Met behulp van gesprekshypnose heb je doeltreffend klantcontact, meer omzet en échte win-win relaties 

Dit betekent meer bijdrage aan je cliënt meer verkopen en
groei van je onderneming

Ideaal voor verkopers, coaches, trainers, leraren, advocaten, business coaches. Als zelfstandige ben je tijdens klantcontact meestal effectief, in de flow en voel je je goed. Soms ben je zelfs in een piekstaat en dat wil je meer omdat je dan de meeste bijdrage kan leveren aan je client of groep. Het komt voor echter dat je niet in een piekstaat bent. Uitdagingen en problemen van je klant lijken moeilijk te begrijpen en oplossingen krijg je niet direct voor ogen. Je klant is niet zeker genoeg en kan de waarde van je oplossing, advies of product niet helemaal begrijpen. Je verkoop magie lijkt weg te zijn. e probeert tijdens het gesprek of sessie je overtuigingskracht terug te vinden. Mislukt, je merkt dat je niet in je piekstaat bent.

Ook lijkt je methode -of coaching techniek je in de steek te laten. Het is vervelend omdat je op die momenten niet je volledige potentieel dat wel in je zit goed, je talent lijkt niet toegankelijk om doeltreffende resultaten te krijgen. Je persoonlijke effectiviteit lijdt je merkt het aan je klantcontact , je bijdrage -en effect op je cliënt. Ook in je verkopen die niet zijn zoals die kan zijn voor de groei van je onderneming. Je beseft dat je minder succes hebt dan je zou willen tijdens klantcontact. Zo kun je niet die bijdrage en positieve impact hebben op je klanten die je wel wil en die nodig is voor de groei van je onderneming. 
Start direct met gesprekshypnose 5.0 en je krijgt 6 online modules en het conversationele hypnose MASTERY Bootcamp

Met gesprekshypnose voel jij je goed tijdens klantcontact

Je hebt een groot verlangen om veel meer bij te dragen aan je cliënt en of klant en meer van je eigen potentieel te gaan realiseren. Praten is je beroep! Dit programma is gemaakt voor ondernemers, coaches, leraren, verkopers, trainers, leraren, advocaten, business coaches.


 • je voelt je super powerfull tijdens klantcontact en draagt veel meer bij aan elke cliënt 
 • je voert doeltreffende consultatie gesprekken en je inkomen is verhoogt
 • je hebt sterke invloed op je cliënt en -of klant met onmiddellijke positieve impact

Met behulp van het piekstaat-klantcontact systeem heb je ultiem klantcontact en een onmiddellijke positieve invloed op je cliënt....

Met behulp van dit programma ben je persoonlijke effectiever, doeltreffender naar je klant en cliënt en groei je met je onderneming.

Mbv het piekstaat-klantcontact systeem ben je in staat om snel de juiste analyse te maken van je klant tijdens consultatie en dienstverlening (coaching) en de juiste oplossingen, technieken en bijdrage aan je klant.

Je voelt je goed omdat je in je piekstaat bent en hebt ultiem klantcontact waarmee je je cliënt vanzelfsprekend overtuigt van jouw methode of product tijdens je intake, consultatie of kennismakingsgesprek. Je maakt je klant enthousiast met je directe invloed technieken (gesprekshypnose). Je werkt altijd vanuit je win-win intentie en je cliënt/ klant voelt dat. Je verkoopt meer omdat je de juiste sturing en invloed uitoefent vanuit je inzicht in de klant /client  mbv het klant inzicht systeem. Je klanten en cliënten behalen hun doelen, hulpvragen worden beantwoord door gestructureerde impactvolle coaching interventies en ze leren waarvoor ze bij jouw gekomen zijn.

Met het piekstaat-klantcontact systeem weet je altijd zeker hoe je te werk moet gaan. In het klantcontact van kennismaking tot tot enthousiast betalende klant. Het piekstaat klantcontact systeem is ideaal voor de groei van je onderneming.

Je hebt altijd de juiste analyse van je cliënt waardoor je goed kan bijdragen aan je klant voor de beste bijdrage.

Met gesprekshypnose voor onmiddellijke positieve invloed op je klant

Ik begon 25 jaar geleden met mezelf in een piekstaat en trainde in de afgelopen jaren meer dan 45 groepen in conversationele hypnose... In dit programma; het piekstaat klantcontact systeem bemeester jij de als ondernemer de 4 belangrijkste onderdelen waarmee je super effectief -en doeltreffend bent naar je klant of cliënt toe.

Je eigen piekstaat managen; ik leer je snelle en praktische mind - technieken waarmee je altijd in de beste stemming bent en de beste prestaties levert. Hiermee voel je je goed (super powerful) en heb je plezier in de omgang met je cliënt en klant.

