Welkom bij de Metamorfose Training:
"Op deze manier maak je het komend jaar je beste jaar aller tijden..."

Metamorfose level 1

Welkom bij Metamorfose - Introductievideo

Bekijk deze video eerst voordat je begint...

Start nu met level 1...

Welkom bij Metamorfose level 1

Ben je er klaar voor?

Je staat op het punt om de krachtigste reis in jezelf te ondernemen die je ooit hebt gemaakt:

Je staat op het punt om de krachtigste reis in jezelf te ondernemen die je ooit hebt gemaakt. Dit is de sleutel tot al het succes, hoewel de meesten van ons dit nooit hebben geleerd. Alle mensen met een visie, artiesten, musici, leiders, innovators hebben het door de tijd heen in hun voordeel gebruikt. Ook atleten, ondernemers, wetenschappers en kinderen gebruiken deze technieken om elke dag weer succes in hun leven te creëren. Veel boeken zijn er door de eeuwen heen over geschreven, er zijn programma's gemaakt, veel mannen en vrouwen hebben hun kennis ervan gedeeld. Het is veruit de meest te gekke techniek die er vandaag de dag bestaat, omdat het zo waardevol is en omdat het zo goed werkt. 

Voor elk verlangen of doel dat je je ooit hebt gehad of je hebt verbeeld, maar dat niet is uitgekomen oftewel tot nu toe gelukt is, komt omdat het ontbrak aan een minutieus heldere, nauwkeurig gedefinieerde en gerichte visie op je doel. Als je terugkijkt op wat je ooit hebt bereikt, zelfs als het niet de resultaten waren die je wilde, zul je een aantal relevante terugkerende principes kunnen zien. Wat waren de constante gedachten die je had en aanmoedigde, waar hield je je mee bezig en wat waren de beelden die je in je gedachten hield? Je zult ontdekken dat waar je je aandacht op richtte, het resultaat was dat zich in je leven manifesteerde. Het maakte niet uit of je je aandacht richtte op wat je wilde of wat je niet wilde, de ideeën, beelden en gedachten die je in je geest vasthield, "uitzond" en verbonden waren met je energie, verschenen als resultaat in je leven. Het universum is pure energie. Het trilt voortdurend met wat je het voedt. Het maakt niet uit wat je het voedt, het er is alleen maar om te reageren. Het is vergelijkbaar met een computer... wat je intypt (denkt) is hoe het reageert. Net als bij een computer is de enige fout de menselijke input. Als je een computer programmeert (net als je geest) om een specifieke opdracht te geven, zal er maar één resultaat zijn. Het eindresultaat is datgene wat het geprogrammeerd is om te doen! Oftewel wat er gegeven is komt terug. Het zal zijn werk doen totdat het resultaat is bereikt. Je denkgeest met betrekking tot je dromen en verlangens, werkt op dezelfde manier. Dit is precies hoe je je dromen, doelen en aspiraties moet aanpakken. Je moet duidelijk en precies zijn, en je moet je de VISIE voorstellen alsof je NU AL OP DIT MOMENT het heb en leeft. Je moet zijn zoals de geprogrammeerde computer, 80% van het succes is gebaseerd op je mentaliteit en 20% van hoe je het doet. Het “hoe" maakt niet uit en zal voor zichzelf zorgen. Het "wat" doet er wel toe. Je energie, passie en emotie, de staat van zijn en je instelling en het bijbehorende gedrag van hoe je bent, en/of hoe je bezig bent met een activiteit, bepaalt het resultaat. 


Dus laten we nu beginnen... Zorg ervoor dat je dit "Actieplan" uitprint. Je  zult er de komende 90 dagen dagelijks naar kijken. Laten we beginnen met wat oefeningen om je in de stemming te brengen, "in the spirit" te brengen en de juiste creatieve sappen te laten vloeien. We dromen allemaal van een beter leven, ook al hebben we een aantal dingen bereikt die we willen. Denk aan sommige dingen die je altijd al in je leven wilde maar nog steeds niet hebt. Als geld geen rol meer speelde, hoe zou je leven er dan nu uitzien? 

