3-daagse Hypnotherapie Training
Dave Elman, Regressie, kerntrauma oplosssing en gesprekshypnose

Ideaal voor zelfstandige coaches en hypnotherapeuten
die hun cliënt op dieper niveau willen helpen 

ERKEND CERTIFICAAT

Onze hypnotherapie opleidingen worden afgerond met het certificaat van de IAPCH en de Hypnotherapie Academie Nederland en is erkend door het CRKBO.

NIET OPPERVLAKKIG

Veel Hypnose opleidingen lijken nog al eens oppervlakkig te zijn. De opleidingen bij ons hebben  DIEPGANG & zijn praktisch toepasbaar

25 JAAR ERVARING

De trainer van deze Hypnotherapie training is Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.

In deze 3-daagse Hypnotherapie & Regressie training leer je oa hoe je met regressie techniek kerntrauma's oplost. Je krijgt hypnose demonstraties, oefeningen en uitleg over hoe kerntrauma's worden opgelost. Ook leer je over De Dave Elman inductie, gesprekshypnose en transformationele therapie methode voor het oplossen van burn-out en onverwerkte ervaringen uit het verleden.
Ook als je kennis wilt maken met de regressie techniek en hypnotherapie is dit een geschikt weekend. 

Ook leer je over Hypnotiserend Symbolisch taalgebruik om innerlijke remmingen op te lossen met geavanceerde gesprekshypnose technieken. Je krijgt uitleg hoe je door de 6 beschermingslagen van een kerntrauma heenkomt.
Deze training wordt gegeven op onze trainingslocatie in Den Haag, 5 minuten van CS

Je krijgt demonstraties, oefeningen en theorie over:

De Dave Elman inductie 
De Dave Elman inductie is de wereldberoemde hypnose inductie die oa ook aan tandarsten werd onderwezen. Hiermee krijg je je cliënt diep in hypnose en kun je vervolgens goed technieken toepassen zoals bijvoorbeeld leeftijdregressie om kerntrauma, emotionele blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed op te lossen of om je lcient in super goede gevoelens te plaatsen.De 12 stappen van de transformationele therapie techniek. 

Transformationele therapie is een geavanceerdere vorm van hypnose regressie doen waar je o.a met behulp van de zogenaamde "gestaltdialogen", bij je cliënten trauma's, emotionele blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed oplost.


Ook bij cliënten die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen en die zichzelf bijvoorbeeld meer willen laten zien; faalangst hebben of bang zijn om zichzelf voor gek te zetten, wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken of assertiever willen worden.


De Leeftijdsregressie
techniek met Symbolisch taalgebruik. In de kinderjaren hebben veel cliënten nare ervaringen en trauma's meegemaakt. Hiervan blijven vaak gevoelens "bevroren" in het lijf achter. Je leert deze gevoelens wegnemen en "oude gevoelens" op te lossen. Zodat het lichaam uit de stress en overlevings-stand komt. Doeltreffend ook is dat je met deze techniek oude talentent her-ontdekt.

Gesprekshypnose :  Je gaat leren hoe je een gesprek stuurt en leidt en hoe je controle neemt over je sessies met je cliënt. De gesprekshypnose technieken die je leert zijn perfect te combineren met hypnotherapie, NLP, business- en life coaching.

Goudmijnen: ontdek de inzichten, aha-momenten en lessen in de succes-momenten, beslissingsmomenten en plezierige herinneringen en leer hoe je het goud ontdekt in teleurstellingen, tegenslagen en trauma bij je cliënt.


De 6 lagen van een kerwond 
Onderzoek wijst uit dat de meeste cliënten met hulpvragen geblokkeerd worden door een bepaalde pijn uit het verleden. Dit veroorzaakt frustratie. In deze module leer je hoe je met de regressie techniek dit allemaal oplost:
• alle soorten emotionele pijn bij je cliënt oplost

• remmende en negatieve gedachten oplost

• je cliënt uit de rol van overleving-strategieën haalt van het verleden
(en eventueel zelfs van oudere generaties)

Het 4-staps Helings Proces 

    Geeft jou als hypnotherapeut en coach inzicht in hoe het onderbewustzijn pijn beschermt. In 4 stappen leer je tot de kern van elk probleem komen. Ook de dieperliggende problemen worden met behulp van dit model voor jou volledig inzichtelijk gemaakt. De oorzaak van de blokkade of angst van je client gaat vaak schuil achter verschillende beschermingstechnieken, die gemotiveerd zijn door negatieve levensverhalen. Deze verhalen zijn de betekenissen en interpretaties die als kind werden gegeven (frames) en een negatieve indruk hebben achtergelaten en nu nog bestaan als negatieve gedachten. Je leert:

- alle beschermingstechnieken van het onderbewustzijn te ontdekken en te veranderen bij je cliënt

- hoe je snel tot de kern van het probleem komt en in de kern kan transformeren

- hoe je het verloren - en authentieke deel van de cliënt 

re-integreert 

Regressie technieken: 

De Dave Leman inductie

Transformationele Therapie techniek

De Symbolische Regressie techniek

Het 4-staps Helings Proces en gesprekshypnose 

De training duurt 3 dagen

Wanneer je meer van de regressie techniek wilt leren en
kerntrauma's bij je cliënt wilt oplossen...

"Ik gebruik deze hypnose technieken in mijn praktijk zelf ook. Deze technieken zijn ideaal bij cliënten die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen en die zichzelf bijvoorbeeld meer willen laten zien; faalangst hebben of bang zijn om zichzelf voor gek te zetten, wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken of assertiever willen worden."

25 jaar hypnotherapie ervaring

Deze training wordt gegeven door Martijn Groenendal met 25 jaar Hypnotherapie ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend en motiverend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen in conversationele hypnose en NLP in binnen-en buitenland. Je krijgt het Hypnotherapie certificaat Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik van de Hypnotherapie Academie Nederland. Dit certificaat is dan ook erkend door het CRKBO.

Data en tijden:

Hypnotherapie en Regressie voor het oplossen van kerntrauma's juli, 2021

3 daagse op vrij-za-zo op onze locatie in Den Haag


Locatie:

Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten van Den Haag CS

Lestijden:

10:00 - 17:00


Inclusief:

Inclusief: koffie thee, en handleiding


Investering:
Ipv €297
voor €147

Data:
2,3,4 juli 2021

Hypnotherapie en Regressie voor het oplossen van kerntrauma's sept, 2021

3 daagse op vrij-za-zo op onze locatie in Den Haag


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten van Den Haag CS

Lestijden:
10:00 - 17:00


Inclusief:

Inclusief: koffie thee, en handleiding


Investering:
Ipv €297
voor €147


Data:

3,4,5 september 2021