15-daagse IAPCH gecertificeerde opleiding
Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

voor het oplossen van burn-out, people-pleasing, angst, trauma, verslavingen, depressie en afhankelijke relaties bij je cliënten ook geschikt voor beginners

Erkend IAPCH Certificaat

De opleiding wordt afgerond met het erkende hypnotherapie certificaat van de IAPCH en is erkend door het CRKBO.

Diepgang

Bij ons zijn de opleidingen diepgaand & praktisch toepasbaar en transformatief

25 jaar Hypnose ervaring 

De opleiding staat onder leiding van Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. 

In deze 15 daagse gecertificeerde opleiding tot hypnotherapeut leer je de beste hypnotherapie basis technieken en ook geavanceerde technieken. De geavanceerde regressie en transformationele therapie techniek. Hiermee los je voorgoed burn-out, depressie, angst, trauma, verslavingen, people-pleasing en afhankelijke relaties bij je cliënt op. Ook krijg je conversationele hypnose technieken geleerd waarmee je optimale invloed in al je gesprekken krijgt.Ideaal voor hypnotherapeuten en zelfstandige coaches. 

Je ontvangt het IAPCH level 1 certificaat en het Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie certificaat. Ideaal voor therapeutische toepassingen bij je cliënten EN voor je persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van deze Hypnotherapie technieken zul je veel meer betekenen voor je cliënten. De opleiding is erkend door de IAPCH en het CRKBO. Inclusief 3 hypnotherapie modules.

Module 1:
IAPCH Level 1; De beste Hypnotherapie basis technieken op een rij.

Module 1: Je wordt opgeleid tot gecertificeerd IAPCH hypnotherapeut. Je krijgt de beste hypnotherapie technieken op een rij om je cliënt in zijn kracht te plaatsen en oplossingsgericht te coachen en diep therapeutisch werk te doen. Met deze hypnose technieken heb je enorme impact op je cliënt en m.b.v van conversationele hypnose doorbreek je beperkende patronen bij je cliënt in slechts in 1 gesprek.

Je ontvangt het IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 1. Je krijgt de beste hypnotherapie conversationele hypnose technieken gedemonstreerd en geleerd. Ideaal voor diep therapeutisch werk en persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van deze Hypnotherapie technieken zul je veel meer betekenen voor al je cliënten. Module 1 wordt online via zoom gegeven, geen technische voorkennis vereist

Programma van dag tot dag 

Dag 1: Trance-oriëntatie en de sleutel en hypnotische taalpatronen.

Dit is jouw oriëntatiedag. Je komt gelijk in contact met hypnotische inducties. De focus ligt op trance en taal. Hypnotische taalpatronen direct je tweede natuur. Je leert een totaal nieuwe stijl van hypnose toepassen en je doet hypnose-inducties die je nog niet eerder hebt gedaan. Ik hoor vaak dat mensen alleen al door deze dag het gevoel hadden dat ze uit de training hadden gehaald wat ze zochten.

Dag 2 en 3: Hypnotische inducties en het gebruiken van de Non Awareness-set.

Dag 2 en 3 gaan over het doen van hypnotische inducties. Het mooie ervan is dat je leert deze hypnotische inducties ook buiten een therapeutische context toe te passen: ook in normale, alledaagse, gesprekjes. Je komt in aanraking met de Non Awareness-set, één van de hoekstenen van de opleiding. Deze unieke vaardigheden brengen je op een hoger niveau.

Dag 3 en 4: De kern van therapeutische processen en methoden

Nu verschuift de focus naar het toepassen van therapeutische processen en methoden. Met deze technieken, principes en benaderingen kun je zo goed als elk probleem oplossen. Je ontdekt niet alleen hoe je in vaak al enkele minuten de problemen van je cliënt kunt oplossen, je maakt je bovendien ook een unieke vaardigheid eigen. Namelijk hoe je blijvende veranderingen kunt bereiken bij je cliënt zodra de sessie is afgelopen. Ook word je ingewijd in de Covert Therapy, ‘bedekte therapie’ – dat is niet wat je denkt dat het is! Zo leer je werken met het verleden, negatieve overtuigingen, fobieën, enzovoort.

Dag 5: Geavanceerde strategieën

Vandaag is het weer tijd om je vaardigheden een stap verder te brengen. De krachtige hypnotische vaardigheden die je tot nu toe hebt geleerd, zijn de basis van waaruit je twee nieuwe elementen toevoegt die conversationele hypnose mogelijk maken. Vanaf vandaag zal je hypnose toe kunnen passen in iedere praktische situatie. Dit is een hele krachtige tool.

Dag 6: Samenvatting en certificering 

Op dit punt van de training kun je bewijzen hoe goed je je alle vaardigheden die je tot nu toe hebt geleerd, je eigen hebt gemaakt. Het principe is eenvoudig: je zorgt zonder assistentie, onder supervisie, voor verandering bij een andere persoon. Tenslotte biedt dit onderdeel je een samenvatting van al het geleerde, en ben je er klaar voor om met al je nieuwe vaardigheden op zak je cliënten doeltreffend te helpen.