Beantwoord nu deze vragen:

Waar woon je? Welk land of staat kies je, nu dat geld geen rol meer speelt?


Wat voor soort voertuig kies je om in rond te rijden en hoe voel je je terwijl je dat doet? 


Wat voor soort meubilair heb je in je huis? Wat ruikt je huis naar? Is het netjes, rommelig, zijn er veel spullen in huis?


Welke mensen die financieel succesvol zijn -of dezelfde levensstijl leven die jij ook wilt, inspireren je? Beeld je nu in dat jij samen met hun dezelfde levensstijl leeft? LET OP wat je allemaal in gedachten ziet. Inbeelden dat je deze mensen ziet, zorgt ervoor dat je ze in je leven manifesteert.


Waar zou je op vakantie naartoe gaan en voor hoe lang?


Hoe is je gezondheid? Hoe zorg je voor jezelf zodat je de activiteiten kan blijven doen, die nodig zijn om deze levensstijl te kunnen leven? WEES SPECIFIEK


Wat doe je dagelijks voor activiteiten die ervoor zorgen dat je financieel onafhankelijk bent en zo kan leven?


Wat doe je om te ontspannen en op te laden?


En nu het meest belangrijke, hoe voel je je elke dag? Wanneer je wakker word ben je dan nog moe van de dag ervoor, of ben je volledig klaar en toegewijd om een nieuwe dag te starten? Heb je de hele dag energie door de passie die je hebt door de manier waarop je leeft? Ga je slapen met een voldaan gevoel door wat je allemaal hebt gedaan op die dag?

Metamorfose level 2

Welkom bij Metamorfose level 2

Hoe ben je gekomen waar je nu bent? 

Weet wat je hebt gedaan om te komen waar je nu bent...

Als je niet weet waar je nu bent, is het bijna onmogelijk om te komen waar je heen wilt. Je kunt je verleden gebruiken om te ontdekken wat er in je leven werkt en wat je mogelijk tegenhoudt. Krankzinnigheid is "steeds weer hetzelfde doen en andere resultaten verwachten”.


Deze oefening is om je te helpen in te zien, welke gedragingen, patronen en zelfvernietigende -en zelf saboterende acties er zijn die ervoor zorgen dat je doelen, verlangens en resultaten die je verwacht tot nu toe nog niet zijn uitgekomen. 


Deze oefening is gemaakt om er je eigen voordeel mee te doen. Je moet bereid zijn om 100% eerlijk te zijn tegen jezelf om de resultaten te krijgen waar je naar op zoek bent. Onthoud dat we niet hebben geleerd om dit te doen.

De eerste stap is om persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen en ervoor te kiezen om dat te doen. Voor elke gedachte, elke emotie en elke actie. Wees bereid om te kijken naar wat niet werkt en wees bereid om het te veranderen, net zo lang tot het wel werkt. Ik heb het grootste deel van mijn leven hieraan gewerkt met mislukking na mislukking, totdat ik eindelijk deze sleutel had gevonden. Het maakt niet uit hoe lang je hier al mee bezig bent, wat je verleden je heeft opgeleverd of hoe vaak je denkt gefaald te hebben. Je probeert niet langer het verleden te herscheppen... Je creëert een nieuwe toekomst voor jezelf en voor de mensen om wie je geeft. Dus neem nu de tijd om te ontdekken waar je geweest bent, wat je gedacht hebt en wat je gevoeld hebt zodat je het voor eens en altijd achter kunt laten, daar waar het hoort. Begrijp dat iets in je, jouw heeft geleid tot waar je nu bent. De laatste 3 maanden van je acties, je gedachten, je verlangens en je dromen zijn ook allemaal relevant. Neem een paar minuten de tijd en noteer dit alles hieronder. Kijk terug op de laatste 90 dagen en maak een lijst van alle acties, gedachten, dromen die je in je gedachten had of waar je mee bezig was. En verlangens, waar je je aandacht op richtte. Het is belangrijk om zo eerlijk mogelijk te zijn als je kan. Deze oefening gaat niet over jezelf beschuldigen, te veroordelen of kritiek te geven. Het gaat over het realiseren van wat je doet dat niet werkt, zoals je wilde, je moet hier heel specifiek zijn. Kijk naar je resultaten en hoe die zich in je leven hebben gemanifesteerd, en schrijf ze hier allemaal op:

