Ontdek de Kracht van Hypnose Regressie
(geen vorige levens, maar doelen bereiken...)

Uitnodiging: 1-daagse Masterclass over Hypnose Regressie INCLUSIEF uitgebreide regressie demonstratie live in Den Haag!

Registratie sluit: 1-daagse Masterclass: Ontdek de Kracht van Hypnose Regressie

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
29 oktober 


10 december

Je wilt je praktijk verrijken door oa het 12 staps hypnose regressie protocol toe te voegen en daarmee een uitbreiding van je praktijkmethoden te krijgen. Het doel is om jouw cliënten nog effectiever te helpen veranderen en transformeren en je praktijk te laten floreren. Als je gefascineerd bent door hoe het onderbewuste werkt en hoe belemmerende patronen en gewoonten zowel bij jezelf als bij je cliënt groei, vrijheid en welzijn kunnen beperken dan is deze 1-daagse Hypnose Regressie Masterclass precies wat je zoekt...


Wie ben jij?Je bent hypnotherapeut (of wilt dat zijn), coach en professional die streeft naar effectievere methoden om cliënten te begeleiden. Je voelt de drang om je praktijk uit te breiden en ambitieuze plannen te realiseren, zoals met hypnose regressie je cliënten helpen zich te bevrijden (en eventueel je eigen transformerende programma's te gaan aanbieden). Om zo nog een krachtigere positieve impact op je client te hebben. Hiermee neemt het welzijn van je cliënt toe waardoor groei en zingeving ontstaat. Dit te zien gebeuren geeft jou de motivatie, zin en vreugde in je leven! .


Wat biedt de Masterclass?Deze Masterclass biedt je een diepgaande duik in de wereld van hypnose regressie, gericht op je cliënten en je eigen persoonlijke groei. Je leert met de gespecialiseerde 12-staps regressiemethode hoe je jouw cliënten kunt helpen om blijvend los te komen van pijnlijke blokkades zoals: people pleasing, angst, trauma, relatieverslaving die groei, vrijheid en overvloed in de weg staan. Hiermee zul je in staat zijn om trauma's, emotionele blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden  zowel bij jezelf als bij je cliënt effectief op te lossen en je hypno-coaching-praktijk of wat voor praktijk dan ook te laten floreren!
Maar er is meer... in combinatie met het unieke "Identiteits 90 plan"  (ik leg dit aan je uit in de masterclass) verander jij jezelf en je cliënten structureel voor het realiseren van betekenisvolle doelen in het leven.en je krijgt overzicht van een totaal actie plan voor je praktijk, hiermee heb je op deze 1-daagse masterclass alles wat je nodig hebt!


Wat staat er op het programma?


 • Je krijgt helder zicht op wat je wilt realiseren met je hypno-coaching-praktijk zowel 1-op-1 als eventueel met groepen
 • Je krijgt een uitgebreide demonstratie te zien van het 12 staps regressie protocol en het "Identiteits 90 plan"
 • Aan de hand van het 4 staps vragen protocol ontdek je bij jezelf wat er in je onbewuste verborgen is aan belemmeringen die moeten worden veranderd zodat je groeit op het gebied van je persoonlijke en professionele leven.
 •  Je krijgt verschillende verdienmodellen te zien die jij direct kan gebruiken voor hypnotherapeuten, coachers en trainers
 • Je leert en ontdekt hoe je met het Identiteits 90 plan vastzittende patronen doeltreffend en blijvend veranderd zowel bij jezelf als bij je cliënt  
 • Je wilt leren bemeesteren hoe je vastzittende patronen oplost bij jezelf en je cliënten met duidelijke structuren en plannen
 • Hoe je je persoonlijke gun-factor verhoogt 

  "Je hebt wel eens last van blokkerende patronen en wilt hieraan werken. Zulke patronen wil je ontdekken, verantwoordelijkheid voor nemen en veranderen. Je wilt zelf aan het roer te staan van je leven, zelfbeschikkings -en bestaansrecht hebben, je eigenwaarde vergroten en zelfliefde hebben en je persoonlijke gun-factor verhogen voor je persoonlijke groei en succes" Aan de hand van mijn 4-vragen systeem help ik je in deze masterclass om je blinde vlek zien die tussen jou en je groei staat.   

