Mbv Gesprekshypnose ben je in je piekstaat doeltreffender tijdens klantcontact en lever je een grotere bijdrage aan je cliënt!

Is praten je beroep?

Je hebt een groot verlangen om meer bij te dragen aan je cliënt en of klant. Praten is je beroep en je wil persoonlijk effectiever worden in de omgang met je cliënt/klant. Je bent naast het coachen, trainen en of adviseren van je klanten ook geïnteresseerd in het veranderen van je eigen mind-set. Je wil meer van je eigen potentieel realiseren. Als zelfstandige ben je tijdens klantcontact meestal effectief, in de flow en je voelt je goed. Soms ben je in een piekstaat en dat wil je meer omdat je dan de meeste bijdrage kan leveren aan je client, klant of aan je groep. Soms ben je niet in je piekstaat. Uitdagingen en problemen van je klant lijken moeilijker te begrijpen.

Oplossingen komen je niet direct voor ogen.  Je bent niet op je best dan en je merkt aan je klant twijfel over de waarde van je oplossing, advies of methode. Je overtuigingskracht tijdens het contact met klant of cliënt is minder en je hebt op deze manier niet de magie van de klik met de ander, de invloed en de impact die je op je klant wil.

Je persoonlijke effectiviteit lijdt. Je merkt het aan de lauwe reactie van je klant en beseft dat je minder succes met je klant hebt dan je wil. Zo kun je niet die bijdrage en positieve impact hebben en die nodig is voor de groei van je onderneming of praktijk. Je krijgt direct toegang tot de training voor direct resultaat in je gesprek.

Mbv gesprekshypnose ben je in piekstaat en heb je ultiem klantcontact

Je leert hoe je:

 • Doeltreffend klantcontact hebt tijdens consultatie gesprekken voor het écht begrijpen van je cliënt, klant-conversie en meer omzet
 • Het Unieke Klant-Inzicht-Systeem gebruikt voor het oplossen van het-sabotage-patroon en onmiddellijk de blinde vlek herkent bij elke klant
 • Het 12-staps consultatie gesprek gebruikt voor professionele kennismakingen en diepgaande intake gesprekken
 • Hoe je met Het Piekstaat-Systeem je altijd goed voelt tijdens elk soort klantcontact, coachings-interventie of prestatie
 • Effectieve Gesprekshypnose technieken toepast tijdens gesprekken voor pure empowerment van je cliënt en goede gevoelens 
 • Het onbewuste sabotage-patroon bij elke klant voorgoed oplost

Ook krijg je het klant-inzicht systeem waarmee je oa binnen enkele minuten jarenlange sabotage-patronen oplost

"Een belangrijk onderdeel van hoe je persoonlijk effectief bent en een groeiende onderneming hebt, is weten hoe je jezelf saboteert - en een strategie hebben om er doorheen te werken wanneer het onderbewuste patroon opduikt. Als je niet begrijpt hoe je jezelf saboteert - en precies weet wat je moet doen om er doorheen te komen - dan zal geen enkele informatie veel waard zijn, omdat je jezelf elke keer zult saboteren. In de training leer ik je speciale kennis om dit sabotage-patroon direct en voorgoed op te lossen!


"Ik ontdekte de kracht van gesprekshypnose voor optimale invloed in mijn gesprekken voor transformatie van anderen en voor schitterende klant conversies; het 12 staps consultatie proces. Ik ontdekte praktische "zelfhypnose-achtige" technieken om in een piekstaat op te treden tijdens mijn trainingen, presentaties en het coachen van mijn klanten met vaak diepzittende problemen, sabotage patronen en blinde vlekken. Ik kreeg met de toepassing hiervan direct positieve invloed op mijn klanten en trainde in de afgelopen jaren al meer dan 45 groepen in gesprekshypnose..."