Je hebt snel een uniek klant inzicht omdat ik je het overzicht geef van alle problemen die je client of klant maar kan hebben. Zelfs jarenlange oude onbewuste angsten en blinde vlekken van je cliënt leer ik je binnen enkele minuten herkennen met behulp van mijn klant inzicht syteem. Het is mijn eigen spiekbriefje wanneer ik in gesprek met mijn client ben. En je cliënt of klant zal vaak niet eens weten dat jij indirect.

(met behulp van gesprekshypnose en geavanceerde gesprekstechniek aan de diepstliggende oorzaak van zijn probleem werkt en daarmee verbluffende resultaten bij je cliënt krijg in zeer korte tijd. Simpel weg om dat je misschien alleen al 5 jaar zou moeten werken om je client tot dat bewustzijn over zich/haarzelf te laten krijgen. Met het klant-inzicht-systeem bespaar ik je jarenlang onderzoek naar de psychologie van alle problemen die er maar bestaan. Ik leer je ook gelijk alle oplossingen erbij ideaal om je behandelingstraject en strategie bepaling in één keer overzichtelijk te krijgen met welke (coaching) methode je dan ook werkt.
Dit heeft als voordeel voor jou dat je als ondernemer snel je oplossingen , adviezen, diensten, consultatie, trainingen en educatie programma's verkoopt, aan wie dan ook!

Ik begon 25 jaar geleden mezelf in piekstaat mind-set technieken te bemeesteren. Ik ontdekte de kracht van gesprekshypnose om directe positieve invloed op klanten te hebben. Ook praktische zelfhypnose achtige technieken om in piekstaat op te treden tijdens mijn trainingen,  presentaties en het coachen van mijn klanten met vaak diepzittende problemen, sabotage patronen en blinde vlekken.

Met gesprekshypnose heb je ultiem klantcontact waarmee je veel meer voelding haalt ui je klantcontact omdat je veel meer bijdraagt aan je client of klant. In de eerste kennismaking maak je je client direct ontvankelijk, suggestief en enthousiast door de manier hoe je het gesprek voert (als een mensenfluisteraar). Je cliënt voelt inspiratie en motivatie om zich te laten begeleiden of leiden door jou voor de verbetering van zijn of haar leven dmv je diensten, coaching of product.

En dit altijd gebaseerd op een win-win relatie, een goede blijvende reputatie en vooral impact en doeltreffende resultaten bij je cliënt . Je voelt je goed om zo te kunnen bijdragen aan mensen tijdens jouw klantcontact en tegelijkertijd je eigen onderneming te laten groeien. Ik wilde in een piekstaat maximaal aan mijn klanten bijdragen en leerde van de beste op aarde om dat te doen. Technieken voor onmiddellijke positieve invloed.

Met behulp van het Piekstaat Klantcontact Systeem:

 • ben je doeltreffend naar je klant toe en in staat om te sturen te overtuigen en meer te verkopen
 • heb je een positieve impact op je klant en invloed in je communicatie
 • voel je je goed en ben je in een piekstaat voor doeltreffende resultaten
 • weet je altijd je klant te overtuigen, te enthousiasmeren en te sturen in plezierige conversaties
 • ontdek je snel de blinde vlek bij je klant (mbv het klant inzicht systeem) 
 • ben je in staat levens-veranderende doorbraken bij je klant te maken  
 • heb jij de garantie om tijdens klantcontact je klant te overtuigen en zo meer te verkopen
 • doorbreek je voorgoed de mentale patronen zodat je tijdens klantcontact altijd in je piekstaat bent
 • ben je gemotiveerder, enthousiaster en productiever in je onderneming
 • realiseer jij je meer van je potentieel om zo meer bij te dragen aan je klant of cliënt 

Je krijgt:

Module 1:
Gesprekshypnose voor optimale invloed tijdens gesprekken &
ultiem Klantcontact

Met behulp van deze gesprekshypnose (geavanceerde gesprekstechnieken) heb je meer invloed tijdens klantcontact en een directe positieve impact in al je conversaties. Je leert het gesprek sturen, leiden en verdiepen.


Je bent in staat om vanuit de intentie om je klant beter te maken een positieve impact uit te oefenen. Je client te enthousiasmeren, te overtuigen en snel oude denk-patronen oplossen en dit allemaal in 1 gesprek. 

Je krijgt 5 gesprekshypnose technieken op een rij om tijdens jouw klantcontact toe te passen:

Gesprekshypnose techniek 1: het verplaatsen van het succesmomenten

Gesprekshypnose techniek 2: goede gevoelens en een mooie toekomst als cadeau geven

Gesprekshypnose techniek 3: geef een hypnotiserende peptalk met ogen open...