Waarom deze Masterclass bijwonen?

Deze krachtige hypnose regressietechnieken worden al met succes ingezet, niet alleen bij cliënten met pijnlijke ervaringen, angst, blokkades, people-pleasing, vormen van misbruik, maar ook bij ondernemers die hun onbewuste belemmeringen willen overwinnen. Deze masterclass biedt een unieke kans om je praktijk verder te ontwikkelen en jezelf te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel.


In deze speciale hypnose regressie masterclass ontdek je hoe je cliënten (en jezelf) kunt bevrijden van belemmerende patronen en hun weg naar persoonlijke groei en welzijn kunt leiden. Deze masterclass biedt niet alleen waardevolle tools voor je praktijk, maar ook voor jouw eigen transformatie. Mis deze kans niet!

Jouw reis naar diepgaande verandering begint hier!

Omdat je in de 1- daagse masterclass het 12-staps Hypnose Regressie protocol gaat ontdekken en een live demonstratie gaat zien, gaat werken aan jezelf en je praktijk/onderneming doormiddel van een concreet actieplan voor je groei en het eventueel uitbreiden van je pakketten en diensten aan je cliënten, zowel individueel als in groepsverband.

Tijdens deze intensieve dag zul je ook ontdekken hoe je:

 • Cliënten helpt om los te komen van belemmerende beschermings- en verzachtingstechnieken, waardoor ze zichzelf kunnen bevrijden van emotionele blokkades people-pleasing, trauma en angst 
 • Levensveranderende "gestalt dialogen" met cliënten in hypnose voert, om diepgaande transformaties te bewerkstelligen.
 • Cliënten uit de "slachtofferrol" haalt en ze transformeert tot krachtige individuen.
 • Het bewuste en onbewuste van cliënten op één lijn krijgt, om succesvolle re-programmering te bereiken.
 • Negatieve emoties zoals boosheid, verdriet en angst aanpakt en transformeert naar positieve energie.
 • Pijnlijke ervaringen van het verleden omzet in gidsen die de weg wijzen naar een vervuld leven.
 • Effectieve technieken inzet om depressies, burn-outs en emotionele pijn op te lossen

Uitnodiging : 1-daagse Masterclass Hypnose Regressie

"Ik gebruik deze krachtige hypnose techniek zelf ook, vooral bij cliënten met burn-outs, depressies, pijn uit het verleden, verslavingen, misbruik (verbaal, emotioneel, lichamelijk) , Maar ook bij ondernemers die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen

en die zichzelf meer willen laten zien, wat faalangst hebben of bang zijn om zichzelf  voor schut te zetten wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken, assertiever willen zijn of succesvoller willen zijn op wat voor manier dan ook"

Neem actie en reserveer jouw plek voor de 1-daagse Hypnose Regressie Masterclass. Jouw reis naar diepgaande verandering begint hier...

JA, IK DOE MEE

9.4

Score voor Hypnotherapie Academie… na 68 ervaringen.