Met behulp van het Piekstaat Klantcontact Systeem:

 • ben je doeltreffend naar je klant toe en in staat om te sturen te overtuigen en meer te verkopen
 • heb je een positieve impact op je klant en invloed in je communicatie
 • voel je je goed en ben je in een piekstaat voor doeltreffende resultaten
 • weet je altijd je klant te overtuigen, te enthousiasmeren en te sturen in plezierige conversaties
 • ontdek je snel de blinde vlek bij je klant (mbv het klant inzicht systeem) 
 • ben je in staat levens-veranderende doorbraken bij je klant te maken  
 • heb jij de garantie om tijdens klantcontact je klant te overtuigen en zo meer te verkopen
 • doorbreek je voorgoed de mentale patronen zodat je tijdens klantcontact altijd in je piekstaat bent
 • ben je gemotiveerder, enthousiaster en productiever in je onderneming
 • realiseer jij je meer van je potentieel om zo meer bij te dragen aan je klant of cliënt 

Je krijgt direct toegang tot deze modules!

1. Gesprekshypnose voor beïnvloeding en overtuiging
hoe je een mensenfluisteraar word

Mbv gesprekshypnose geavanceerde gesprekstechnieken, maak je je cliënt direct ontvankelijk, suggestief en enthousiast voor jouw oplossing, advies en methode.

Je hebt meer invloed tijdens klantcontact en een directe positieve impact in de omgang met elke klant. Vanuit de intentie om je klant beter te maken leer je met gesprekshypnose je gesprekken sturen, leiden en verdiepen. Je ontdekt hoe je gemakkelijk je cliënt kan  enthousiasmeren, overtuigen en veranderen. Zoals bijvoorbeeld beperkende gevoelens en denk-patronen oplossen en dit allemaal
in 1 gesprek.

Je krijgt oa de beste gesprekshypnose technieken gedemonstreerd te zien voor pure empowerment van je cliënt. Goede tactiek om je gesprek te verdiepen, inclusief demonstraties en uitleg op video zodat jij direct bij elke klant hetzelfde kan doen. 

2. Het-Klant-Inzicht-Systeem (nieuw en uniek) oplossingen binnen enkele minuten

In de training krijg je ook het Klant-Inzicht Systeem; mensenkennis. Hiermee heb je binnen enkele minuten oplossingen die je direct in je gesprek kan toepassen voor de beste resultaten bij je cliënt. Zo draag je meer bij en heb je direct positief resultaat, zelfs met de meeste diepzittende problemen en sabotage-patronen. Het Klant-Inzicht Systeem bespaart je jarenlang onderzoek en is alleen bij ons te krijgen.  Je voelt je goed om zoveel te kunnen bijdragen aan je client.

Met behulp van Het-Klant-Inzicht-Systeem herken je direct de blinde vlek, uitdaging of probleem van je client. En ook direct de passende oplossingen daarbij.

Je krijgt de oplossingen voor:

 • sabotage-patronen
 • pijn uit het verleden mbv doeltreffende helings processen
 • mentale blokkades 
 • snel nare herinneringen oplossen 

3. Het 12-Staps Consultatie Gesprek
De geheime formule voor klant conversie 

Met dit systeem heb je een doeltreffende formule om tijdens consultatie gesprekken je klant te inspireren en te overtuigen met je te gaan samenwerken. Gebaseerd op ethische principes, waar je altijd een win-win situatie met je klant hebt. Dit is de garantie waarmee jij elke keer de beste klant-conversie hebt tijdens elk gesprek. Aan de hand van 12 vragen begeleid je je cliënt door het consult. 
Een must en totale game-changer voor je onderneming. Met het 12 -staps consultatie proces haal je elke cliënt binnen.

4. Piekstaat en hoe je op je best bent voor ultieme bijdrage aan je cliënt en persoonlijke effectiviteit

Ik begon 25 jaar geleden mezelf gedisciplineerd in een piekstaat te brengen net voor klantcontact en direct met groot succes. Snelle en praktische technieken zodat je je goed voelt (super powerful) en op je best bent voor een ultieme bijdrage aan je cliënt en om daarmee de beste prestaties te kunnen leveren. Je voelt je goed om zoveel te kunnen bijdragen aan je cliënt. Ik leer het je allemaal in de training.