Gesprekshypnose techniek 4: het versterken van identiteit

Gesprekshypnose techniek 5: de imago identiteit creëren 


Ook leer je 7 gespreksverdiepers om tijdens klantcontact je gesprek te verdiepen

Module 2:
Het Klant Contact Systeem & Consultatie Gesprekken
voor win- win relaties en meer omzet

Het Klantcontact Systeem:
Hoe je met behulp van 1 gesprek je klant enthousiasmeert en overtuigt om je dienst te kopen. Een echte must en game-changer voor je onderneming. Met dit systeem heb je een doeltreffende formule om tijdens klantcontact je klant te overtuigen met te gaan samenwerken. Gebaseerd op ethische principes, waar je altijd een win-win situatie met je klant hebt. Dit is de garantie waarmee jij elke keer de beste klant-conversie hebt tijdens elk gesprek. Aan de hand van 12 vragen begeleid je je client door het consultatie gesprek heen.

Module 2: Het Klant-Inzicht-Systeem

Met behulp van het Het-Klant-Inzicht-Systeem herken je direct de blinde vlek, uitdaging of probleem van je client. Je hebt met dit systeem ook daarbij direct de passende oplossing.

Met dit systeem ben jij altijd doeltreffend naar je klant toe. Je hebt gemakkelijk alle problemen en oplossingen van je klant op een rij. Deze oplossingen kun je direct toepassen in je gesprek of combineren met je huidige methode.

 Je ontdekt oplossingen voor

1. boosheid2. verdriet

3. schuldgevoelens

4. schaamte
5. grenzen zetten in relatie(s) en omgaan met anderen.
6. het oplossen van de diepste blokkades, weerstanden en 9 verschillende angsten
7. hoe je bij je klant een pijnlijke herinnering die hem maar niet loslaat gebruikt om de vaardigheid te ontdekken die je klant moet integreren in zijn gedrag waardoor de pijn verdwijnt
8. het 4-staps heling proces voor het voorgoed helen van pijn uit het verleden
9. transformatie op 6 lagen van de kernwond; waarmee je ge-automatiseerde ongewenste patronen van het brein in kaart brengt en veranderd

10. 5 stappen van heling; van afhankelijkheid naar autonomie
11. het verhogen van je persoonlijke gun-factor voor en het internaliseren van eigenwaarde, zelf-liefde en zelf-erkenning 

12. het oplossen van de 4 daders van pijn
13. het oplossen van gebrek aan zingeving

14. het versterken van motivatie, inspiratie en passie
15. het oplossen van verslavingen 

Module 3: In Piekstaat zijn

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Module 4: Je sabotage-patroon te slim af zijn 

Een belangrijk onderdeel van een een groeiende onderneming, is weten hoe je jezelf saboteert - en een strategie hebben om er doorheen te werken wanneer het onderbewuste patroon opduikt. Hoe stop je? Als je niet begrijpt hoe je jezelf saboteert - en precies weet wat je moet doen om er doorheen te komen - dan zal geen enkele informatie veel waard zijn, omdat je jezelf elke keer zult saboteren.

Ieder mens, inclusief ikzelf, heeft een sabotagepatroon in zich.

Je gaat door het leven, doet andere dingen, doet nieuwe ervaringen op... en zodra je iets probeert te veranderen, gebeurt er iets interessants. Je hebt patronen in je die automatisch heel specifieke dingen herkennen die opduiken. Je onderbewustzijn zegt: "Nee, we doen dit nu niet." Dan komt er iets in je leven waar je op reageert. Je aandacht wordt in realtime uit de koers gehaald. Misschien word je getriggerd , afgeleid of duikt er een probleem op. Het leidt je uit de koers en leidt je af van waar je je op focuste. In plaats van door te gaan met de acties die nodig zijn om de verandering aan te brengen, word je nu afgeleid door wat er opduikt.

Dat is het sabotagepatroon in actie. Het is hoe je onderbewustzijn alles uitvoert waarvoor je bent geprogrammeerd...En het is verraderlijk omdat buiten het medeweten van jou gebeurt. De rest van je leven zul je hier rekening mee moeten houden. Het is vooral belangrijk om hier aandacht aan te besteden wanneer u begint met het aanbrengen van wijzigingen - wanneer u iets nieuws doet. Het sabotagepatroon is zo verraderlijk dat het je letterlijk kan weerhouden om een bewuste keuze die je hebt gemaakt door te zetten. Het heeft de mogelijkheid om je die keuze in het moment te laten vallen, zodat je teruggaat naar de manier waarop je de dingen eerder deed.

