LIVE EN ONLINE: Ontdek Transformationele Therapie, Geavanceerde Regressie & Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery

In deze Diepgaande Hypnotherapie Training oa de Metaphore Mining techniek en Symbolisch taalgebruik...

GEEN OPPERVLAKKIGHEID

Veel opleidingen lijken nog al eens oppervlakkig te zijn. De opleidingen bij Hypnotherapie Academie Nederland zijn diepgaand, TRANSFORMATIEF & praktisch toepasbaar 

25 JAAR ERVARING

Je trainer in de LIVE Online Hypnotherapie Training is Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.

In deze LIVE online training krijg je krachtige technieken geleerd uit de transformationele therapie, geavanceerde regressie en ericksoniaanse hypnotherapie mastery. Hiermee los je bij je cliënt stress, burn-out, depressie, codependente relaties en trauma voorgoed op. Je krijgt dieper inzicht in deze hypnose stijlen zodat je hiermee ook betere resultaten krijgt. Geniet van krachtige demonstraties, heldere uitleg en plezierige oefeningen.Krijg meer impact en kom tot de kern van het probleem om het daar op te lossen.
Heb je een passie voor het helpen van mensen? Wil je zelf een blokkade oplossen? Hypnotherapie transformeert je huidige zelf in de beste versie van jezelf en geeft toegang tot al je potentieel. Met transformationele therapie en ericksoniaanse hypnotherapie mastery maak je iedereen vrij om een zinvol bestaan te leven. De training wordt online gegeven via zoom. Er is geen technische voorkennis nodig. 

JE LEERT

 • Effectieve Hypnotherapie technieken uit de transformationele therapie, geavanceerde regressie, ericksoniaanse hypnotherapie mastery en conversationele hypnose
 • Geavanceerde gesprekstechnieken uit de conversationele hypnose 
 • De Ericksoniaanse Metaforen techniek te gebruiken voor het transformeren van problemen in oplossingen
 • Hoe je met hypnose het levensverhaal van je cliënt veranderd
 • Specialistische kennis over helings processen
 • de 6 lagen van een kernwond ontdekt om bij de kern het probleem op te lossen (en jezelf)
 • symbolisch taalgebruik toepast en combineert met Ericksoniaanse Metaforen voor hypnotic healing
 • Hoe je de 12 stappen van Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie toepast
 • Geheimen van een zinvol bestaan

8.8

Score voor Hypnotherapie Academie… na 57 ervaringen.

 • "Martijn is een geweldige trainer. Hij is duidelijk, toegankelijk en altijd is er tijd voor vragen. Een ervaren trainer die op elke situatie in kan spelen. Daarnaast is het erg fijn dat hij eigen ervaringen met zijn studenten deelt, wat hem in mijn beleving een mensenmens maakt."
 • "Wederom een prachtige leerzame reis met teacher Martijn Groenendal. Alle lessen en inzichten die hij met je deelt tijdens de Bootcamp brengen je naar een hoger level als hypnotherapeut. In een woord fantastisch!"
 • "Was erg leuk. Relax en leerzaam. Ook de oefeningen waren leuk en hebben me tot inzichten gebracht. Martijn is een leuke teacher en kan andere aanbevelen. Andere mensen zouden het jaar programma ook moeten volgen."
 • "Door de hypnose bootcamp durf ik me ook écht te laten zien! Dat was voorheen best lastig! 😁 Nu heb ik zelfvertrouwen van binnen uit. Gewoon, het zit er. Ik hoef het niet te overschreeuwen, ik hoef niet 2 levens te leiden ( zgn zelfverzekerd zijn maar ondertussen....) Wat een rust! Zeer beslist een aanrader om de ( online) hypnose bootcamp te gaan doen! "
 • "Wat een geweldige opleiding, veel prachtige technieken geleerd in een veilige fijne omgeving en een inspirerende leraar! In mijn eigen praktijk kan ik veel mensen verder helpen met klachten zoals bijvoorbeeld stress, burnout, depressies, verslavingen maar ook het ontdekken van je passies en talenten voor je zelf maar ook voor je cliënt!"
 • "De opleiding:12 daagse Regressie en transformationele therapie afgerond. Zeer complete opleiding waarmee je bij de cliënt veel issues kan oplossen! Martijn is erg kundig en geduldig en heeft het hart op de juiste plaats. Erik"
 • "Opleiding Geavanceerde regressie en transformationele therapie gevolgd. Zeer waardevolle technieken geleerd, waarmee je cliënten met uiteenlopende problemen goed kunt helpen. Martijn is een toptrainer en meester hypnotherapeut. Locatie is prima, koffie is goed en Den Haag Centraal is 5 minuten."
 • "Onlangs de 'Hypnose inducties van de Meesters' training gevolgd bij Martijn. Een heel plezierige manier van lesstof overbrengen. Veel praktijk en theorie gecombineerd, veel ruimte voor inbreng van de deelnemers. Wat het voor mij ook interessant maakt zijn de mooie voorbeelden uit zijn eigen ervaring, het persoonlijke stuk van hem en de toegankelijkheid van Martijn. Ik heb zo genoten, dat ik overweeg om het volledige jaarprogramma bij Martijn te volgen. Martijn is voor mij een toptrainer van wie ik nog veel meer wil leren."
 • "Deze opleiding heeft me veel inzichten gegeven. Ik ben er persoonlijk door gegroeid en een betere therapeut door geworden. Martijn kan de kennis goed overbrengen, de theorie heel toegankelijk maken door voorbeelden en demonstraties. Door vervolgens zelf te oefenen maak je het op een fijne manier eigen. De technieken die je daardoor leert, stellen je in staat om met zelfvertrouwen op een diep niveau met clienten te werken aan de oplossing van hun problemen."
 • "Wat een mooie ervaring. Veel geleerd in korte tijd. Martijn Groenendal is een toptrainers die in staat is zijn kennis op een heel plezierige manier over te dragen. De opleiding is zo opgebouwd dat je het in stappen eigen maakt. Met veel ruimte voor vragen en zelf oefenen. Het was een bijzondere reis waarbij ik de kennis en het zelfvertrouwen heb gekregen om dit in mijn eigen praktijk te kunnen toepassen"
Deel je ervaring