Kijk naar je resultaten en hoe die zich in je leven hebben gemanifesteerd, en schrijf ze hier allemaal op:

1........................

2.........................

3.........................

4.........................

5.........................

6.........................

7.........................

8.........................

9.........................

10.......................

11.......................

12.......................

13.......................

14.......................

15.......................

Als je deze allemaal hebt opgeschreven, ga dan terug en lees ze opnieuw door EN...

Kijk eens hoe deze gedachten en beelden in je leven zijn uitwerking hebben gehad. Zelfs als de resultaten niet overeenkwamen met waar je op uit was om te manifesteren. Dit zijn de resultaten die zich als manifestaties in je dagelijkse leven voordeden. Dit is de manier hoe je de resultaten veroorzaakt hebt en hoe ze daar kwamen. Nu je beter snapt hoe de resultaten in je leven veroorzaakt zijn, kun je hieronder verder lezen hoe het allemaal werkt. 

Metamorfose level 3

Welkom bij Metamorfose level 3

Ontdek je levensdoel en activeer de kracht...

“Just as a master musician may cause the most beautiful strains of music to pour forth from the strings of the violin, so may you arouse the genius which lies asleep in your brain, and cause it to drive you upward to whatever goal you may wish to achieve.” Napoleon Hill.

We leven allemaal op basis onze geloofssystemen, onze mindsets en onze waarden en normen die we in de loop van ons leven hebben geaccepteerd. We leren allemaal op dezelfde manier, hetzij door herhaling, hetzij door impact. Terwijl we opgroeien krijgen we steeds weer dezelfde dingen te horen op basis van de informatie die mensen om ons heen ons gaven. Andere invloeden en oorzaken die ons hebben beïnvloed, hetzij met veel vreugde of via trauma, hebben je bewuste en onderbewuste geest "geschokt" en daardoor indrukken achtergelaten. Dit creëerde een verstoring en verandering in je denken (je bedrading) en creëerde een onmiddellijke verandering in je hersenverbindingen waardoor er meer geloofssystemen ontstonden. 


Onze hersenen zijn in werkelijkheid miljoenen elektrische ladingen, die bij elke gedachte, elk idee, elk gedrag, elk beeld, elk geluid, elke geur en alles wat je ziet snel associëren. Deze verbindingen werden gevormd op basis van onze inzichten en gedachten op het moment dat deze ervaringen plaatsvonden. Als we met geloofspatronen, mind-sets en overtuigingen werken, verbreken we ofwel oude verbindingen en leggen we nieuwe aan, ofwel versterken we de huidige. De vraag is hier, wat versterk ik en leg ik meer vast?


Om de oude patronen te doorbreken moeten we nieuwe patronen kiezen en aanleren.  Om dit te bereiken moeten we een goede reden hebben waarom we bereid zijn dit te doen. We hebben allemaal een duidelijke reden waarom we hier zijn. Dit heet “je purpose of doel in je leven". 


Wanneer je dit doel hebt ontdekt of gekozen, dan heb je daardoor een onstopbare energiestroom in jezelf gekregen en mbv van je “purpose” doorbreek je de oude patronen net zo lang en krachtig genoeg om nieuwe patronen aan te leren. Je wilt gefocust blijven op je nieuwe geloofssysteem totdat het automatisme -of tweede natuur is geworden. Net zoals de patronen die je op dit moment hebt en waar vanuit je denkt en opereert. Je denkt er niet bij na, je doet het gewoon, toch?


