Gratis Webinar: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

voor het oplossen van people pleasing, burn out, trauma, depressie, verslavingen 

Gratis Webinar Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie 

De Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie methode is een hypnose techniek voor het oplossen van burn-out, trauma, depressie, verslavingen en co-dependente relaties
.
In het webinar oa uitleg over:

  • de 6 dieptes van een kernwond 
  • de 12 stappen van de geavanceerde regressie & transformationele therapie techniek
  • speciaal voor het oplossen van burn out, trauma, people pleasing, depressie, verslavingen en
    co-dependentie 

Woensdag 9 juni 19:00 - 20:00 

T

"Ik gebruik zelf ook Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie bij mijn cliënten"

"Vooral bij cliënten met burn-outs, depressies, pijn uit het verleden, verslavingen, misbruik verbaal, emotioneel en lichamelijk."

Maar ook bij ondernemers die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen en die zichzelf meer willen laten zien, wat faalangst hebben of bang zijn om zichzelf  voor schut te zetten wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken, assertiever willen zijn of succesvoller willen zijn op wat voor manier dan ook"

Reacties:

"Dit is voor mij net het stukje wat ik nodig heb om bij mijn cliënten diepgewortelde emoties op te ruimen en te veranderen! Het is ook op vele vlakken te gebruiken, of je nou pijn hebt, je met je innerlijk kind in gesprek wilt gaan of een plezierig gevoel wilt vergroten, dan is dat ook mogelijk! Ik vind het tot nu toe de beste opleiding die ik bij Martijn heb mogen volgen!"


"Complete opleiding met een helder theoretisch kader en veel ruimte om de theorie te oefenen. Goed toe te passen voor als standaard interventies niet werken en er dieperliggende oorzaken zijn, die kunnen goed aangepakt worden met deze Geavanceerde Regressie."


"Hij is interessant en heel goed te gebruiken in mijn praktijk. Wat ben ik blij dat ik deze opleiding ben gaan volgen. Martijn weet het heel goed uit te leggen en heeft veel praktijk voorbeelden waardoor het enorm aanspreekt."

Meld je hier aan voor het webinar:

T