 • "Martijn beantwoord altijd uitgebreid alle vragen die je hebt. Er is veel mogelijkheid tot oefenen, zodat je het geleerde eigen kunt maken. De training heeft een goede opbouw. Wat ik ook fijn vindt is dat het geleerde terug te lezen is in de reader die je tijdens de training als naslagwerk ontvangt."
 • "De Bootcamp is een geweldige ervaring geweest, gegeven door trainer Martijn die met inspiratie motivatie en humor de training geeft en zijn kennis deelt, ruimte over laat voor vragen en na een stuk theorie ga je gelijk aan de slag met de besproken theorie oefenen. deze wisseling tussen theorie en praktisch oefen is door mij als heel leerzaam ervanren. "
 • "Tijdens mijn eerste opleiding van Martijn was ik aangenaam verrast over de skills, kennis en wijsheid die Martijn te bieden had dat ik mij enthousiast inschreef voor zijn "jaarprogramma". In dit jaarprogramma word je zo grondig getraind in coaching en hypnotherapie dat je echt klaar bent om professioneel je eigen zaak succesvol te maken. Technieken worden duidelijk uitgelegd, een nodig demo wordt toegevoegd en je krijgt voldoende oefenruimte om het geleerde meteen in praktijk toe te passen. Buiten zijn enorme kennis, wijsheid en professionaliteit om heb ik Martijn ervaren als iemand die recht door zee is, persoonlijke levenslessen deelt, geen issue uit de weg gaat en bovendien respectvol is. De vele opleidingsdagen in zijn instituut in den Haag, op toch wel 180 km van mijn deur en de vele online meetings waren top. Het was een buitengewone, boeiende en transformationele reis, dit zowel op professioneel als persoonlijk vlak voor me."
 • "In 2020 heb ik bij Martijn de Hypnotherapy Mastery training gevolg. Iedere dinsdag avond live-on-line, heb ik ontzettend genoten. De lessen zaten boordevol waardevolle content en het heeft mij als coach en hypnotherapeut enorm verrijkt en doen groeien. De lessen en oefeningen zijn zorgvuldig opgebouwd en er wordt in de les direct geoefend zodat je er daarna snel mee aan de slag kunt in je eigen praktijk. Ik kan iedereen de Hypnotherapy academie aanbevelen. Martijn is echt een van de top trainers in Nederland! "
 • "Na veel twijfelen ben ik toch mee gaan doen aan deze online training. Dit bleek achteraf een heel goed idee. De lesstof wordt vakkundig en op een plezierige manier in kleine porties aangeboden waarbij ook veel aandacht aan het oefenen wordt besteed. Daardoor leer je de technieken grondig te beheersen. Martijn is een zeer prettige trainer met veel kennis en ervaring die hij graag wil delen."
 • "Al eerder training gedaan bij Martijn en wat fijn om in deze tijd van beperkingen door te kunnen gaan met onwikkelen. De online training zorgt voor steeds meer verdieping in mijn begrip en steeds betere toepassing er van. Martijn weet steeds opnieuw te inspireren tot meer mastery. Fijne online leeromgeving met gemotiveerde mensen. Goede oefeningen en altijd ruimte voor vragen. "
 • "Zeer fijne geroutineerde trainer.Uitleg is heel goed. materie wordt in kleine chunks aangeboden, waarmee meteen geoefend wordt online met elkaar.Martijn geeft b.v. aan: Have fun, speel ermee, waardoor het oefenen onderling veel plezier geeft, laagdrempelig voelt, waardoor je vertrouwen er is en anders zeker zal toenemen zoals ook je skills.Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.Na een online les kan je het als replay nog eens bestuderen. In een nutshell, Doen :)"
 • "Deelnemen aan deze online-training was een goede beslissing... zo blijf ik in het momentum - je oefent en herhaalt, en dat is belangrijk en dat wil ik eigenlijk in de toekomst blijven doen... - de verbinding is duidelijk ik heb niks aan te merken eigenlijk. oefening baart kunst... en daarvoor doen we het! om "beestig goed" te worden in hypnose! Groetjes en bedankt!"
 • "Beste leraar die ik ooit gehad heb. Ontzettend veel geleerd. Martijn gaat echt de diepte in en er is een goede balans tussen theorie en praktijk. Elke opleiding bij hem is inspirerend en haalt het beste in je naar boven."
 • "Geweldige bootcamp die me meer en meer inzichten heeft gegeven hoe ik nog beter, slimmer, succesvoller en handiger ben geworden in communicatie. Ook "oude" kennis heeft meer body gekregen. Dank aan Martijn en mijn mede cursisten"
Deel je ervaring

Datum

Zondag 29 oktober 
Zondag 10 december 

Investering

€47,-

Tijd

10:00 - 15:30

De locatie

Hypnotherapie Academie Nederland, Bleijenburg 29, 2511 VC, Den Haag

Neem actie en reserveer nu jouw plek voor
de 1-daagse Hypnose Regressie Masterclass...

JA, IK DOE MEE OP:

UITVERKOCHT!!
1-daagse Hypnose Regressie Masterclass
zondag 29 oktober 

Live in Den Haag
1-daagse Masterclass Hypnose Regressie
Entree €47,-

1-daagse Hypnose Regressie Masterclass
zondag 10 december 

Live in Den Haag
1-daagse Masterclass Hypnose Regressie
Entree €47,-