1e Graad Hypnotherapie

Hypnotherapie Geheimen voor het voorgoed oplossen van
burn-out, trauma, depressie, verslavingen en codependente relaties... 

1e graad hypnotherapie

Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie 

1e graad hypnotherapie opleiding is inclusief:

 • Hypnose Training in Geavanceerde Regressie en de Transformationele Therapie methode en 
  de Dave Elman Hypnose Inductie 
 • Kennismodules 1 & 2 over Grenzen, Assertiviteit en Emoties management, inclusief persoonlijk onderzoek 1e en 2e graad
 • Healing Modules 1 & 2 voor verslavingen en de 6 lagen van de kernwond
 • Oplossingsgerichte Modules voor Burn- Out, Depressie, Trauma, Verslavingen, Codependentie, People Pleasing ook online op de ledensite (Nieuw)
 • Inclusief 1e Graads Hypnotherapie Certificaat van de Hypnotherapie Academie Nederland
 • Theorie en praktijk certificering (Nieuw)
 • Maandelijkse vraag en antwoord sessies van 40 minuten, inclusief: alle replays in je persoonlijke account
 • Mentoring en Feedback: je kan een opgenomen sessie opsturen (optioneel), feedback krijgen met een persoonlijk leerplan
 • Mastery; je krijgt tijdens opleidingen 10% korting
  op andere opleidingen bijvoorbeeld de NLP practitioner
  en Master practitioner
 • Hypnose oefentijd in de opleiding zelf, tussentijdse EN oefentijd met mede studenten
 • Uitgebreide LIVE Hypnose demonstraties voor de groep
Registreren
Hypnotherapie Academie Nederland

Data:

Data:
15,16,17,18 oktober 2020
19,20,21,22 november 2020
14,15,16,17 januari 2021
4,5,6,7 maart 2021

of 

11,12,13,14 maart 2021
8,9,10,11 april 2021

13,14,15,16 mei 2021
17,18,19, 20 juni 2021


Live Online inclusief Certificaat Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie en 1e graad Hypnotherapie van de Hypnotherapie Academie Nederland. 16 daagse Gecertificeerde Hypnotherapie opleiding. Investering 2497 euro. Betaal in 6 gemakkelijke termijnen of in 1 keer.

Reacties van eerdere deelnemers:

In oktober ben ik gestart met de Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie Opleiding wat een eye-opener was dat. Ik was alleen bekend met directe hypnose maar daarvan vond ik altijd dat ik te weinig verbinding had met mijn cliënt en vaak geen goed beeld had van de resultaten van de sessies. 


Nu ik in aanraking ben gekomen met deze hypnose valt alles voor mijn gevoel op zijn plek. Je bent continu in contact en hebt ook het gevoel dat je daarin je cliënt beter kunt helpen. Martijn is een fijne leraar die stapsgewijs door de stof gaat. Er wordt veel geoefend met steeds een beetje meer kennis zodat door herhaling en extra stof alles goed blijft hangen. Ik zou willen dat ik dat eerder had ontdekt. Ik kijk nu al uit naar het laatste blok.


Dit is voor mij net het stukje wat ik nodig heb om bij mijn cliënten diepgewortelde emoties op te ruimen en te veranderen! Het is ook op vele vlakken te gebruiken, of je nou pijn hebt, je met je innerlijk kind in gesprek wilt gaan of een plezierig gevoel wilt vergroten, dan is dat ook mogelijk! Ik vind het tot nu toe de beste opleiding die ik bij Martijn heb mogen volgen!

 

Martijn ademt echt hypnose en NLP. Hij staat voor mij in de top 2 als beste leraar!!!!


Complete opleiding met een helder theoretisch kader en veel ruimte om de theorie te oefenen. Goed toe te passen voor als standaard interventies niet werken en er dieperliggende oorzaken zijn, die kunnen goed aangepakt worden met deze geavanceerde regressie.


Wat ben ik blij dat ik deze opleiding ben gaan volgen. Hij is interessant en heel goed te gebruiken in mijn praktijk. Martijn weet het heel goed uit te leggen en heeft veel praktijk voorbeelden waardoor het enorm aanspreekt.


Het mooiste tot nu toe is dat het mij persoonlijk al veel heeft gebracht. Voor dat ik begon was ik zelf behoorlijk uit balans en wilde de opleiding eigenlijk annuleren. ( Gelukkig niet gedaan ) Doordat we heel veel ruimte en tijd krijgen om het geleerde te oefenen is er bij mezelf ook veel veranderd en sta ik weer steviger op mijn benen. Heel erg bedankt Martijn


Opleiding Geavanceerde regressie en transformationele therapie gevolgd. Zeer waardevolle technieken geleerd, waarmee je cliënten met uiteenlopende problemen goed kunt helpen. Martijn is een toptrainer en meester hypnotherapeut. Locatie is prima, koffie is goed en Den Haag Centraal is 5 minuten. 

De opleiding:12 daagse Regressie en transformationele therapie afgerond. Zeer complete opleiding waarmee je bij de cliënt veel issues kan oplossen! Martijn is erg kundig en geduldig en heeft het hart op de juiste plaats.