4: Je sabotage-patroon te slim af zijn 

Je gaat door het leven, doet andere dingen, doet nieuwe ervaringen op... en zodra je iets probeert te veranderen, gebeurt er iets interessants. Je hebt patronen in je die automatisch heel specifieke dingen herkennen die opduiken. Je onderbewustzijn zegt: "Nee, we doen dit nu niet." Dan komt er iets in je leven waar je op reageert. Je aandacht wordt in realtime uit de koers gehaald. Misschien word je getriggerd , afgeleid of duikt er een probleem op. Het leidt je uit de koers en leidt je af van waar je je op focuste. In plaats van door te gaan met de acties die nodig zijn om de verandering aan te brengen, word je nu afgeleid door wat er opduikt. Dat is het sabotagepatroon in actie. En het is verraderlijk omdat buiten het medeweten van jou gebeurt. Het sabotagepatroon is zo verraderlijk dat het je letterlijk kan weerhouden om een bewuste keuze die je hebt gemaakt door te zetten. Het heeft de mogelijkheid om je die keuze in het moment te laten vallen, zodat je teruggaat naar de manier waarop je de dingen eerder deed. In deze video's ontmasker je dit patroon en breek je letterlijk vrij uit dit soort onbewuste patronen. Snel en direct waardoor je het sabotage-patroon doorprikt en te slim af bent!

5: Herover je ware identiteit 
voor het herwinnen van al je potentieel

Je gaat door het leven, doet andere dingen, doet nieuwe ervaringen op... en zodra je iets probeert te veranderen, gebeurt er iets interessants. Je hebt patronen in je die automatisch heel specifieke dingen herkennen die opduiken. Je onderbewustzijn zegt: "Nee, we doen dit nu niet." Dan komt er iets in je leven waar je op reageert. Je aandacht wordt in realtime uit de koers gehaald. Misschien word je getriggerd , afgeleid of duikt er een probleem op. Het leidt je uit de koers en leidt je af van waar je je op focuste. In plaats van door te gaan met de acties die nodig zijn om de verandering aan te brengen, word je nu afgeleid door wat er opduikt.

Dat is het sabotagepatroon in actie. Het is hoe je onderbewustzijn alles uitvoert waarvoor je bent geprogrammeerd...En het is verraderlijk omdat buiten het medeweten van jou gebeurt. De rest van je leven zul je hier rekening mee moeten houden. Het is vooral belangrijk om hier aandacht aan te besteden wanneer u begint met het aanbrengen van wijzigingen - wanneer u iets nieuws doet. Het sabotagepatroon is zo verraderlijk dat het je letterlijk kan weerhouden om een bewuste keuze die je hebt gemaakt door te zetten. Het heeft de mogelijkheid om je die keuze in het moment te laten vallen, zodat je teruggaat naar de manier waarop je de dingen eerder deed. In deze video's ontmasker je dit patroon.

Jij krijgt dus:

 • Het klant inzicht systeem waar je snel de blinde vlek, uitdagingen of probleem van je client in herkent en de daarbij passende oplossingen. Ideaal voor als praten beroep is! 
 • Hoe je aan de hand van 4 gemakkelijke vragen je klant of client in urgente ik-moet-nu kopen-modus krijgt. 
 • doeltreffende gesprekshypnose technieken voor directe invloed en onmiddellijke positieve impact tijdens klantcontact
 • hoe je je klant snel in sterke positieve emoties praat 
  hoe je een klik maakt die voor beide partijen plezierig is
 • hoe je direct vastgeroeste denk-patronen bij je klant veranderd 
 • hoe je objecties uit de weg ruimt voordat ze bij je klant kunnen opkomen 
  hoe je weerstand bij anderen weghaalt tijdens conversaties 
 • hoe je snel emoties leest bij je klant tijdens het contact voor de bepaling van je strategie of coaching interventie 
  hoe je klant ontvankelijk maakt 
 • 7 gespreksverdiepers om je gesprek te sturen tijdens klantcontact 
 • de beste Mind-set technieken waardoor jij je top voelt tijdens klantcontact en in je piekstaat elke keer de beste prestaties levert 
 • Je leert over de kunst van het vragen stellen; waardoor je nooit meer vast komt te zitten tijdens klantcontact en elk gesprek waardevol, doeltreffend en leerzaam maakt 
 • krachtige inzichten voor het voorgoed oplossen van oude mentale patronen die je uit je kracht zouden halen waardoor je je goed voelt tijdens klantcontact en jezelf beter presenteert
 • unieke zelfinzichten en schitterende aha-momenten waarmee je levens veranderende doorbraken maakt op het gebied van persoonlijke effectiviteit en daardoor ook je klant cliënt nog beter kan helpen 
 • onbeperkte motivatie, energie en levenslust voor het bereiken van jouw persoonlijke levensdoelen waardoor je een krachtig effect hebt op je klant
 • de complete gesprekshypnose training hoe je je client ethisch in een conversatie je diensten, service of coaching sessies verkoopt waardoor je onderneming direct zal groeien

