. 


Wanneer je de taal spreekt van dit deel van het brein, kun je je persoonlijkheid vorm geven zoals je wil, stoppen met zelfsabotage en zijn zoals je wilt en beperkte overtuigingen simpelweg transformeren. Eerst moet de deur geopend worden naar deze plek toe om vervolgens positieve veranderingen te maken.


Daarvoor moet je vloeiend de taal leren spreken van het onderbewustzijn.


Ik ga je morgen vertellen over speciale magische taalformules die deze deur openen om maximaal gebruik te maken van je eigen potentie en dat van anderen.


Het gaat om deze speciale magische taalformule:...


en x...en y ....en z ....en wanneer y ...wat voor soort y is deze y...
 

Zo kun je een symbool ontdekken (niet per sé verzinnen) voor de beste versie van jezelf, je hoger zelf, rust, motivatie, kracht, je probleem, je angst, je schaamte, traumatische gevoelens, schuld, beperkende overtuigingen; you name it!


Hier zijn de speciale magische taalformules die deze deur openen om maximaal gebruik te maken van je eigen potentie en anderen te helpen hetzelfde te doen.

Je moet speciale codes gebruiken om te werken met deze onbewuste informatie over het oplossen van problemen of het versterken van goede gevoelens, het is een beetje  zoals de achterkant van een website waar je html code gebruikt...Door de html code te gebruiken op de juiste manier kun je aan de voorkant van de website de juiste teksten zien.

Het gaat om het gebruiken van wat ik noem hypnotische droom taal; symbolische taal. Het is, mits op de correcte manier gebruikt, hypnotiserend symbolische taal. De structuur van deze taal aangevuld met de nieuwste doorbraken op het gebied van hypnotherapie zorgen ervoor dat je de deur naar het onderbewustzijn opent EN het onbewuste veranderd. Met deze hypnose technieken heb je direct contact met het onderbewustzijn en kan daarmee ongewenste overtuigingen en gewoontes veranderen en oude gedachtepatronen oplossen. maar ook sneller "oud zeer” opruimen en twijfels wegnemen.

Speciale Taalformules om het onderbewustzijn te veranderen

Je brein gebruikt symbolen om de informatie te onthouden van biljoenen emoties, herinneringen en momenten die je in je leven hebt meegemaakt. Zo word tijdens je nachtelijke dromen heel veel werk gedaan via deze bizarre droombeelden, die symbool staan voor heel veel in je leven.

Ga terug omhoog


ERKEND CERTIFICAAT

Dehypnotherpaie opleidingen worden afgerond met het certificaat van de IAPCH en van de Hypnotherapie Academie Nederland en is erkend door het CRKBO.

NIET OPPERVLAKKIG

Veel Hypnose opleidingen lijken nog al eens oppervlakkig te zijn. De opleidingen bij ons hebben  MEER DIEPGANG, resultaatgericht & praktisch toepasbaar

25 JAAR ERVARING

De opledingen van de Hypnotherapie Academie Nederland staan onder leiding van Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar Hypnotherapie en NLP ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.