Je bent nu opgeleid tot IAPCH Hypnotherapeut
en je krijgt het IAPCH Level 1 certificaat

Inhoud Module 1: IAPCH opleiding Hypnotherapeut

Hypnotische taalpatronen
De Oogfixatie inductie
4 Verdiepingstechnieken
Hoe je goede uitleg geeft over hypnose aan anderen
De Hypnotic Blitz techniek
De 4 quadranten techniek
De DMI techniek
De Mind Bending Language techniek
De Revivificatie techniek
Conversationele hypnose
De Non-awareness set
Het versterken van positieve emoties
De Regressie techniek basis versie
De Reïntegratie techniek 

Module 2: 
Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie 

Module 2: Je wordt opgeleid in geavanceerde regressie en transformationele therapie om voorgoed people-pleasing, angsten, trauma, burn-out, stress, depressie relatie verslavingen op te lossen. Je leert bij de kern van het probleem te komen en trauma's, blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden op te lossen.

Je ontvangt het Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie certificaavan de Hypnotherapie Academie Nederland. Met behulp van deze Hypnotherapie technieken zul je veel meer betekenen voor je cliënten. Module 2 wordt live op onze locatie gegeven

Je leert je cliënt in diepe hypnose te begeleiden om angsten, trauma's,
burn-out en afhankelijke relaties op te lossen...

Met de Regressie en Transformationele Therapie methode...(powerful)

Transformationele therapie is de beste hypnose methode die er is. Het is een geavanceerdere vorm van hypnose regressie. Hiermee los je bij je cliënten alle vormen van trauma, blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed op. Ook bij cliënten die vastzitten in hun onbewuste patronen en overtuigingen is deze methode effectief.

Je leert in deze module 2 o.a.:

 • hoe je emoties bij de wortel aanpakt en oplost
 • hypnose technieken waarmee je depressies, burn-outs en emotionele pijn bij je cliënt voorgoed oplost

Je bent nu opgeleid in geavanceerde regressie en transformationele
therapie en krijgt het HAN certificaat

Inhoud Module 2: geavanceerde regressie en transformationele therapie 

De 12 stappen van Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie techniek 

1. Probleem - en doel omschrijving

2. Voorbereidingsvragen
3. Dave Elman Hypnose inductie
4. Verdiepingstechnieken
5. Contact maken met de overheersende emotie
6. Het omhoog tellen van de overheersende emotie van 1-10 

7. Leeftijdsregressie en oriëntatie in de herinnering

8. Gestalt-dialogen 

9. Gestalt-dialoog met zelf

10. Laat de cliënt reflecteren op de gestaltdialogen

11. Hypnotische samenvatting, blitz en posthypnotische suggestie

12. Maak wakker, leid af en doe testwerk

Ook leer je:
- De 6 lagen van een kerntrauma ontdekken en veranderen 
- Innerlijk Kind Werk
- Het oplossen van kerntrauma, burn-out, angsten etc
- Hoe je levensveranderende Gestalt Dialogen voert in hypnose
- The Days of Wonder techniek
- Het versterken van positieve emoties

In Module 3 leer je Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik
voor het snel oplossen van innerlijke remmingen

In module 3 leer je hoe je sneller en gemakkelijker "oud zeer" opruimt en ook gevoelige en persoonlijke problemen oplost zonder over de inhoud te weten. Deze technieken verbeteren als zelfstandige coach, hypnotherapeut drastisch je resultaten en zijn onmisbaar in je hypnotherapie tool-box. Je hebt m.b.v hypnotiserend symbolisch taalgebruik direct contact met het onderbewustzijn van je cliënt. 

Je lost snel diepzittende problemen op.

Je ontvangt het Hypnotherapie certificaat van Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik. Met behulp van module 3 vind je altijd gemakkelijke en bovendien creatieve oplossingen voor elk probleem. Naast dat je doeltreffend diep therapeutisch werk zal doen, zul je ook je cliënt hele positieve gevoelens laten ervaren en hypnotisch kunnen laten dromen. Ook in je eigen leven zal je op alle levensgebieden positieve veranderingen gaan merken. Module 3 wordt online via zoom gegeven, geen technische voorkennis vereist

Ik leer je vloeiend de taal van het onderbewustzijn spreken...

"Ik gebruik deze technieken om innerlijke remmingen en "oud zeer" bij mijn cliënten op te ruimen. Ook voor het snel oplossen van problemen zoals verbaal, emotioneel, fysiek misbruik, burn-out en oude innerlijke blokkades. Ook voor versterken van jouw talenten en je sterke kanten is dit een zeer praktische en krachtige extra module die ook in deze 15-daagse is verwerkt. Ideaal voor zelfstandige coaches, hypnotherapeuten en business coaches"

In Module 3 leer je oa deze hypnotherapie technieken:

De Schaduw Metafoor techniek. M.b.v. speciale taalformules leer je om het onderbewustzijn van je cliënt direct te openen om diepzittende gevoelige en persoonlijke problemen op te lossen zonder over de inhoud te weten. Je leert reïntegratieve vragen te stellen, schaduw-metaforen te ontdekken en te verdiepen en in actie te zetten. Taalformules gebruiken om het onderbewustzijn direct te openen. Hiermee kun je snel innerlijke remmingen oplossen


De Leeftijdsregressie techniek met Symbolisch taalgebruik. In de kinderjaren hebben veel cliënten nare ervaringen en trauma's meegemaakt. Hiervan blijven vaak gevoelens "bevroren" in het lijf achter. Je leert deze gevoelens wegnemen en "oude gevoelens" op te lossen. Zodat het lichaam uit de stress en overlevings-stand komt. Doeltreffend ook is dat je met deze techniek oude talentent her-ontdekt.


