Hoe trainers, coaches en hypnotherapeuten met hun eigen unieke (groeps)programma's meer impact en inkomen hebben!

In 3 stappen naar meer impact en inkomen


(Zelfs als je nooit eerder cliënten hebt geholpen)

Je hebt misschien wel teveel technieken geleerd en ziet door de bomen het bos niet meer. Je hebt verschillende methodes gezien hoe je mensen kan helpen en bent het overzicht even kwijt. Je weet niet precies hoe je een uniek programma maakt en aan je cliënt te aanbied. Ook heb je moeite met prijzen zetten en komt niet vooruit. Je blijft hangen in het geleerde om je zekerheid vast te houden en voelt je vastzitten terwijl je vooruit wilt. 
Je wilt met behulp van je eigen groepsprogramma's meer impact en inkomen hebben. Hoe maak je je eigen transformatie programma voor je cliënten of groepen en wat vraag je ervoor? Je wilt goede methodes en flink aan jezelf werken en deze lessen en ervaringen ook delen, overbrengen om je eigen cliënten en groepen te inspireren om zo meer te betekenen en bij te dragen.

Wil je mensen helpen met regressie en hypnose? 
Wil je je eigen groepshypnose -en healing sessies geven?

Martijn Groenendal

Hoi, ik ben Martijn! Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik wilde mensen helpen en zocht de beste technieken om dat te gaan doen zowel 1-op-1 en met mijn eigen groepen. Ook wilde ik heel graag me vrijer voelen om, mijzelf beter te uiten en te presenteren! Ik had last van patronen waarvan ik wist dat anderen die ook hadden. Ik wilde bevrijdende transformerende trainingen geven met veel impact humor en zelfexpressie!

Ik was bezig het beste te leren op het gebied van NLP, hypnose, spiritualiteit en psychologie toen ik transformationele therapie ontdekte. Dit is een geavanceerde hypnose regressie techniek die alles in me leven veranderde en ook in het leven van mijn cliënten en tijdens hypnose en healing sessies met mijn groepen.

Ik combineerde die techniek met zelfhypnose voor abundance manifestatie en praktische psychologie. Ik leerde online marketing en begon met het onderwijzen van mijn eigen unieke groepsprogramma's.  Zoals Groeps-hypnose en healing sessies, het helen van het innerlijke kind, groeps-meditaties en het onderwijzen van de directe succeswetten van Napoleon Hill. Ben je klaar om meer impact te hebben op en je eigen unieke programma's te gaan maken?

In 3 stappen naar meer impact en inkomen

1. Hypnotherapie - De methode

Je wilt wel beginnen met Hypnotherapie leren en eventueel  groepsprogramma's , maar je weet niet precies hoe.

2. De Healing

Je hebt innerlijke remmingen die aangepakt willen worden om je vrijer te voelen voor meer impact. Je wilt jezelf ontwikkelen.

3. Impact op cliënten en groepen 

Je mist de stappen om je therapie-methodes via jouw eigen unieke programma aan te bieden voor meer impact en een goed inkomen

Je leert hoe je:

- Hypnotherapie toepast 1-op-1
- Je eigen inspirerende groepsprogramma's maakt om impact mee te hebben en een goed inkomen
- Groepspresentaties geeft 
- Hypnose en Healing programma's geeft 
- Groepsregressies doet
- Symbolen reizen doet
Hypnotische reizen 
- Begeleide meditaties doet voor groepen - 
Presentatie vaardigheden -
- Trainingen geeft die impact hebben 

JA dit wil ik

Ben je klaar om meer impact te hebben op je cliënten en groepen?
Wil je met behulp van je eigen unieke programma's meer bijdragen en betekenen? 

Start hier:

Bekijk het webinar

Klik hier

Plan een afspraak in 

Zet vandaag jouw eerste stap naar
meer impact op groepen en je cliënten!

Klik hier