Conversationele Hypnose Bootcamp voor PURE EMPOWERMENT

Wil je beloond worden voor je échte waarde en bijdrage? Je wil mensen die je tegenkomt een beter, blijer, productiever leven bezorgen. Je vindt het belangrijk dat wat je doet op de een of andere manier zin heeft. Je hebt veel 1 op 1 gesprekken waarin je de beste resultaten wil. Als hypnotherapeut, coach, trainer, arts, fysiotherapeut, leraar.

Met de juiste toepassing van gesprekshypnose heb ik in allerlei soorten mensen ingrijpende veranderingen gezien…


Ik heb verlegen mensen gezien (die al jarenlang door iedereen over het hoofd werden gezien en werden buitengesloten) die plotseling bekend stonden om hun wijsheid, zodra ze eenmaal de juiste ‘linguïstische beïnvloedings technieken" tot hun beschikking hadden.


Ik heb technisch briljante mensen gezien (die jarenlang de grootste moeite hadden het briljante van hun ideeën over te brengen) die zich met linguïstische beïnvloedings technieken, plotseling enorm helder konden uitdrukken.


Ik ken zelfstandige coaches, trainers, hypnotherapeuten, advocaten en leiders van organisaties die al goed waren in hun werk, die hun didactische en leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau hebben kunnen tillen - en daarmee op een veel efficiëntere manier invloed kregen op hun cliënten, studenten en opdrachtgevers.


Mijn observatie is ook (en voor mij klopt dat in elk geval) dat als iemand de juiste ‘linguïstische’ beïnvloedings technieken heeft (en de know-how om ze op deskundige manier te GEBRUIKEN)…een hele grote verandering kan maken...

Wat je oa zult leren in het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp:

 • Hoe je een zogenaamde ‘pre-frame’ kunt opstellen waarmee je andermans verwachtingen kunt beïnvloeden
 • Hoe je herformuleringstactieken kunt toepassen die bezwaren wegnemen
 • Hoe je erachter kunt komen welke specifieke waarden belangrijk zijn voor iemand… en hoe je jouw suggesties daaraan kunt verbinden
 • Twee manieren om ieder gesprek subtiel ‘over te nemen’ en die hypnotisch te maken (dit is vooral handig als je met een baas praat die ruzie zoekt, of met iemand die non-stop praat zonder zelfs maar adem te halen!)
 • Hoe je het gesprek in iemands gedachten kunt binnengaan en hun realiteit kunt overnemen (super eenvoudig, zoals je tijdens de training zult zien

Ontdek de formule voor betere gesprekken en "klant-conversie"

In het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp leer je ook een geniale gesprekstechniek voor het voeren van consultatie gesprekken. Een gegarandeerde formule voor een hogere klant conversie. Je zal hiermee een grotere bijdrage leveren aan de resultaten van je cliënt en natuurlijkerwijs met behulp van deze formule, hogere prijzen kunnen vragen. Ideaal voor consultatie en intake gesprekken en professionele kennismakingen. 

Als superman Conversationele Hypnose zou willen leren zou hij naar het Conversationele Hypnose MASTERY bootcamp gaan...

"In het Bootcamp leer je namelijk hoe je levens-veranderende transformaties maakt dmv één gesprek. Het is plezierig om met gesprekshypnose zo effectief te zijn en met deze technieken zo een positieve impact op anderen te hebben. En terwijl dit allemaal gebeurt, je goed en ontspannen te voelen. Ik leer je ook in je piekstaat tijdens het gesprek. Ik trainde de afgelopen jaren meer dan 45 groepen in gesprekshypnose.

Wat je in het Bootcamp nog meer zult leren:

 • Hoe je iemands perceptie van de realiteit kunt veranderen…
 • Hoe iemands kritische en analytische factor wordt verminderd, zodat ze open gaan staan voor wat je te zeggen hebt
 • Hoe je krachtige suggesties in iemands hoofd kunt planten zonder dat diegene dat door heeft
 • Hoe je gedachten onbewust naar een bepaald antwoord stuurt 
 • Hoe je de ‘magische momentjes’ kunt vinden in iemands antwoorden en hoe je die kunt gebruiken om een blijvende verandering te maken

  “In het bootcamp word je door Martijn Groenendal getrained: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte hypnose trainers ter wereld. Martijn Groenendal heeft internationaal al vele trainingen en opleidingen geleid. Al meer dan 25 jaar!”
  Igor Ledochowski"

Wat je ook zult leren is:

 • alle gesprekshypnose technieken voor optimale invloed  
 • hoe je in piekstaat bent tijdens klantcontact
 • de magie van klik krijgt met elke cliënt of klant (dmv de 5 niveau's van invloed in je gesprek te doorlopen)
 •  je client overtuigt van de waarde van je oplossing, advies of (coaching) methode
 • voor een sterkere zelfpresentatie tijdens gesprekken 
 • voorgoed beperkende patronen bij jezelf te doorbreken zodat je op je best bent in gesprekken voor een grotere bijdrage
 • meer succes krijgt met je cliënten en enthousiastere reacties krijgt 

Je leert het Consultatie Gesprek:
de doeltreffende formule voor hogere klant conversie 

Dit is de garantie waarmee jij elke keer je cliënt overtuigt om de grotere coaching- pakketten, diensten en services bij je te nemen zodat je de beste resultaten bij je client of klant krijgt.  Met dit geniale gesprek voor consultatie gesprekken weet je altijd je cliënt /klant te inspireren en te overtuigen. Een must en totale game-changer voor je onderneming omdat je hiermee elke cliënt binnenhaalt.

Het 5-daagse Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp 

De 5-daagse Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp

Data:
1,2,3,4,5 mei 2024


Lestijden:
10:00 - 17:00


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten van Den Haag CS


Inclusief:
Manual

Investering:
€497