HOE JE MET BEHULP VAN DE HELINGS MATRIX JE COACHING PRAKTIJK LAAT GROEIEN EN JEZELF MEER LAAT ZIEN...

WAT IS DE HELINGS MATRIX?

Bekijk eerst deze video 

Start daarna de training hier


ONTDEK DE HELINGS MATRIX - VIDEO 1.3

Hoe je de onbewuste patronen die je vasthouden ontdekt en veranderd voor de groei van je onderneming!

GEEN OPPERVLAKKIGHEID

Veel opleidingen lijken nog al eens oppervlakkig te zijn. De opleidingen bij Hypnotherapie Academie Nederland zijn diepgaand, TRANSFORMATIEF & praktisch toepasbaar 

25 JAAR ERVARING 

Je trainer in de 3-delige video training serie van de Helings Matrix is Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. 

De Helings Matrix

De Helings Matrix is een model dat inzicht biedt in het doorlopen van een volledig helingsproces. Het doel ervan is om de beste versie van jezelf in het geheel te bevrijden van elke "geautomatiseerde veroordeling". De beste versie van jezelf gaat namelijk vaak schuil achter een serie aangeleerde beschermingstechnieken gemotiveerd door negatieve levensverhalen. Deze verhalen zijn de betekenissen en interpretaties die je als kind gaf tijdens ervaringen. Bijvoorbeeld tijdens interacties met familieleden. De ogen waardoor je toen naar je omgeving keek moeten niet meer de ogen zijn waarmee je als volwassene naar de omgeving kijkt. De volwassene moet de nieuwe betekenis kiezen naar wat dan ook. De manier waarop je deze ervaringen destijds geïnterpreteerd hebt, is namelijk met de informatie die je toen tot je beschikking had. Deze verkeerde informatie is vaak niet in lijn met de natuurwetten en zijn daarom vaak de bouwstenen van een blokkade, overlevingsstrategie of probleem. De Helings Matrix spoort alle incorrecte verhalen in je onderbewustzijn op en leert je vervolgens hoe je deze veranderd om tot een nieuw leven met maximale zingeving te komen. In de opleiding ga je onder professionele leiding in groeps- verband stapsgewijs door De Helings Matrix heen. Terwijl je de Helings Matrix leert word de Geavanceerde Regressie- en Transformationele Therapie techniek gebruikt voor het veranderingsproces. Dat maakt deze opleiding uniek. Het geeft je de sleutels om elk slot te kunnen openen. 

Het verhaal van je kernwond veranderen

Je kernwond is het verhaal dat in je onderbewuste zit, en dat ontstaan is in periodes waarin niet in je behoeften werd voorzien. Dit kan uiteenlopen van je een beetje ongewaardeerd voelen tot fysiek, emotioneel of verbaal misbruik. Ook kan het te maken hebben met momenten van separatie. Omdat de verbinding met je omgeving en daardoor ook hoe er over je gedacht werd vroeger van wel van levensbelang was, koos je meer voor wat de connectie in stand hield dan aan authentiek zijn. Daarom is je zelfbeeld voor een groot deel ook gevormd door de verwachtingen en behoeften van je vroegere omgeving zodat je veilig en zeker bleef en het zo goed mogelijk overleefde. Uitdagende en pijnlijke momenten heb je vaak op jezelf betrokken, en hebben een diepe indruk achtergelaten in je onderbewuste, omgeven door een incorrect pijnlijk verhaal (kernwonden). Deze incorrecte verhalen vormen nu je blokkades; onbewuste overlevingsstrategieën waarmee je vaak niet bij de beste versie van jezelf komt omdat je onbewuste je saboteert omdat het vanuit een filosofie van overlevingsstrategie  werkt. Deze waren vroeger misschien belangrijk, maar nu je volwassen bent en je eigen individuele verlangens en plannen hebt, moet je deze ontdekken, aanpakken en ervoor nieuwe in de plaats stellen (kiezen). In de opleiding tackle je één voor één iedere blokkade en je komt zo tot de beste versie van jezelf: bevrijd en empowered.