De Overwinning

Opleiding Persoonlijke Effectiviteit 

ERKEND CERTIFICAAT

De Overwinning wordt afgerond met een certificaat in persoonlijke effectiviteit en is erkend door het CRKBO. Een garantie dat je altijd kunt doorstromen naar het volgende level.

NIET OPPERVLAKKIG

Veel opleidingen lijken nog al eens oppervlakkig te zijn. De opleidingen bij onze Academie zijn TRANSFORMATIEF & praktisch toepasbaar 

25 JAAR ERVARING

Jouw trainer in de opleiding persoonlijke effectiviteit is Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.

Je wilt een overwinning maken! Je voelt dat er als het ware dat er een nieuwe ‘jij’ in je zit, een nieuwe identiteit met een nieuw leven dat geboren wil worden. Je weet dat je veel charismatischer kan zijn, je talenten beter kan inzetten om meer te bereiken. Er is alleen een barrière, een hindernis, iets dat je tegenhoudt en dat moet je overwinnen. Alleen zo kun je de creatieve, talentvolle en succesvolle persoon zijn die je wílt zijn. De vader of moeder die je wilt zijn. Je wilt al je potentieel inzetten voor wat écht belangrijk is in je leven. Word de persoon die zich laat leiden door een hoger doel

De overwinning maakt je tot een persoon vol zelfvertrouwen, tijdens je werk, presentaties en overleggen. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en de wind in de rug heeft. Een ondernemer die van overwinning naar overwinning gaat en daardoor een optimistisch en zinvol leven leidt. Als je jaren later terugkijkt op je leven, zal je zien dat je alles eruit hebt gehaald wat erin zat en dat je hebt geïnvesteerd in jezelf, je familie, je kinderen en de wereld. Je hebt laten zien wie je écht bent. De opleiding wordt gegeven op onze trainingslocatie in Den Haag, 5 minuten van CS

JE LEERT

Het Verhogen Van Je Persoonlijke Gunfactor 

Je huidige resultaten laten zien wat je huidige niveau is van wat ik je 'persoonlijke gunfactor' noem: je eigenwaarde. Je persoonlijke gunfactor is ingesteld als een radiator: je kan het nooit warmer krijgen als de instelling. In dit blok leer je aan de hand van krachtige tools deze naar eigen wens in te stellen. Dit is van groot belang om te komen tot positieve relaties, het bereiken van je doelen en je mentale gezondheid. Je kunt nooit meer krijgen en jezelf minder gunnen. Wanneer je betere resultaten gaat krijgen, merk je dat je zelfvertrouwen een flinke boost krijgt. Je zal je persoonlijke gunfactor gaan verhogen. In de training ontdek je onder meer de geheimen van:

 • Zelfacceptatie
 • Autonomie
 • Zelfverantwoordelijkheid
 • Persoonlijke integriteit
 • Assertiviteit 
 • Ontdek Krachtige Principes Voor  Overvloedig Leven

  In dit blok ervaar je de transformatie van je leven en leer je de beste principes toepassen voor een geheel nieuwe manier van kijken. Je leert het beste te halen uit de universele wetten voor een rijk en zinvol bestaan. Je zal je realiseren hoe sterk je bent en meer vertrouwen in jezelf krijgen, waardoor je vol vertrouwen actie gaat ondernemen om de belangrijke dingen in je leven te bereiken. Je ontdekt de beste versie van jezelf en krijgt stevige handvatten voor persoonlijke transformatie. Je zult profiteren van spirituele teachings die je leven veranderen, van praktijkgerichte oefeningen, en je persoonlijke en professionele leven zal zich zo verder ontwikkelen.  Je leert onder meer werken met:

  De wet van compensatie
  De wet van overwinning
  De wet van aantrekking
  De wet van vergeving 
  De wet van oorzaak en gevolg

  Je Levensverhaal Veranderen

  Je levensverhaal is een verhaal dat je óf onoverwinnelijk maakt, óf een blok aan je been is. In deze module leer je de techniek om je hele levensverhaal te veranderen. Je maakt je hele levensverhaal inzichtelijk en concreet, waarmee je cruciale inzichten krijgt over jezelf. Vervolgens leer je hoe je dit verhaal verandert en krijg je de beste tools om jezelf van dit nieuwe verhaal te overtuigen. Hiermee verander je je identiteit in de persoon die je wilt zijn met als doel het leven te kunnen gaan leiden dat je wílt leiden.  Je krijgt:

 • Krachtige handvatten voor het veranderen van je levensverhaal
 • Doorzettingsvermogen, daadkracht en de sleutel om de warrior in jezelf wakker te maken
 • Cruciale inzichten in jezelf en gaat inzien wat je tegenhield   
 • De Kracht Van DESIRE Gebruiken

  Met deze techniek maak je een kracht in jezelf los die alles zal veranderen. Het is 100% pure levensenergie die je in handen krijgt. Je leert in harmonie komen met deze kracht en ervoor te werken. Je staat daardoor in dienst van je hoogste goed en daardoor dat van anderen. Hiermee krijg je wat je wilt, ben je enorm gemotiveerd, en word je een inspiratiebron voor anderen. Met onder meer een kristalheldere visie en een duidelijk plan heb je letterlijk je eigen potentie in handen. Je zal gemakkelijk knopen door kunnen hakken, weten wat je wilt en de wet van de opoffering toe kunnen passen op je oude zelf. Je ontdekt de warrior in jezelf, wordt letterlijk onoverwinnelijk en voelt je beschermd door alles om je heen. Dit bewustzijn is een échte game-changer.