Hoe doet het dat? Het gebruikt "een omstandigheid". Het zorgt ervoor dat je het eens bent met de omstandigheden, zodat je stopt.

Elite-ondernemers weten dit. Ze weten waar ze kwetsbaar zijn. Ze hebben een strategie om hiermee om te gaan als het gebeurt. Wat er ook gebeurt, ik leer je hoe je gefocust blijft op het nemen van de acties die je moet ondernemen om jezelf en je onderneming te laten groeien. Als ze worden getriggerd of van streek raken vlak voordat ze een actie ondernemen die hen vooruit zal helpen, besteden ze hier heel veel aandacht aan. Ze werken via de trigger. Dan gaan ze door. Blijf je doorgaan? Zo niet, waar stop je jezelf?

Module 5: Hoe je een goedlopende coaching praktijk krijgt 

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Jij krijgt:

 • Het klant inzicht systeem waar je snel de blinde vlek, uitdagingen of probleem van je client in herkent en de daarbij passende oplossingen. Ideaal voor als praten beroep is! 
 • Hoe je aan de hand van 4 gemakkelijke vragen je klant of client in urgente ik-moet-nu kopen-modus krijgt. 
 • doeltreffende gesprekshypnose technieken voor directe invloed en onmiddellijke positieve impact tijdens klantcontact
 • hoe je je klant snel in sterke positieve emoties praat 
  hoe je een klik maakt die voor beide partijen plezierig is
 • hoe je direct vastgeroeste denk-patronen bij je klant veranderd 
 • hoe je objecties uit de weg ruimt voordat ze bij je klant kunnen opkomen 
  hoe je weerstand bij anderen weghaalt tijdens conversaties 
 • hoe je snel emoties leest bij je klant tijdens het contact voor de bepaling van je strategie of coaching interventie 
  hoe je klant ontvankelijk maakt 
 • 7 gespreksverdiepers om je gesprek te sturen tijdens klantcontact 
 • de beste Mind-set technieken waardoor jij je top voelt tijdens klantcontact en in je piekstaat elke keer de beste prestaties levert 
 • Je leert over de kunst van het vragen stellen; waardoor je nooit meer vast komt te zitten tijdens klantcontact en elk gesprek waardevol, doeltreffend en leerzaam maakt 
 • krachtige inzichten voor het voorgoed oplossen van oude mentale patronen die je uit je kracht zouden halen waardoor je je goed voelt tijdens klantcontact en jezelf beter presenteert
 • unieke zelfinzichten en schitterende aha-momenten waarmee je levens veranderende doorbraken maakt op het gebied van persoonlijke effectiviteit en daardoor ook je klant cliënt nog beter kan helpen 
 • onbeperkte motivatie, energie en levenslust voor het bereiken van jouw persoonlijke levensdoelen waardoor je een krachtig effect hebt op je klant
 • de complete gesprekshypnose training hoe je je client ethisch in een conversatie je diensten, service of coaching sessies verkoopt waardoor je onderneming direct zal groeien

Bonus 1: Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp

Is praten je beroep?

In het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp krijg je 5 dagen online live training van 11 t/m 15 mei 2022 (inclusief alle replays) in de beste gesprekshypnose voor optimale invloed in jouw conversaties. Ideaal voor verkopers, coaches, trainers, leraren, advocaten, business coaches. Voor communicatie & invloed met name voor veranderings werk, verkoop werk, coaching werk en veranderingswerk om anderen beter te maken dmv van goede en krachtige gesprekken. Ook leer je gemakkelijk je cliënt overtuigen met het 12-staps consultatie gesprek (powerful). Het is een geweldige transformerende reis door de wereld van communicatie en invloed”. 

Wat je zult leren in het Conversationele Hypnose MASTERY BOOTCAMP

 • Hoe je een zogenaamde ‘pre-frame’ kunt opstellen waarmee je andermans verwachtingen kunt beïnvloeden
 • Hoe je herformuleringstactieken kunt toepassen die bezwaren wegnemen
 • Hoe je erachter kunt komen welke specifieke waarden belangrijk zijn voor iemand… en hoe je jouw suggesties daaraan kunt verbinden
 • Twee manieren om ieder gesprek subtiel ‘over te nemen’ en die hypnotisch te maken (dit is vooral handig als je met een baas praat die ruzie zoekt, of met iemand die non-stop praat zonder zelfs maar adem te halen!)
 • Hoe je het gesprek in iemands gedachten kunt binnengaan en hun realiteit kunt overnemen (super eenvoudig, zoals je tijdens de training zult zien

