Empower Your Destiny 

Dit programma maakt je volledig vrij om
je eigen destiny te leven!

Leef je eigen leven

Geniet van meer autonomie, zelfexpressie en vrijheid

Empower your destiny is een 4-daagse online training waarin je via krachtige teachings, oefeningen en plezierige interactie leert hoe je je eigen lot bepaalt,  het verleden opruimt en je eigen destiny zal leven!  Deze training is ook perfect voor het stoppen met patronen zoals bijvoorbeeld: people-pleasing, zelfkritiek, te veilig blijven terwijl je destiny nu een volgende stap van je verlangt. Je krijgt de handvatten aangereikt waarmee je je gifts en talenten krachtigere expressie geeft. Empower Your Destiny ontwikkelt je autonomie, zelfbeschikkingsrecht en bestaansrecht en maakt je volledig vrij om je eigen destiny te leven.

Dit programma maakt je volledig vrij om je eigen destiny te leven!

Je krijgt:

  • vrijheid van zelfexpressie en autonomie omdat je los komt van ongewenste onbewuste patronen zoals het veilig spelen terwijl je meer in je hebt, people pleasing, misbruik uit het verleden, schaamte etc
  • krachtige coaching handvatten voor het veranderen van je identiteit, negatieve overtuigingen en negatieve gevoelens in goede gevoelens en krachtiger bent 
  • inzicht in jouw unieke persoonlijke "gift" (diamant) waarover je meestal twijfelt (slijpen we eraf)
  • je ontdekt je Eularian Destiny datgene wat jou het meest succesvol maakt
  • krachtige technieken voor het herwinnen van je ware identiteit het opruimen van je verleden en het vergroten van je zelfvertrouwen 
  • autonomie voor het leven van je ideale leven 
  • het empower your destiny certificaat 
  • intense motivatie om je eigen destiny te gaan verwezenlijken 

Empower Your Destiny is perfect voor het voorgoed oplossen van
people-pleasing, zelfkritiek en vluchtgedrag etc..

Inhoud:

Empower Your Destiny is verdeeld in 6 blokken.


1. Designing Your Destiny: Je ontdekt je unieke gaves, talenten en gifts. Het ontdekken en volledig uitwerken van wat je écht wilt. Je eigen pad volledig helder hebben en een plan hebben waardoor je kracht, overzicht en motivatie hebt. 


2. Unblocking Your Destiny:  Het heroveren van je persoonlijke vrijheid en het 4 staps heling proces. Het herwinnen van je ware identiteit, het oplossen van pijn uit het verleden en het heroveren van je vrijheid. Je voelt je in je kracht staan en ervaart een hogere eigenwaarde, zelfliefde en eenheid in jezelf. Je voelt je thuis in jezelf, blij en in het reine met jezelf


3: Following Your Destiny: Het bemeesteren, leren kennen en begrijpen van je emoties en ook bij anderen. Je leert je gevoelige plekken ombuigen in kracht, rust en controle. Dit heeft als gevolg dat je in je relaties meer plezier beleeft, in harmonie blijft en zelfs in tijden van conflict je mannetje of vrouwtje staat.


4: Celebrating Your Destiny: De wet van overwinning. De angst voor kritiek en wat anderen van je denken volledig achter je laten maakt de grootste vrijheid in je los. Hiermee lever je de grootste dienst aan jezelf en anderen. Nu kun je al je talenten, gaves en competenties volledig gaan gebruiken om je levensopdracht te vervullen.


5. Empowering Your Destiny: Identity shifting is waar je leert je eigen identiteit, zelfbeeld en eigenwaarde in overeenstemming te brengen met je ideale levensstijl en de meest vrije versie van jezelf. Je ontdekt en heelt je kernwond en aangrenzende beperkend gedachtegoed die je sociaal geërfd hebt en hoe je dit omdraait en gebruikt om je eigen lot te bepalen, terug te komen in je eigen kracht en autonomie te hebben.


6. Living Your Destiny: In jezelf is de blauwdruk aanwezig van de beste versie van jezelf, de persoon die je geboren bent te zijn ipv gemaakt bent om te worden. Door opvoeding en levenservaringen is meestal deze versie van jezelf vergeten, afgewezen en aangepast. Met de technieken van dit blok, kom je weer helemaal op koers en in lijn met je échte destiny en zit je vol zelfvertrouwen.


Je bent geboren om een specifieke functie te vervullen
volg je Divine Guidance System

"Deze training maakt je volledig vrij om je eigen destiny te leven!"

"Ik help je in deze jaar training dmv krachtige teachings, oefeningen en handvatten om te stoppen met alle vormen van people-pleasing, zelfkritiek en vluchtgedrag en dit om te ruilen voor het bevrijden van je ware ik, een krachtig zelfbeeld en autonomie. Ik beloof je dat deze training een échte game changer voor je zal zijn"

Je krijgt het Empower Your Destiny certificaat

Registratie

Online training via ZOOM geen technische voorkennis nodig

3,4,5,6 augustus 2020 dagelijks 10:00 -16:00 
 Meld je hier aan voor Empower Your Destiny: