NLP MASTER

Communicatie, NLP Coaching en Persoonlijke Effectiviteit

ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Master Practitioner is erkend door de NLP Society van de Dr. Richard Bandler; de grondlegger van NLP en het CRKBO. Een garantie dat je altijd kunt doorstromen naar een het volgende level.

GEEN DROGE THEORIE

Veel NLP opleidingen lijken nog al eens puur theorie te zijn, de opleidingen bij onze academie zijn PRAKTISCH TOEPASBAAR  & resultaatgericht.

25 JAAR ERVARING

De NLP Master opleiding wordt gegeven door Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar NLP ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.  Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend en motiverend.

Een NLP Master Practitioner is geweldig. Je maakt je communicatie effectiever en doeltreffender waardoor je gemakkelijker een band krijgt met anderen. Je bent met NLP zelfverzekerder en overtuigender in conversaties. Je leert de gebruiksaaanwijzing van je brein kennen waarmee je direkt je gedachten en emoties in controle krijgt. Daarom staat in onze NLP opleidingen communicatie, NLP coaching en persoonlijke effectiviteit centraal. In de NLP Master breng je de NLP vaardigheden naar het mastery level.

Wanneer je bij ons leert, ben je in staat om NLP te gebruiken op het gebied van werk, je onderneming en persoonlijke coaching. Ook educatieve coaching, hypnotherapie, relatie-coaching en het veranderen van je persoonlijkheid. Je leert jezelf en anderen beter begrijpen en krijgt cruciale inzichten waardoor je gemakkelijker omgaat met anderen. Je ontdekt meer betekenis in je leven waardoor je zingeving groeit. De opleiding wordt gegeven op onze trainingslocatie in Den Haag, 5 minuten van CS

JE LEERT:

Tijdslijnen

Met behulp van tijdslijnen kun je je toekomst programmeren om belangrijke doelen te bereiken, beter te plannen en persoonlijke veranderingen te maken. Je leert hoe je brein het verleden, heden en de toekomst representeert en hoe je deze processen kunt optimaliseren. Zodoende kun je het naar eigen hand zetten en er controle over krijgen. Ook leer je met tijdslijnen krachtige NLP coaching interventies te doen voor persoonlijk veranderingen. De verschillende NLP tijdslijn technieken zijn ideaal voor veranderingen bij bedrijven, je eigen coaching praktijk en voor je persoonlijke groei.

Meta-programma's

Meta-programma's zijn de filters van de manier hoe je waarneemt en hoe je communiceert naar anderen. Met het ontdekken van de verschillende meta-programma's, leer je de verschillende communicatie stijlen toepassen waardoor je met een grotere groep mensen beter kan communiceren. Ook leer je de filters van je eigen subjectieve ervaring controleren en veranderen voor sturing op het gebied van emoties en gedrag.

Veranderen Van Overtuigingen

Je overtuigingen sturen je gedachten, je emoties en gedrag. Wanneer je oplossingen wilt ,nieuwe uitvindingen wil doen en krachtiger wilt optreden in uitdagende situaties, moet je ook de daarbij passende overtuigingen hebben. De resultaten in je leven worden ook bepaald door je overtuigingen net als je reacties op anderen. Je leert met verschillende NLP technieken overtuigingen te veranderen bij jezelf en anderen voor betere resultaten.

Het Installeren Van Strategieën

Met het Installeren van strategieën leer je het brein automatisch nieuwe reacties te geven en om het te leren wat anderen goed kunnen dat jij ook zou willen leren. Denk aan beter leren, presenteren, verkopen, plezier beleven. De één is er beter in dan de ander. Deze NLP technieken geven je de vrijheid om van anderen te leren en ook om te ontdekken hoe anderen problemen creëren om ze vervolgens te helpen te veranderen. Elk resultaat positief -of negatief heeft een strategie. 

Je Missie Leven

Via de logische niveau's leer je om vanuit het bewustzijn van je persoonlijke missie in elke situatie de gewenste reacties te krijgen. Dit is zingeving van de hoogste plank waardoor je vreugdevoller leeft en meer impact hebt op je omgeving. Je dagelijkse leven heeft een diepere betekenis gekregen omdat je vanuit je missie leeft. Datgene wat voor jou het meest belangrijk is. Dit zorgt ervoor dat je anderen automatisch de meeste bijdrage levert zonder dat het je energie kost.

Diepe Trance Fenomenen

In de NLP Master leer je met diepe trances en hypnose werken om je brein helemaal in je eigen macht te kijgen en het te laten doen wat jij wilt. Leer hoe je een specifieke “trigger” maakt, die jouw vervolgens dan weer in een bepaalde richting stuurt.

•   ontdek hoe je jezelf bevrijd van ongewenste interne reacties op een externe trigger; uit  het verleden of heden zoals iemands stem of gezicht 
   ontdek hoe jij je sterke goede gevoelens koppelt aan je vermogen om deze op commando altijd weer terug op te roepen

Sleight Of Mouth Patterns

HoeIn dit blok leer je de beste communicatie technieken toepassen op het gebied van taal. Met deze technieken ben je in elk gesprek krachtiger, sturender en oplossingsgericht. Ideaal voor communicatie, coaching en meer persoonlijke effectiviteit.

NLP Coaching op het Master Niveau

Je krijgt verschillende NLP technieken geleerd specifiek voor 1 op 1 coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Met deze technieken ben je zelfverzekerder en overtuigender in communicatie. Ook leer je hoe je deze op anderen toepast om emoties, gedachten en gedrag te veranderen.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

WAT KAN IK NA DE OPLEIDING?

De NLP Master duurt 7 dagen. De NLP Master practitioner wordt afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Na succesvolle afronding weet je zeker dat je NLP goed kunt toepassen in werksituaties, je communicatie en in relaties.

Je ontvangt het erkende NLP Master practitioner certificaat van de NLP Society ondertekend door de grondlegger van NLP, Dr. Richard Bandler en Martijn Groenendal van de Hypnotherapie Academie Nederland.

Onze NLP Master practitioner opleiding is praktisch toepasbaar en resultaatgericht

Je kan na de NLP Practitioner:

  • tijdens gesprekken beter leiding nemen
  • de ander positief beïnvloeden 
  • met je woorden anderen sturen 
  • resultaatgericht coachen van anderen m.b.v. verschillende NLP technieken
  • je eigen emoties beter sturen en je goed voelen 
  • NLP coaching technieken toepassen voor je persoonlijke ontwikkeling
  • beter jezelf en anderen begrijpen
  • je doelen gemakkelijker halen en meer geluk voelen

25 JAAR NLP ERVARING

De NLP opleiding wordt gegeven door Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar NLP ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.  Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend en motiverend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen in conversationele hypnose en professionele hypnotherapie in binnen-en buitenland. Je krijgt het NLP practitioner certificaat van de NLP Society van Dr. Richard Bandler; de grondlegger van NLP. Dit certificaat is dan ook erkend door het CRKBO.  Je certificaat geeft je toegang tot de NLP Trainers Training.

LOCATIE EN TIJDEN:

NLP Master Practitioner september, 2022

Data:

Blok 1: 28,29,30 juni 2024

Blok 2: 12,13,14 juli 2024


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten van CS en parkeergarage.

Inclusief:
NLP Master certificaat ondertekend door de grondlegger
van NLP Dr. Richard Bandler, NLP manual, koffie thee


Lestijden:
van 10:00 - 17:00.

Investering:
€1997
6 maal €333

NLP Master Practitioner september, 2023

Data:

Blok 1: 28,29,30 juni 2024

Blok 2: 12,13,14 juli 2024


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten van CS en parkeergarage.


Inclusief:
NLP Master certificaat ondertekend door de grondlegger
van NLP Dr. Richard Bandler, NLP manual, koffie thee

Lestijden:
van 10:00 - 17:00.

Investering:

€1997

6 maal €333