Voor ultieme bijdrage & doeltreffend klantcontact

“Ik heb het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp speciaal gemaakt voor communicatie en invloed situaties… Het is een geweldige transformerende reis door de wereld van communicatie en invloed”

“In deze training word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte trainers ter wereld. Net als ik heeft Martijn Groenendal internationaal al vele trainingen en opleidingen geleid. Al meer dan 25 jaar!” Igor Ledochowski. (IAPCH)

Wat je ook zult leren is:

 • Taal-verzachters die iemands kritische en analytische factor kunnen verlagen, zodat ze open gaan staan voor wat je te zeggen hebt
 • Hoe je krachtige suggesties in iemands hoofd kunt planten zonder dat diegene dat door heeft
 • Een ongebruikelijke maar effectieve manier om alle cliënten binnen te halen die je wil met het 12 staps consultatie gesprek & het klantcontact systeem (waardoor je elke week genoeg cliënten zal hebben)
 • Hoe je iemands normale perceptie van de realiteit kunt veranderen…
 • Hoe je gedachten onbewust naar een bepaald antwoord kunt sturen
 • Hoe je de ‘magische momentjes’ kunt vinden in iemands antwoorden en hoe je die kunt gebruiken om een gesprek te veranderen om een blijvende verandering te maken

Bonus 2: De Business Mastery Training 

Geniet van de vrijheid van een goede onderneming met een inkomen 
dat bij je past voor je ideale levensstijl!

Ontdek de strategieën van een goede onderneming en goedlopende coaching praktijk


Gespreks training in combinatie met het klant inzicht klant systeem voor meer omzet en bijdrage aan je cliënt

Je ontdek hoe je :

 • elke week gegarandeerd de juiste hoeveelheid cliënten hebt waardoor je zorgeloos in je eigen coaching praktijk kan werken
 • cliënten hebt die je energie geven en waar je je op verheugt ipv je vermoeien en je leven moeilijker maken
 • gemakkelijk aan cliënten komt die de juiste waarde voor je sessie betalen in plaats van dat je moet gaan overtuigen 
 • je eigen coaching praktijk tot een bron van vrijheid maakt omdat je inkomen matcht met je ideale levensstijl 
 • specifieke vragen stelt mbv de techniek van de drie C's
 • elke dag gemakkelijk je taken afkrijgt en hiermee het overzicht houdt
 • een scherper beeld krijgt van je favoriete cliënt en je client van jou, waardoor je beter zichtbaar bent, een win-win situatie
 • op maat gemaakte coaching pakketten aanbiedt waardoor je meer waarde kunt geven aan je cliënt
 • je prijzen scherper zet en hoe je dit dit ook allemaal rustig aan je cliënt overbrengt

 • je unieke passie ontdekt en een belangrijkere plek gaat geven in je coaching praktijk waardoor je meer plezier ervaart in het werk en gemakkelijker blokkades overwint

Geniet van de vrijheid van een goede onderneming met een inkomen 
dat bij je past voor je ideale levensstijl!

Is je eigen onderneming of coaching praktijk een bron van zorgen in plaats van vrijheid?Verlies je hierdoor regelmatig je goede humeur en je positieve mindset die zo belangrijk is?


Wanneer je je zorgen maakt over hoe je elke week aan de juiste hoeveelheid klanten of cliënten moet komen, dan is je eigen coaching praktijk een bron van zorgen geworden in plaats van vrijheid. Je eigen coaching praktijk geeft dan veel stress waardoor het een uitdaging kan zijn om je positieve mindset (die zo belangrijk is) te behouden. Stel je voor, dat je weer voor een baas moet werken en je daarmee je eigen droom van je praktijk niet kan laten doorgaan...Bah!


Kun je nog niet de levensstijl leven die je zo graag wilt omdat je onderneming of coaching praktijk nog niet goed loopt?

Wanneer je in je coaching praktijk nog niet de juiste strategieën gebruikt om een goedlopende coaching praktijk te bouwen, heb je niet genoeg cliënten en moet je teveel taken steeds alleen doen. Je coaching praktijk kan daardoor niet goed groeien. Je kunt nog niet de levensstijl leven die je zo graag wilt.  Je coaching praktijk geeft je teveel zorgen. De kans is groot dat je dan cliënten hebt die je leven moeilijker maken omdat je de last moet dragen dat jij hun problemen moet oplossen. Dat is vermoeiend toch? Dit is een zware last voor je en je kan daardoor uit balans raken.

Geniet van de vrijheid en plezier van een goedlopende coaching praktijk!

€ 1150,-
€ 1997,-

Mega bundel 

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Enter your stars