De Metafoor Revivificatie techniek. Je leert mbv hypnotiserend symbolisch taalgebruik snel contact maken met hele goede gevoelens zoals: rust, kracht en zelfvertrouwen. Hoe je client tijdens het gesprek van de sociale realiteit naar de hypnotische realiteit brengt. En de cliënt daar prachtige belevingen laat hebben en interne landschappen stabiliseert. Met deze techniek gaat je cliënt hypnotisch dromen terwijl super goede gevoelens door het lijf heen gaan.

Nieuwe hypnose technieken: 

De Schaduw Metafoor techniek.

De Metafoor Revivificatie techniek.

De Symbolische Regressie techniek

Gesprekshypnose

Module 3 is inclusief certificaat Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik

25 jaar hypnotherapie ervaring

Deze 15-daagse Gecertificeerde Opleiding tot Hypnotherapeut met IAPCH certificaat inclusief 3 modules wordt gegeven door Martijn Groenendal met 25 jaar Hypnotherapie ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend, motiverend en levensveranderend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen in conversationele hypnose en NLP in binnen-en buitenland en is tevens trainer en mentor voor de internationaal grootste hypnotherapie school: The Hypnosis Training Academy. 

Na 68 ervaringen is dit onze score... dit is wat mensen van ons vinden...

Jij kan na de opleiding:

  • bij elke cliënt angsten, burn-out, trauma, depressie, verslavingen, people-pleasing, afhankelijke relaties en stress voorgoed oplossen 
  • mensen snel in een goed gevoel laten komen voor lichamelijk herstel, gezondheid en voor een empowerment sessie
  • hoogtevrees, sprekersangst, fobieën en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed oplossen  
  • hypnose inducties toepassen waarmee je cliënten in diepe hypnose gaan en ontspanningsinducties toepassen voor het verminderen van stress 
  • conversationele hypnose voor optimale invloed
  • met je woorden anderen sturen en gewenste emoties laten voelen
  • werken met symbolen uit het onderbewustzijn om problemen op te lossen, inzichten te krijgen en gewoontes te veranderen
  • reïntegratie technieken voor het oplossen van innerlijke conflicten en het vergroten van zelfvertrouwen
  • De 6 -staps schaduwmetafoor voor het snel oplossen van innerlijke remmingen en blokkades 
  • hypnotiserend symbolisch taalgebruik waarmee je vloeiend de taal van het onderbewustzijn spreekt

  De opleiding duurt 15 dagen en is verdeeld over 5 weekenden. De opleiding wordt afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Na succesvolle afronding weet je zeker dat je hypnotherapie goed kunt toepassen voor de beste resultaten bij je cliënten en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Je ontvangt het IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 1 en het Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie certificaat van de Hypnotherapie Academie Nederland. Je krijgt het Hypnotherapie certificaat Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik. Deze Hypnotherapie certificaten zijn erkend door het CRKBO en de IAPCH. Onze Hypnotherapie opleiding is praktisch toepasbaar en oplossingsgericht, ook geschikt voor beginners. De gehele opleiding wordt door Martijn Groenendal zelf gegeven met 25 jaar hypnotherapie ervaring.

Data en tijden:

Gecertificeerde Hypnotherapie Opleiding met IAPCH Certificaat Level 1, oktober 2022

Inclusief:

IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 1
Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie
Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik 

Hypnotherapie handleiding


Data:
blok 1: 7,8,9 oktober 2022
blok 2: 4,5,6 november 2022

online via zoom 

blok 3: 2,3,4 december 2022 
blok 4: 6,7,8 januari 2023
live op onze locatie 

blok 5: 3,4,5 februari 2023
online via zoom


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511 VC Den Haag


Lestijden:
10:00-17:00


Investering:

Ipv €2997 nu voor €2497

5 Termijnen van € 499,40

Gecertificeerde Hypnotherapie Opleiding met IAPCH Certificaat Level 1, maart 2023

Inclusief:

IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 1
Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie
Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik 

Hypnotherapie handleiding


Data:

blok 1: 3,4,5 maart 2023 
blok 2: 14,15,16 april 2023 
online via zoom 

blok 3: 12,13,14 mei 2023 
blok 4: 16,17,18 juni 2023
live op onze locatie

blok 5: 14,15,16 juli 2023

online via zoom


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511 VC Den Haag


Lestijden:
10:00-17:00


Investering:

Ipv €2997 nu voor €2497

5 Termijnen van € 499,40