Ik wil dat je begrijpt dat in het begin dit nog erg ongemakkelijk en vreemd kan voelen. Het is net als dat je iets nieuws leert. Het kan een tijdje duren voordat je de nieuwe geloofssystemen hebt en daarvoor kan het zijn dat je je misschien wat onhandig, onzeker of twijfelachtig voelt, dit is dus een normale zaak en onderdeel van het proces. Dit is de verschuiving van het oude paradigma. Je breekt letterlijk de oude elektrische verbindingen van de hersengolven af die niet meer in jouw of hun verouderde behoeften voorzien en zet er nieuwe voor in de plaats. Dit is waarom het zo ongemakkelijk kan voelen. Veel gedachten kunnen zich een weg banen van je onderbewuste geest naar je bewuste geest. Dit zijn de oude patronen die er alles aan doen om die verbindingen in stand te houden. Als en wanneer ze opduiken, erken je gewoon hun aanwezigheid, bedank je hen voor hun dienstbaarheid en vervang je onmiddellijk die oude gedachten en gevoelens door de nieuwe gedachte voor te stellen en je affirmatie tegen jezelf te zeggen of je script tegen jezelf te zeggen.

Iets fysieks doen op dat magische verander moment werkt ook als een trein. Je kan bijvoorbeeld je handen schudden, wrijven in je handen, iets uit je handen blazen, delete of cancel in gedachten zeggen. Dit maakt het overgangsproces sneller en makkelijker. Fysiek betrokken raken bij het proces is als het toevoegen van turbo aan je persoonlijke groei! Het zal je met grote sprongen vooruithelpen. In eerste instantie kost het je maar een paar extra minuten, maar het voordeel weegt verhoudingsgewijs veel zwaarder dan de tijd die je eraan kwijt bent. Het is zeker de moeite waard om het te doen en je ideale levensstijl komt meer-en-meer in zicht. 

Om dit allemaal goed te laten werken, moet je iets heel belangrijks begrijpen. Je moet een besluit nemen, een beslissing nemen om je hele leven te veranderen. Alles wat minder dan 100% van je totale inzet is, kan je succes sterk beïnvloeden.

Houd geen plan b achter de arm, en sluit elke twijfel uit, houd je niet in, doe het vanuit hart en ziel, vanuit je tenen. Je bent gemaakt om te krijgen wat je écht verlangt en het mooie is dat het er ook al is. Neem afscheid van alles dat je beslissing om te slagen zou kunnen beïnvloeden. Zie alleen maar wat je wilt, in het hier en nu, en heb de emoties die daarbij horen en neem de acties vanuit die gedachten en emoties.

Geef alles wat je in je hebt en het zal zich 100 keer vermenigvuldigd in je leven terug laten zien. Er is nog iets anders dat gebeurt wanneer je deze technieken toepast. 

Het universum zal je in de juiste richting leiden, andere mensen in je wereld brengen, die je zullen helpen voor het succes dat je wilt. Uit het “niets” zullen allerlei deuren en mogelijkheden voor je opengaan, zodra je ze nodig hebt. Zo werkt het! Dus laten we kijken naar je échte hartsverlangens, je missie, je doel, en jouw WAAROM! Er zijn verschillende niveaus werkzaam en in je  bewuste geest die je moet doorbreken om in je onderbewuste geest te arriveren. Je zult moeten graven van de uiterlijke naar de innerlijke geest, tot je je Doel en je WAAROM vindt. De reacties die je krijgt van je onderbewuste geest kunnen op verschillende manieren naar boven komen in de vorm van mentale beelden, gedachten, geluiden, herinneringen, een “diep weten” of bepaalde gevoelens en/of emoties. Begrijp dat er geen goed of fout antwoord is en begrijp ook dat je deze oefening niet fout kan doen. Je bent uniek, dit is het enige dat telt. Zoek een tijd en plaats waar je rustig kunt zitten en niet afgeleid of gestoord kan worden. Zet alle elektronische spullen uit! Ga zitten, drink water, thee en haal 10 keer diep adem en ontspan jezelf. Dit is het moment waarop je je hele leven hebt gewacht. Neem nu de eerste stap in de meest wonderbaarlijke reis van je leven, geniet van het proces en het avontuur!

