Met behulp van het 365- manifestatieplan maak je 2024 je beste jaar aller tijden...

Registreer je nu voor de GRATIS Online Workshop

Heb je al besloten dat 2024 je beste jaar aller tijden wordt?

Bekijk nu eerst deze video...

Registreer je hieronder voor de Training


Het 365-manifestatieplan is hier te vinden tot en met 3 januari 2024!!!

vertel het je vrienden ...

De Online Training is tijdelijk beschikbaar:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Download 

Je staat op het punt om de krachtigste reis in jezelf te ondernemen die je ooit gemaakt hebt:

Je staat op het punt om de krachtigste reis in jezelf te ondernemen die je ooit hebt gemaakt. Dit is de sleutel tot al het succes, hoewel de meesten van ons dit nooit hebben geleerd. Alle mensen met een visie, artiesten, musici, leiders, innovators hebben het door de tijd heen in hun voordeel gebruikt. Ook atleten, ondernemers, wetenschappers en kinderen gebruiken deze technieken om elke dag weer succes in hun leven te creëren. Veel boeken zijn er door de eeuwen heen over geschreven, er zijn programma's gemaakt, veel mannen en vrouwen hebben hun kennis ervan gedeeld. Het is veruit de meest te gekke techniek die er vandaag de dag bestaat, omdat het zo waardevol is en omdat het zo goed werkt. 

Voor elk verlangen of doel dat je je ooit hebt gehad of je hebt verbeeld, maar dat niet is uitgekomen oftewel tot nu toe gelukt is, komt omdat het ontbrak aan een minutieus heldere, nauwkeurig gedefinieerde en gerichte visie op je doel. Als je terugkijkt op wat je ooit hebt bereikt, zelfs als het niet de resultaten waren die je wilde, zul je een aantal relevante terugkerende principes kunnen zien. Wat waren de constante gedachten die je had en aanmoedigde, waar hield je je mee bezig en wat waren de beelden die je in je gedachten hield? Je zult ontdekken dat waar je je aandacht op richtte, het resultaat was dat zich in je leven manifesteerde. Het maakte niet uit of je je aandacht richtte op wat je wilde of wat je niet wilde, de ideeën, beelden en gedachten die je in je geest vasthield, "uitzond" en verbonden waren met je energie, verschenen als resultaat in je leven. Het universum is pure energie. Het trilt voortdurend met wat je het voedt. Het maakt niet uit wat je het voedt, het er is alleen maar om te reageren. Het is vergelijkbaar met een computer... wat je intypt (denkt) is hoe het reageert. Net als bij een computer is de enige fout de menselijke input. Als je een computer programmeert (net als je geest) om een specifieke opdracht te geven, zal er maar één resultaat zijn. Het eindresultaat is datgene wat het geprogrammeerd is om te doen! Oftewel wat er gegeven is komt terug. Het zal zijn werk doen totdat het resultaat is bereikt. Je denkgeest met betrekking tot je dromen en verlangens, werkt op dezelfde manier. Dit is precies hoe je je dromen, doelen en aspiraties moet aanpakken. Je moet duidelijk en precies zijn, en je moet je de VISIE voorstellen alsof je NU AL OP DIT MOMENT het hebt en leeft. Je moet zijn zoals de geprogrammeerde computer, 80% van het succes is gebaseerd op je mentaliteit en 20% van hoe je het doet. Het “hoe" maakt niet uit en zal voor zichzelf zorgen. Het "wat" doet er wel toe. Je energie, passie en emotie, de staat van zijn en je instelling en het bijbehorende gedrag van hoe je bent, en/of hoe je bezig bent met een activiteit, bepaalt het resultaat. 


Met het 365-manifestatieplan, maak je 2024 je beste jaar aller tijden...

"We zijn er om je te helpen hoe je je dromen en doelen moet bereiken"

Je moet duidelijk en precies zijn, en je moet je de VISIE voorstellen alsof je NU AL OP DIT MOMENT hebt en leeft. Je moet zijn zoals de geprogrammeerde computer, 80% van het succes is gebaseerd op je mentaliteit en 20% van hoe je het doet. Het “hoe" maakt niet uit en zal voor zichzelf zorgen. Het "wat" doet er wel toe. Je energie, passie en emotie, de staat van zijn en je instelling en het bijbehorende gedrag van hoe je bent, en/of hoe je bezig bent met een activiteit, bepaalt het resultaat. 

Doe mee met het 365-manifestatieplan