De Helings Matrix en Transformationele Therapie

Herover de held(in) in jezelf!

De Helings Matrix  &
Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie 
Speciaal voor jouw Persoonlijke Heling 

Bevrijd jezelf van onbewuste patronen en herontdek je authentieke zelf

ERKEND CERTIFICAAT

De opleiding wordt afgerond met een certificaat van De Helings Matrix en Transformationele Therapie en is erkend door het CRKBO. Een garantie dat je altijd kunt doorstromen naar het volgende level.

NIET OPPERVLAKKIG

Veel Hypnotherapie opleidingen lijken nog al eens oppervlakkig te zijn. De opleidingen bij de Hypnotherapie Academie Nederland gaan dieper en zijn TRANSFORMATIEF & praktisch toepasbaar 

25 JAAR ERVARING

Jouw trainer tijdens de opleiding is Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.  Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend en motiverend. 

In deze hypnotherapie opleiding ga je met behulp van de Helings Matrix, je ware identiteit ontdekken, helen en terugwinnen. Deze opleiding vormt een compleet persoonlijk helingsproces. Je leert tot de kern te komen van je eigen levensverhaal. Vervolgens kun je op een dieper niveau gaan helen. Is het volgende op jou van toepassing? Je bent twijfelachtig om de beste versie van jezelf naar buiten te laten komen. Je unieke kwaliteiten laat je maar gedeeltelijk zien. Als je iets wilt ondernemen wat je écht wilt is het lastig om tot de uitvoer van het plan te komen. Je laat soms je doelen uit je hoofd praten om anderen te pleasen.  Je wilt dieper gaan en tot de kern komen van je eigen levensverhaal.

De Helings Matrix leer je de veranderingen te maken zodat de beste versie van jezelf niet langer meer hoeft te schuilen omdat de blokkades zijn verdwenen. Je wilt je passie meer uiten en je eigen potentieel realiseren en de held(in) in jezelf terugwinnen. Je pogingen zijn echter tevergeefs; je raakt de draad vaak kwijt en loopt steeds tegen dezelfde muur op. Je kan niet lekker vooruit komen. Je komt niet vooruit. De klok tikt , het is de hoogste tijd dat er iets gebeurt.  De opleiding wordt gegeven op onze trainingslocatie in Den Haag, 5 minuten lopen van CS.

JE LEERT

De Helings Matrix

De Helings Matrix is een model dat inzicht biedt in het doorlopen van een volledig helingsproces. Het doel ervan is om de beste versie van jezelf in het geheel te bevrijden van elke "geautomatiseerde veroordeling". De beste versie van jezelf gaat namelijk vaak schuil achter een serie aangeleerde beschermingstechnieken gemotiveerd door negatieve levensverhalen. Deze verhalen zijn de betekenissen en interpretaties die je als kind gaf tijdens ervaringen. Bijvoorbeeld tijdens interacties met familieleden. De ogen waardoor je toen naar je omgeving keek moeten niet meer de ogen zijn waarmee je als volwassene naar de omgeving kijkt. De volwassene moet de nieuwe betekenis kiezen naar wat dan ook. De manier waarop je deze ervaringen destijds geïnterpreteerd hebt, is namelijk met de informatie die je toen tot je beschikking had. Deze verkeerde informatie is vaak niet in lijn met de natuurwetten en zijn daarom vaak de bouwstenen van een blokkade, overlevingsstrategie of probleem. De Helings Matrix spoort alle incorrecte verhalen in je onderbewustzijn op en leert je vervolgens hoe je deze veranderd om tot een nieuw leven met maximale zingeving te komen. In de opleiding ga je onder professionele leiding in groeps- verband stapsgewijs door De Helings Matrix heen. Terwijl je de Helings Matrix leert word de Geavanceerde Regressie- en Transformationele Therapie techniek gebruikt voor het veranderingsproces. Dat maakt deze opleiding uniek. Het geeft je de sleutels om elk slot te kunnen openen. 

Het verhaal van je kernwond veranderen

Je kernwond is het verhaal dat in je onderbewuste zit, en dat ontstaan is in periodes waarin niet in je behoeften werd voorzien. Dit kan uiteenlopen van je een beetje ongewaardeerd voelen tot fysiek, emotioneel of verbaal misbruik. Ook kan het te maken hebben met momenten van separatie. Omdat de verbinding met je omgeving en daardoor ook hoe er over je gedacht werd vroeger van wel van levensbelang was, koos je meer voor wat de connectie in stand hield dan aan authentiek zijn. Daarom is je zelfbeeld voor een groot deel ook gevormd door de verwachtingen en behoeften van je vroegere omgeving zodat je veilig en zeker bleef en het zo goed mogelijk overleefde. Uitdagende en pijnlijke momenten heb je vaak op jezelf betrokken, en hebben een diepe indruk achtergelaten in je onderbewuste, omgeven door een incorrect pijnlijk verhaal (kernwonden). Deze incorrecte verhalen vormen nu je blokkades; onbewuste overlevingsstrategieën waarmee je vaak niet bij de beste versie van jezelf komt omdat je onbewuste je saboteert omdat het vanuit een filosofie van overlevingsstrategie  werkt. Deze waren vroeger misschien belangrijk, maar nu je volwassen bent en je eigen individuele verlangens en plannen hebt, moet je deze ontdekken, aanpakken en ervoor nieuwe in de plaats stellen (kiezen). In de opleiding tackle je één voor één iedere blokkade en je komt zo tot de beste versie van jezelf: bevrijd en empowered.