Vul nu het actie plan in: 

Mijn inkomens plan is:

Op ……………vul datum in……verdien ik……..


Waarom wil ik het:


Beschrijf nu in detail WAAROM je het wil.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Beantwoord nu deze vragen:

Welke de verificaties/de bewijzen/de resultaten zullen zichtbaar zijn om me te laten zien dat ik op de juiste weg ben?


Welke beloning(en) zal ik mijzelf geven voor het bereiken van mijn gewenste resultaat?


Hoe ziet mijn omgeving eruit als ik naar de verificaties/de bewijzen/de resultaten kijk die mij laten zien dat ik op de juiste weg ben?

Metamorfose level 4

Welkom bij Metamorfose level 4

Maak hier je script

Maak hier nu je visie met precisie:

Een Visie die met absolute precisie is ontworpen, zal al je eerdere antwoorden bevatten. Maak je actieplan en zet alles in tegenwoordige tijd, alsof het al gebeurd is. Je moet je doelen, je waarom, de verificaties/de bewijzen/de resultaten, de beloningen en je omgeving(en) nu allemaal integreren in deze verklaring; je script. 


Het is uiterst belangrijk om een tijd en datum toe te voegen en zo specifiek en gedetailleerd mogelijk je visie te beschrijven. Beschrijf datgene van wat je allemaal ziet; de geuren, de geluiden, de emoties, de fysieke gewaarwordingen en de acties, wees zeer gedetailleerd. Het moet zo goed geschreven zijn, dat wie het ook leest, een zeer duidelijk beeld krijgt van je doelen. Kijk hier naar het voorbeeld van hoe je script eruit moet zien:


De datum, Maand/Dag/Jaar, op een specifiek tijdstip, ik ben (geef een zeer specifieke, gedetailleerde fysieke beschrijving van waar je bent) en ik ben (wat je aan het doen bent). Ik (beschrijf de verificaties/de bewijzen/de resultaten). Ik merk dat ik nu de resultaten heb gecreëerd die ik in mijn dromen en verlangens wilde bereiken, het (hoe voel je je ?) Ik leef nu mijn Grote Doel (geef aan wat je doel hier is). Omdat ik dit resultaat heb bereikt, beloon ik mezelf met (wat is je beloning?) Gebruik al je zintuigen, zicht, geur, geluid, gevoelens en emoties. Hoe meer je er bij betrokken bent, hoe gedetailleerder en duidelijker je doel in je gedachten zal zijn.


Ik sta versteld over hoe gemakkelijk het was om mijn doelen te bereiken en mijn droomleven te creëren door simpelweg een dagelijks actieplan te volgen. Zo heb ik het bereikt:


Beschrijf hier:

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

….............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

…..............................................................................................................................................................................................................

Nadat je dit deel hebt gedaan en je visie met precisie hebt geschreven, stel je dan voor, alsof je terugkijkt op de visie die je net hebt opgeschreven en maak een lijst van alle dingen die je hebt gedaan om je resultaten te bereiken. Gebruik alle 50 punten, zelfs als je denkt dat je niet meer kunt verzinnen, schrijf gewoon door. Er komen meerdere punten, ze zullen gewoon blijven doorstromen zodra je eenmaal begonnen bent. Als je klaar bent, kijk dan terug en lees ze allemaal opnieuw op. Terwijl je dat doet, let dan goed op hoe je je voelt wanneer je ze opnieuw opleest. Je zult namelijk opmerken dat sommige punten die je hebt opgeschreven met je resoneren en goed voelen. Wanneer dit gebeurt, focus dan op die punten, onthoud ze, onderstreep ze, zodat je weet welke van de punten het waren. Op dat moment gebeurt iets magisch. Je onderbewustzijn weet al welke punten je helpen voor de realisatie van je visie. Dit zijn je actieplan "acties" om je succes mee te creëren!


