Gratis Webinar: Empower Your Destiny 

Dit Webinar maakt je volledig vrij om je eigen destiny te leven!

"Meer zelfexpressie, autonomie en vrijheid"

In het webinar oa uitleg over:

  • je unieke gaves, talenten en gifts. Het ontdekken en volledig uitwerken van wat je écht wilt. Je eigen pad volledig helder hebben en een plan hebben waardoor je kracht, overzicht en motivatie hebt. 
  • Het heroveren van je persoonlijke vrijheid en het 4 staps heling proces. Het herwinnen van je ware identiteit, het oplossen van pijn uit het verleden en het heroveren van je vrijheid. Je voelt je in je kracht staan en ervaart een hogere eigenwaarde, zelfliefde en eenheid in jezelf. Je voelt je thuis in jezelf, blij en in het reine met jezelf
  • Het bemeesteren, leren kennen en begrijpen van je emoties en ook bij anderen. Je leert je gevoelige plekken ombuigen in kracht, rust en controle. Dit heeft als gevolg dat je in je relaties meer plezier beleeft, in harmonie blijft en zelfs in tijden van conflict je mannetje of vrouwtje staat.
  • De wet van overwinning. De angst voor kritiek en wat anderen van je denken volledig achter je laten maakt de grootste vrijheid in je los. Hiermee lever je de grootste dienst aan jezelf en anderen. Nu kun je al je talenten, gaves en competenties volledig gaan gebruiken om je levensopdracht te vervullen
  • Identity shifting is waar je leert je eigen identiteit, zelfbeeld en eigenwaarde in overeenstemming te brengen met je ideale levensstijl en de meest vrije versie van jezelf. Je ontdekt en heelt je kernwond en aangrenzende beperkend gedachtegoed die je sociaal geërfd hebt en hoe je dit omdraait en gebruikt om je eigen lot te bepalen, terug te komen in je eigen kracht en autonomie te hebben
  • de blauwdruk van de beste versie van jezelf, de persoon die je geboren bent te zijn ipv gemaakt bent om te worden. Door opvoeding en levenservaringen is meestal deze versie van jezelf vergeten, afgewezen en aangepast. Met de technieken van dit blok, kom je weer helemaal op koers en in lijn met je échte destiny en zit je vol zelfvertrouwen.

Woensdag 24 juni 19:00 - 20:30 

T.

Dit Webinar maakt je volledig vrij om je eigen destiny te leven!

"Empower Your Destiny ontwikkelt je autonomie, zelfbeschikkingsrecht en bestaansrecht" 

Dit webinar is ook perfect voor het stoppen met patronen zoals bijvoorbeeld: people-pleasing, zelfkritiek, te veilig blijven terwijl je destiny nu een volgende stap van je verlangt. Je krijgt de handvatten aangereikt waarmee je je gifts en talenten krachtigere expressie geeft. Empower Your Destiny ontwikkelt je autonomie, zelfbeschikkingsrecht en bestaansrecht en maakt je volledig vrij om je eigen destiny te leven.

Reacties:

"Dit is voor mij net het stukje wat ik nodig heb om bij mijn cliënten diepgewortelde emoties op te ruimen en te veranderen! Het is ook op vele vlakken te gebruiken, of je nou pijn hebt, je met je innerlijk kind in gesprek wilt gaan of een plezierig gevoel wilt vergroten, dan is dat ook mogelijk! Ik vind het tot nu toe de beste opleiding die ik bij Martijn heb mogen volgen!"


"Complete opleiding met een helder theoretisch kader en veel ruimte om de theorie te oefenen. Goed toe te passen voor als standaard interventies niet werken en er dieperliggende oorzaken zijn, die kunnen goed aangepakt worden met deze Geavanceerde Regressie."


"Hij is interessant en heel goed te gebruiken in mijn praktijk. Wat ben ik blij dat ik deze opleiding ben gaan volgen. Martijn weet het heel goed uit te leggen en heeft veel praktijk voorbeelden waardoor het enorm aanspreekt."

Meld je hier aan voor het webinar:

T.