Geavanceerdere Toepassing van Transformationele Therapie

In deze opleiding staat de Helings Matrix samen met de Geavanceerde Regressie- en Transformationele Therapie-techniek centraal. Je kan het een beetje vergelijken met het gebruiken van een schep in combinatie met een schatkaart zodat je de juiste richting opgestuurd word naar daar waar het goud ligt.

Transformationele therapie is een geavanceerdere vorm van regressie doen waar je als hypnotherapeut in hypnose o.a met behulp van de zogenaamde "gestalt dialogen", bij je cliënten trauma's, emotionele blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden oplost.

Ook bij cliënten die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen en die zichzelf bijvoorbeeld meer willen laten zien; faalangst hebben of bang zijn om zichzelf voor gek te zetten, wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken of assertiever willen worden.

Principes voor Succesvolle  Transformatie toepassen 

Als je eenmaal de patronen, overlevingsstrategieën en levensverhalen in je onderbewuste naar de oppervlakte hebt gebracht, worden deze naast heling principes gelegd. Dit laat je direct zien hoe je het incorrecte levensverhaal moet veranderen. Dit betekent dat je daarmee exact weet hoe je de verandering maakt. Deze helings principes worden ook stap voor stap uitlegd. Op deze manier leer je met behulp van deze principes altijd de correcte veranderingen door te voeren om je doel te bereiken. Blokkades lossen op bij de kern, je leeft je leven met maximale zingeving en bent vrij om te doen wat je wilt. Je leert de Heling Matrix, Geavanceerde Regressie en krijgt krachtige handvatten die het helings geslaagd maken. Dit geeft ook zicht op hoe je te werk gaat tijdens hypnotherapie en coaching. Ook leer je om je eigen hartsverlangens doelen en nieuwe zelfbeeld af te stemmen op het veranderingsproces. Op deze manier kom je tot een succesvolle transformatie van jezelf. Deze opleiding is een echte gamechanger! De vormt. De helingpsprincipes vinden hun oorsprong in oa universele wetten en in spiritualiteit.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

WAT KAN IK NA DE OPLEIDING?

De Helings Matrix duurt 8 dagen en is verspreid over 2 maanden. De opleiding wordt afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Na succesvolle afronding ben je een betere (geheelde) versie van jezelf geworden en kun je zelf ook de Helings Matrix goed toepassen. Enige ervaring met hypnose is wenselijk.

Deze opleiding is uitermate geschikt voor persoonlijke ontwikkeling, is praktisch toepasbaar en oplossingsgericht.

Je kan na de opleiding
  • je ware identiteit uiting geven (omdat die zich niet meer langer hoeft te schuilen)
  • je verleden voorgoed achter je laten 
  • wonden in wijsheid veranderen
  • je unieke kwaliteiten en talenten 100% gebruiken in werk en persoonlijke sfeer 
  • je eigen (volmaakte) leven te gaan leiden ipv "people pleasing" 
  • je aan je eigen beloftes houden 
  • je zelfvertrouwen herstellen en je hebt je ware ik weer terug
  • negatieve gedachten laten verdwijnen 
  • je hart volledig openen naar anderen en je authentieke zelf zijn

25 JAAR ERVARING 

De opleiding wordt gegeven door Martijn Groenendal met 25 jaar ervaring in hypnotherapie waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend en motiverend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen op het gebied van conversationele hypnose en NLP in binnen-en buitenland. Je krijgt het certificaat in de Healing Matrix. Dit certificaat is dan ook erkend door de Hypnotherapie Academie Nederland.

LOCATIE EN TIJDEN

De Helings Matrix april, 2021

8 dagen, 2 weekenden op do-vrij-za-zo


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29
2511, VC Den Haag
5 minuten van CS en parkeergarage.

Lestijden van 10:00 - 17:00.

Inclusief: koffie thee
Investering: € 2.550
Data:

donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag 8,9,10,11 april 2021
donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag 20,21,22,23 mei 2021

betaal in 5 gemakkelijke maandtermijnen van €510
Ik schrijf me in 

De Helings Matrix november, 2021

8 dagen, 2 weekenden op do-vrij-za-zo


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29
2511, VC Den Haag  
5 minuten van CS en parkeergarage.

Lestijden van 10:00 - 17:00.

Inclusief: koffie thee
Investering: € 2.550
Data:

donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag 18,19,20,21 november 2021
donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag 16,17,18,19 december 2021
 
betaal in 5 gemakkelijke maandtermijnen van €510 
Ik schrijf me in