Je krijgt bij aanmelding nu TIJDELIJK deze bonus erbij:
Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp met certificaat

Is praten je beroep?

In het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp krijg je 5 dagen online live training van 11 t/m 15 mei 2022 (inclusief alle replays) in de beste gesprekshypnose voor optimale invloed in jouw conversaties. Ideaal voor verkopers, coaches, trainers, leraren, advocaten, business coaches. Voor communicatie & invloed met name voor veranderings werk, verkoop werk, coaching werk en veranderingswerk om anderen beter te maken dmv van goede en krachtige gesprekken. Ook leer je gemakkelijk je cliënt overtuigen met het 12-staps consultatie gesprek (powerful). Het is een geweldige transformerende reis door de wereld van communicatie en invloed”. 

Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcampis is ideaal voor verkopers, coaches, trainers, leraren, advocaten, business coaches voor als praten je beroep is.

Wat je zult leren in het Conversationele Hypnose MASTERY BOOTCAMP

 • Hoe je een zogenaamde ‘pre-frame’ kunt opstellen waarmee je andermans verwachtingen kunt beïnvloeden
 • Hoe je herformuleringstactieken kunt toepassen die bezwaren wegnemen
 • Hoe je erachter kunt komen welke specifieke waarden belangrijk zijn voor iemand… en hoe je jouw suggesties daaraan kunt verbinden
 • Twee manieren om ieder gesprek subtiel ‘over te nemen’ en die hypnotisch te maken (dit is vooral handig als je met een baas praat die ruzie zoekt, of met iemand die non-stop praat zonder zelfs maar adem te halen!)
 • Hoe je het gesprek in iemands gedachten kunt binnengaan en hun realiteit kunt overnemen (super eenvoudig, zoals je tijdens de training zult zien

Met behulp van Conversationele Hypnose MASTERY BOOTCAMP
geef jij een ultieme bijdrage aan je cliënt en heb je doeltreffend klantcontact

“Ik heb het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp speciaal gemaakt voor communicatie en invloed situaties… Het is een geweldige transformerende reis door de wereld van communicatie en invloed”


Wat je ook zult leren is:

 • Taal-verzachting waardoor iemands kritische en analytische factor wordt verminderd, zodat ze open gaan staan voor wat je te zeggen hebt
 • Hoe je krachtige suggesties in iemands hoofd kunt planten zonder dat diegene dat door heeft
 • Een ongebruikelijke maar effectieve manier om alle cliënten binnen te halen die je wil met het 12 staps consultatie gesprek & het klantcontact systeem (waardoor je elke week genoeg cliënten zal hebben)
 • Hoe je iemands normale perceptie van de realiteit kunt veranderen…
 • Hoe je gedachten onbewust naar een bepaald antwoord kunt sturen
 • Hoe je de ‘magische momentjes’ kunt vinden in iemands antwoorden en hoe je die kunt gebruiken om een gesprek te veranderen om een blijvende verandering te maken

“In deze training word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte trainers ter wereld. Net als ik heeft Martijn Groenendal internationaal al vele trainingen en opleidingen geleid. Al meer dan 25 jaar!”
Igor Ledochowski. (IAPCH)

Datum 

11 t/m 15 mei 2022, live via zoom

Entree

Inclusief

Tijden

Dagelijks: 10:00 - 17:00

The Location

Online via zoom met alle REPLAYS 
€ 297,-
€ 197,-

Conversationele Hypnose  Bootcamp!

Ja ik wil alle online Gesprekshypnose modules en de bonus erbij Het Conversationele Hypnose MASTERY BOOTCAMP