Word vrij van beperkende patronen en herover je ware identiteit
voor het bereiken je doel!

In 6 Stappen Naar Vrijheid

Pak je authoriteit terug en neem leiding over je leven!

Je wilt Je beste zelf meer laten zien in de omgang met andere mensen. Zowel op je werk als privé. Vrijer, authentieker en zelfverzekerder zijn en je plannen realiseren.  Op je eigen pad zijn. Met je doelen, passies en sterke kanten voor ogen alles uit het leven halen. Alleen is er soms iets wat je tegenhoud om zo te zijn of zo te leven. Je laat plannen liggen en je staat soms op de handrem en wilt dat niet. Er zijn mogelijk schaduwen en echo's van het verleden die je toekomst mistig maken. Je wilt je vrijer voelen, je passies uiten en je sterke kanten meer benutten. Het is tijd om controle te nemen en jezelf positief te veranderen en er helemaal voor gaan om zo meer geluk, betekenis en groei te veroorzaken.

Verklaar jezelf vrij van beperkende ideeën!

Het is genoeg geweest en gelukkig maar want er is een oplossing. Stel je voor dat je vrij en onafhankelijk bent. En dat je zonder schroom in elke situatie in je waarde blijft staan. Stel je voor hoe je dan omgaat met andere mensen op je werk en privé? Je geeft het beste van jezelf aan je omgeving en behoud je energie op werk en privé. Deze training gaat over jezelf helemaal vrij maken en fundamenteel veranderen. 

In de training ontdek je hoe je voorkomt waar je je macht en kracht afstaat. Ook ontdek je hoe je jezelf opnieuw definieert, vrij word en succesvol bent in de omgang met anderen.  (en in je relatie). Je transformeert je triggers zodat je altijd in je rust en waarde blijft staan.

In 6 stappen naar vrijheid:

Je krijgt:

 • een bevrijdende training in 6 stappen met de beste tools om jezelf positief te veranderen
 • een helder raamwerk om door beperkende patronen heen te breken onder leiding van trainer Martijn Groenendal met 25 jaar ervaring
 • een onoverwinnelijk gevoel om jouw doelen te bereiken
 • een methode om je triggers in de omgang met anderen te veranderen voor meer harmonie in al je relaties
 • zelfvertrouwen om je passies, talenten en sterke kanten te laten zien op werk en in privé 

  En je leert:
 • jezelf veel beter kennen waardoor je persoonlijkheid sterker word
 • blokkades, teleurstellingen en oude pijn omzetten in kracht
 • in je waarde te blijven staan tijdens stressvolle situaties 
 • je ontdekt je autoriteit en manifestatie kracht om met inspiratie en vrijheid je doelen te bereiken in werk en privé.

Inhoud:

In 6 stappen naar vrijheid:

Stap 1: Je ware identiteit herwinnen en vrij worden van je verleden en een nieuw toekomstbeeld realiseren. Met behulp van krachtige oefeningen leer je -  je eigen triggers kennen en veranderen waardoor je relaties harmonieuzer en plezieriger worden.


Stap 2: Wat houd je tegen - vormen van weerstand ontdekken en ombuigen. De 5 daders van pijn veranderen, sabotagepatronen uitschakelen. 

Stap 3: Hoe je blokkades, teleurstellingen en oud zeer omzet in kracht, zelfvertrouwen en nieuwe competenties (en soms talent)


Stap 4: Routines en gewoontes hebben die je op koers houden en je naar de realisatie van je doel brengen. 


Stap 5: De kracht van toegepast geloof gebruiken. Je zelfbeeld laten matchen met je doelen en verlangens. Word de persoon van je dromen! 

Stap 6: Kom in de staat van je gerealiseerde doel of je vervulde verlangen. Je van binnen compleet, vervuld en geliefd voelen.

Je wordt vrijer en krijgt meer impact op je omgeving

Hoi mijn naam is Martijn Groenendal. Lang heb ik blokkades en uitdagingen gehad om mijn kracht, passie en zelfvertrouwen te uiten in de omgang met anderen! In merkte dat ik mezelf vastzette tijdens presentaties voor groepen en in theater maar ook in mijn romantische relatie. Het was een groot probleem omdat ik vrijer, krachtiger en met meer impact voor groepen wilde staan. Ik wilde geen oude pijn uit het verleden meeslepen in de omgang met anderen. Ik had het ermee gehad en wilde daar vanaf. Ik verzamelde in de afgelopen 25 jaren de beste bevrijdende technieken voor zelfvertrouwen. Ik wilde mezelf volledig uiten en er helemaal voor gaan. heerlijk toch?!  Ik zocht echter dringend een oplossing om vrij te breken uit oude patronen en in elke situatie de beste versie van mezelf te zijn.

In 6 stappen naar vrijheid

21 t/m 25 augustus 2024

In 6 stappen naar vrijheid
Ter waarde van €2500 euro

Nu tijdelijk voor €997 

termijnen

Dit zijn al meer dan 68 positieve ervaringen: