Gratis Webinar: Hypnotherapie Geheimen 
voor het oplossen van people pleasing, burn-out, trauma,
depressie, verslavingen, codependente relaties 

Webinar: Hypnotherapie Geheimen ...

In dit gratis webinar ontdek je hoe je met Hypnotherapie complexe problemen oplost. Ook leer je over de Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie techniek en je krijgt diep inzicht in de psychologie van problemen waardoor je je cliënten beter kan helpen en meer kan bijdragen...


Ik vertel je het geheim hoe je je cliënt niet kan laten wachten om in hypnose te gaan en het probleem op te gaan lossen...


Ik beantwoord ook deze vragen:

1. Hoe weet ik welke hypnose inductie goed werkt?
2. Hoe los je voorgoed burn-out, trauma, depressie, verslavingen, codependente relaties op?

3. Hoe zorg ik dat mijn client in diepe hypnose gaat?

4. Wat als ik bang ben dat het mij niet lukt om de cliënt in hypnose te krijgen?

5. Wat als de cliënt terugkomt met het probleem?

6. Wat als er een dieperliggend probleem omhoogkomt, hoe ga ik daar mee om?

7. Hoe overtuig ik mijn cliënt om bij mij hypnotherapie sessies te doen?


In het webinar oa uitleg over:

  • de 6 dieptes van een kernwond 
  • de 12 stappen van de geavanceerde regressie& transformationele therapie techniek
  • Speciaal voor het oplossen van burn out, trauma, people pleasing, depressie, verslavingen en
    co-dependentie
  • vraag en antwoord sessie naderhand

    Datum: Woensdag 26 augustus 19:00 -20:30 
Ik Wil Meedoen

Dit is wat mensen over ons zeggen:

Woensdag 26 augustus 19:00

Meld je hier aan voor het webinar:

 


"Ik gebruik zelf ook DEZE GEHEIMEN en de Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie techniek"

"Vooral bij cliënten met burn-outs, depressies, pijn uit het verleden, verslavingen, misbruik verbaal, emotioneel en lichamelijk."

Maar ook bij ondernemers die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen en die zichzelf meer willen laten zien, wat faalangst hebben of bang zijn om zichzelf  voor schut te zetten wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken, assertiever willen zijn of succesvoller willen zijn op wat voor manier dan ook"

Ik Wil Meedoen

Reacties:

"Dit is voor mij net het stukje wat ik nodig heb om bij mijn cliënten diepgewortelde emoties op te ruimen en te veranderen! Het is ook op vele vlakken te gebruiken, of je nou pijn hebt, je met je innerlijk kind in gesprek wilt gaan of een plezierig gevoel wilt vergroten, dan is dat ook mogelijk! Ik vind het tot nu toe de beste opleiding die ik bij Martijn heb mogen volgen!"


"Complete opleiding met een helder theoretisch kader en veel ruimte om de theorie te oefenen. Goed toe te passen voor als standaard interventies niet werken en er dieperliggende oorzaken zijn, die kunnen goed aangepakt worden met deze Geavanceerde Regressie."


"Hij is interessant en heel goed te gebruiken in mijn praktijk. Wat ben ik blij dat ik deze opleiding ben gaan volgen. Martijn weet het heel goed uit te leggen en heeft veel praktijk voorbeelden waardoor het enorm aanspreekt."

Meld je hier aan voor het webinar:

Meld je hier aan voor het webinar