   Persoonlijke Grenzen En Leiderschap Nemen 

   Je persoonlijke grenzen zijn verantwoordelijk voor je levenslust, je zelfvertrouwen en hoe goed je je voelt in je dagelijkse leven. Wanneer je persoonlijke grenzen niet meer optimaal zijn, kun je dat merken aan negatieve emoties, gebrek aan passie, het iedereen naar de zin willen maken en het hunkeren naar liefde of waardering van de "verkeerde" mensen. In dit blok leer je wat grenzen zijn en hoe je effectief je grenzen bepaalt. Dit zorgt ervoor dat je enorm veel zelfvertrouwen zult krijgen, en je altijd in je kracht staat, zelfs in stressvolle situaties. Je ervaart veel meer positieve emoties, passie en bereikt gemakkelijker je doelen. Met behulp van deze leiderschapskwaliteiten ben je charismatischer, voel je je onoverwinnelijk en heb je een nieuw persoonlijk mastery-level bereikt. Je hebt controle over al je emoties gekregen, wordt niet meer onnodig geraakt en voelt je sterk in conflicten, waardoor je relaties gezond blijven.

   Je Groeigrens Verleggen  

   Bij het vervullen van je volledige potentieel kom je altijd je ‘groeigrens’ tegen. Dit is heel normaal. Het oude deel van je brein neemt het over en brengt je terug naar het oude resultaat waardoor je vast blijft zitten in een situatie die je niet wilt. Het punt is dat de meeste mensen hier stoppen, en terugkeren naar daar waar ze niet willen zijn. Het frustrerende is dat ze daardoor nooit krijgen wat ze willen. Om de meest creatieve, succesvolle persoon te zijn of de beste partner, de beste vader of moeder, moet je namelijk die groeigrens óver. In dit blok leer je de geheimen waarmee je over die grens kunt gaan, hoe je werkelijk je identiteit kunt veranderen en de splinters uit het verleden haalt. Ook door coping-mechanismen die je je vroeger hebt aangeleerd, zie je dat je daarmee vaker op veilig speelt in je relaties en je onderneming, en ervoor zorgt dat je kleine investeringen maakt. Wanneer je de puin van het verleden opruimt, oude maskers inruilt voor nieuwe, en je blokkades overwint, heb je weer volledige toegang tot je hele potentieel. Je gaat weer grote investeringen maken die nodig zijn om te krijgen wat je wilt. De resultaten zijn merkbaar positief in de liefde, je werk of je onderneming en op het gebied van geluk.

   WAT ANDEREN ZEGGEN:

   WAT KAN IK NA DE OPLEIDING?

   De Opleiding Persoonlijke Effectiviteit duurt 8 dagen en is verspreid over 2 maanden. De opleiding wordt afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Na succesvolle afronding ben je persoonlijk effectiever en kun je alle tools goed toepassen.

   Deze opleiding is uitermate geschikt voor persoonlijke ontwikkeling, is praktisch toepasbaar en oplossingsgericht.

   Je kan na de Training Persoonlijke Effectiviteit
   • Constructief blijven tijdens conflicten waardoor je relaties gezond blijven
   • Gebruik maken van krachtige tools in je denken om zo in elke situatie vrij te blijven
   • In je kracht blijven tijdens uitdagende situaties   
   • Gebruik maken van een onstopbare motivatie en zelfvertrouwen en zelfgeloof
   • Met behulp van je eigen passie meer inkomen genereren en anderen inspireren

   25 JAAR ERVARING 

   De opleiding wordt gegeven door Martijn Groenendal met 25 jaar ervaring in persoonlijke effectiviteit waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend en motiverend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen op het gebied van persooonlijk verandering, hypnotherapie en NLP in binnen-en buitenland. Je krijgt het certificaat in persoonlijke effectiviteit. Dit certificaat is dan ook erkend door het CRKBO en onze Academie.

   LOCATIE EN TIJDEN

   Opleiding Persoonlijke Effectiviteit
   De Overwinning maart, 2022

   8 dagen, 2 weekenden op do-vrij-za-zo


   Locatie:
   Hypnotherapie Academie Nederland
   Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
   5 minuten van Den Haag CS en parkeergarage

   Lestijden:
   van 10:00 - 17:00.

   Inclusief:
   handleiding, koffie en thee

   Investering:
   € 1.497

   Data:
   10,11,12,13 maart 2022
   21,22,23,24 april 2022

   Opleiding Persoonlijke Effectiviteit
   De Overwinning oktober, 2022

   8 dagen, 2 weekenden op do-vrij-za-zo


   Locatie:
   Hypnotherapie Academie Nederland
   Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
   5 minuten van Den Haag CS en parkeergarage

   Lestijden:
   van 10:00 - 17:00.

   Inclusief:
   handleiding, koffie en thee

   Investering:
   € 1.497

   Data:
   13,14,15,16 oktober 2022
   17,18,19,20 november 2022