Neem dit deel alsjeblieft heel serieus! Dit is de sleutel tot het eindelijk bereiken van al die dingen in je leven waarvan je dacht dat ze niet mogelijk waren!!!!!


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

41.

42.

43.

44.

45.

46.

47.

48.

49.

50.Metamorfose level 5

Welkom bij Metamorfose level 5

Leven vanuit je essentie

Het vinden van je doel, waarom gaat het! 

In de kern van wie je bent, ligt je WAAROM verborgen, waarvoor je het allemaal doet en waarom je de beslissingen neemt die je neemt. Deze waardevolle informatie ligt diep in je onderbewustzijn verscholen. Wanneer je als het ware één word, je vereenzelvigt en of gebruik maakt van deze energie, dan gebeuren er magische dingen. Je bewustzijn zal veranderen. Neem dit alsjeblieft serieus. Nadat je een paar keer de onderstaande vraag hebt beantwoord, en je je volledig concentreert op de antwoorden, zal je bewuste geest stil worden. Dit is een indicatie dat je de grens van je bewuste geest zal hebben bereikt. Doe dit nog minstens één keer om je onderbewustzijn volledig erbij te betrekken. Sommige mensen worden emotioneel wanneer ze op dit punt aankomen. Dat is oké. Je onderbewustzijn zal je laten weten (op welke unieke manier dan ook) wanneer het gebeurt. Een gevoel, een beeld, een geluid, een geur, of gewoon een “diep weten” dat je er bent. Wat het ook voor je zal zijn, je zult weten wanneer je op dat punt gekomen bent.


Doe deze oefening met volledige concentratie, toewijding , zet alle apparatuur uit en neem nu tijd voor jezelf:1) Stel jezelf deze vraag: Als ik mijn doel bereikt heb, wat levert me dat dan op, dat ik nu niet heb? Schrijf je antwoord op. Wat er ook naar boven komt , wees specifiek en gedetailleerd. 

2) Houd het antwoord op de laatste vraag in gedachten, en stel de vraag opnieuw. Schrijf je nieuwe antwoord gedetailleerd op. 

3) Je zult merken dat je een beetje dieper in jezelf begint te komen. Blijf doorgaan! Houd het laatste antwoord in gedachten en stel de vraag opnieuw. Schrijf het eerste op wat in je opkomt. Blijf er op gefocust, want het kan in eerste instantie onduidelijk zijn. Blijf er op gefocust totdat het duidelijk wordt. 

4) Onthoud dat wanneer je twee antwoorden van stilte hebt bereikt, je je onbewuste geest hebt bereikt. Concentreer je op die energie en het laatste antwoord en stel dezelfde vraag opnieuw. Wat voor nieuw antwoord er ook binnenkomt, concentreer je erop. Het kan in elke vorm van een antwoord komen. Beelden, geluiden, gedachten, een weten, laat het gewoon doorkomen tot het duidelijk is, en schrijf hier je nieuwe antwoord op. 

5) Nu je de innerlijke diepten van je onbewuste geest hebt bereikt, wees erbij. Vraag je ziel om je meest innerlijke verlangen naar voren te brengen en je te laten weten wanneer je daar bent aangekomen. Laat het antwoord je hele wezen doordringen. Stel dezelfde vraag opnieuw. Let op het antwoord dat zich binnenin vormt. Schrijf je antwoord gedetailleerd op. 