INHOUD

symbolisch taalgebruik
symbolische vraagtechnieken om te werken met het onderbewuste

metaphore mining, het ontdekken van metaforen

methaphore deepening, het verdiepen van metaforen

ericksoniaanse sets

het ontdekken van defining moments
deep trance fenomenen
rossi's review techniek
ericksons metaforen techniek

geavanceerde regressie & transformationele therapie
goldmining en conversationele hypnose

kernwond ontdekking en transformatie 

helingsprocessen voor het krijgen van cruciale persoonlijke inzichten 
vraag en antwoord sessies

break-out room oefen tijd

Inclusief: 

LCCLOSED DOOR SESSION: introductie vrijdagavond 19:00 start met diepe inzichten over mindset, helingprocessen 

Heb je een passie voor Hypnotherapie?

"Ik gebruik zelf ook Transformationele Therapie, Ericksoniaanse Hypnose Mastery & Geavanceerde Regressie, vooral bij cliënten met burn-outs, depressies, pijn uit het verleden, verslavingen, misbruik (verbaal, emotioneel, lichamelijk) , Maar ook bij ondernemers die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen.

Omdat ze tegen hun "groei-grens" aanlopen en zichzelf meer willen laten zien maar wat faalangst hebben of bang zijn om zichzelf voor schut te zetten wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken of op wat voor manier dan ook assertiever willen zijn.

TIJDEN

START: vrijdagavond 19:00
"Closed Door Session"

START vrijdagavond 13 november om 19:00

19:00 start training
21:00 afronding


zaterdag 14 november 2020
Dag 1:

Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie & Metaforen  

10:00 start training deel 1
11:30 korte pauze
12:00 start training deel 2
13:00 - lunch pauze
14:00 start training deel 3
16:00 afronding

zondag 15 november 2020
Dag 2:

Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery, 
Sets en Deep Trance Fenomenen 

10:00 start training deel 1
11:30 korte pauze
12:00 start training deel 2
13:00 - lunch pauze
14:00 start training deel 3
16:00 afronding

INCLUSIEF

symbolische vraagtechnieken om te werken met het onderbewuste

metaphore mining, het ontdekken van metaforen

methaphore deepening, het verdiepen van metaforen

ericksoniaanse sets

het ontdekken van defining moments
deep trance fenomenen
rossi's review techniek
ericksons metaforen techniek

geavanceerde regressie & transformationele therapie
goldmining en conversationele hypnose

kernwond ontdekking en transformatie 

helingsprocessen voor het krijgen van cruciale persoonlijke inzichten
vraag en antwoord sessies

break-out room oefen tijd

CLOSED DOOR SESSION: introductie vrijdagavond 19:00 start met oa helingprocessen 

Data:
vrijdag 13 november start 19:00 - 21:00, live en online op zoom
zaterdag 14 november 10:00 - 16:00, live en online op zoom
zondag 15 november 10:00 - 16:00, live en online op zoom

Investering:
ipv 297 euro 
97 euro