6) Je moet nu diep in je onbewuste geest zijn. Vraag vanuit die stille plek in jezelf, aan het centrum van wie je écht bent om datgene wat je innerlijk met meest verlangt naar voren te brengen. Je kunt hier om details vragen. Beelden, geluiden, gevoelens of emoties als je dezelfde vraag opnieuw stelt, terwijl je gefocust blijft op je laatste antwoord. Schrijf op wat er doorkomt.

Neem een paar minuten de tijd om wat je nu begrijpt echt te laten bezinken en deel uit te maken van je bewuste zelf. Nu je je bewust bent van je innerlijk verlangen, beantwoord de volgende paar vragen over je ervaring en hoe dit vanaf nu je keuzes zal beïnvloeden.Wat heb ik ervaren toen ik me bewust werd van mijn levensdoel? 


Blijf gefocust op je ervaring, wetende dat deze informatie zekerheid zal creëren in je levenskeuzes en de weg die je gaat bewandelen. Het zal passie creëren die groter is dan alles wat je tot nu toe ervaren hebben. Weet dat het deuren zal openen die je nooit eerder voor mogelijk had gehouden, en dat het de meest verbazingwekkende resultaten zal creëren door dit gewoon te weten. Dit is je WAAROM. Dit is de reden waarom je hier bent! 


Hoe veranderd het weten van wat ik heb ontdekt, hoe ik mijn werk doe of onderneem?


Welke nieuwe hulpmiddelen kan ik nu ik mijn levensdoel ken, gebruiken om mijn doel te bereiken?
Hoe beïnvloedt dit de andere gebieden van mijn leven, mijn ervaringen en mijn relaties? 

Neem een paar minuten de tijd om een lijst van hulpmiddelen te maken. Of het nu gaat om mensen, ervaringen, geld, informatie, kennis, levenservaringen, tijd, persoonlijke vaardigheden, of iets anders dat je kunt bedenken dat je zal helpen bij het bereiken van je doel en je levensdoel. 

Neem even de tijd om jezelf te visualiseren in je reeds bereikte resultaat. Schrijf met behulp van je bewuste en onbewuste geest alles op wat je hebt gedaan om je gewenste resultaten te bereiken, alsof ze al zijn gebeurd en je terug kijkt op de resultaten. 


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.Laten we eens kijken naar de middelen die je nu niet tot je beschikking hebt. Dit kan alles zijn wat je helpt bij het bereiken van je doelen en resultaten, zodat deze middelen op tijd hun weg naar je zullen vinden. Alles is energie. Hier commandeer je het universum, die net zoals een computer alleen die opdracht kan uitvoeren die jij het met absolute zekerheid geeft. Schrijf deze hier op: 


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.Dit is waar je toekomst is! En de toekomst, is NU... 

Op deze manier maak je komend jaar je beste jaar aller tijden...

Ik beloof je, wanneer je deze oefeningen volledig doet en dit actieplan dagelijks gebruikt, de resultaten je zeker zullen verbazen! Dit is je persoonlijke actieplan. De meeste mensen hebben het misverstand dat het veel tijd en energie kost om hun dromen in het leven te verwezenlijken. Dat hoeft niet. Wanneer je je Levensdoel en je WAAROM hebt gevonden dan zul je met dit absolute weten, zolang je er volledig 100% op gefocust blijft en je weet dat het universum je zal helpen, het zomaar ineens manifesteren! Maak een vision board en zet het op een plek die je meerdere malen per dag ziet. Gebruik al je actiestappen en je gewenste resultaten. Gebruik foto's, woorden, voeg een kaars toe voor zintuiglijke verbinding, wat je maar wilt om het persoonlijk en ECHT te maken. Lees je opgeschreven en uitgeprinte script zo vaak als je kunt op een dag op. Vooral als je verouderde gedachten opkomen. Blijf gefocust op waar je heen gaat. Dit is waar je toekomst is! 
En de toekomst, is NU... Ik wil je bedanken dat je dit proces met me hebt gedaan en het is een eer om dit met je te delen.
Op jouw succes!