Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp

Met behulp van Gesprekshypnose heb jij een doeltreffend klantcontact en optimale invloed in elk gesprek!

Ideaal voor zelfstandige coaches, trainers, hypnotherapeuten, advocaten, verkopers

In Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp krijg je

THE- BEST- OF Conversationele Hypnose en de beste gesprekstechnieken voor communicatie & invloed. Met name voor veranderings werk bij je cliënten in coaching dmv van krachtige gesprekken. (met conversationele hypnose certificaat)

Inclusief: Closed-Door-Avond-Sessies met krachtige processen voor transformatie en het heroveren van je ware identiteit en het oplossen van het sabotage patroon.

Ook leer je met behulp van de beste gesprekshypnose technieken gemakkelijker je cliënt te overtuigen van je (coaching) programma's.
Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp wordt online via zoom gegeven" door Martijn Groenendal met alle REPLAYS. Geen technische voorkennis vereist.

Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp is inclusief:

1. 5 dagen live training online via zoom met de beste gesprekshypnose technieken

2. Conversationele Hypnose MASTERY certificaat

3. 2 Closed-Door-Avond-Sessies tijdens het bootcamp met krachtige processen voor het heroveren van je ware identiteit 

4. De Complete Gesprekshypnose Training met 5 online modules (direct toegang)

5. De training Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik met 3 online modules voor het oplossen van innerlijke remmingen

Met Gesprekshypnose lever je een ULTIEME bijdrage aan je cliënt...

Als je ook maar een klein beetje op mij lijkt, dan heb je er waarschijnlijk behoefte aan dat wat je doet op de een of andere manier zin heeft. Of dat nou betekent dat je onderdeel uitmaakt van iets dat groter is dan jijzelf, of dat je de mensen die je tegenkomt een beter, blijer, productiever leven bezorgt. 


Met de juiste gesprekstechnieken en de juiste “know-how” om ze te gebruiken… heb ik in allerlei soorten mensen ongelooflijke ingrijpende veranderingen gezien…
Ik ken zelfstandige coaches, trainers, hypnotherapeuten, advocaten, verkopers, leiders van organisaties die al goed waren in hun werk, die hun  didactische en leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau hebben kunnen tillen - en daarmee op een veel efficiëntere manier invloed kregen op hun cliënten, studenten en opdrachtgevers - als ze maar de juiste gesprekstechnieken kunnen gebruiken. 

Ik technisch briljante mensen gezien (die jarenlang de grootste moeite hadden het briljante van hun ideeën over te brengen) die zich met speciale gesprekstechnieken plotseling enorm helder konden uitdrukken.


Mijn conclusie is, en voor mij klopt dat in elk geval, dat als iemand gesprekshypnose op de juiste manier toepast een levensveranderende transformatie kan maken.

Wat je zult leren in het Conversationele Hypnose MASTERY BOOTCAMP

 • Hoe je een zogenaamde ‘pre-frame’ kunt opstellen waarmee je andermans verwachtingen kunt beïnvloeden
 • Hoe je herformuleringstactieken kunt toepassen die bezwaren wegnemen
 • Hoe je erachter kunt komen welke specifieke waarden belangrijk zijn voor iemand… en hoe je jouw suggesties daaraan kunt verbinden
 • Twee manieren om ieder gesprek subtiel ‘over te nemen’ en die hypnotisch te maken (dit is vooral handig als je met een baas praat die ruzie zoekt, of met iemand die non-stop praat zonder zelfs maar adem te halen!)
 • Hoe je het gesprek in iemands gedachten kunt binnengaan en hun realiteit kunt overnemen (super eenvoudig, zoals je tijdens de training zult zien

Door de beste bijdrage aan je cliënt heb je een hogere "klant-conversie"


 • Hoe iemands kritische en analytische factor wordt verminderd, zodat ze open gaan staan voor wat je te zeggen hebt tijdens gesprekken
 • Hoe je krachtige suggesties in iemands hoofd kunt planten zonder dat diegene dat door heeft
 • Een ongebruikelijke maar effectieve manier om alle cliënten binnen te halen die je wil met het 12-staps consultatie gesprek
  (waardoor je elke week genoeg cliënten zal hebben)
 • Hoe je iemands perceptie van de realiteit kunt veranderen…
 • Hoe je gedachten onbewust naar een bepaald antwoord stuurt 
 • Hoe je de ‘magische momentjes’ kunt vinden in iemands antwoorden en hoe je die kunt gebruiken om een blijvende verandering te maken

“In het bootcamp word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte trainers ter wereld. Net als ik heeft Martijn Groenendal internationaal al vele trainingen en opleidingen geleid. Al meer dan 25 jaar!” Igor Ledochowski. (IAPCH)

Bonus 1: De Complete Gesprekshypnose Training

Voor doeltreffend klantcontact, sterkere zelfpresentatie EN meer klantconversie in je gesprek

Als zelfstandige ben je tijdens klantcontact meestal effectief, in de flow en je voelt je goed. Soms ben je in een piekstaat en dat wil je meer omdat je dan de meeste bijdrage kan leveren aan je client, klant of aan je groep. Soms ben je niet in je piekstaat. Uitdagingen en problemen van je klant lijken moeilijker te begrijpen. 

Oplossingen komen je niet direct voor ogen.  Je bent niet op je best dan en je merkt aan je klant twijfel over de waarde van je oplossing, advies of methode. Je overtuigingskracht tijdens het contact met klant of cliënt is minder en je hebt op deze manier niet de magie van de klik met de ander, de invloed en de impact die je op je klant wil.

Je persoonlijke effectiviteit lijdt. Je merkt het aan de lauwe reactie van je klant en beseft dat je minder succes met je klant hebt dan je wil. Zo kun je niet die bijdrage en positieve impact hebben en die nodig is voor de groei van je onderneming of praktijk. Je krijgt direct toegang tot de training voor direct resultaat in je gesprek.

Inclusief: De garantie voor een hogere klant conversie tijdens je  consultatie gesprek, intake gesprek of kennismakings gesprek. Met behulp van het 12 staps consultatie gesprek. 

In deze modules leer je:

 • doeltreffend klantcontact te hebben tijdens al je gesprekken daardoor meer bijdrage, hogere klant-conversie en meer omzet
 • uniek klant inzicht te gebruiken voor oa het oplossen van het -sabotage-patroon bij elke cliënt 
 • gesprekshypnose technieken te gebruiken waarmee jij een uitermate positieve impact hebt op je gesprekspartner
 • gegarandeerd meer cliënten te inspireren en te overtuigen mbv diepgaandere intake gesprekken voor hogere prijzen,
  ideaal voor professionele kennismakingen
 • doeltreffend je cliënt te EMPOWEREN tijdens een gesprek
 • voorgoed beperkende patronen bij jezelf te doorbreken zodat je op je best bent in gesprekken voor een grotere bijdrage
 • effectieve invloed te hebben in al je gesprekken 
 • je goed te voelen en in jouw piekstaat te zijn tijdens gesprekken
 • weet je altijd je client/klant te enthousiasmeren en te overtuigen in plezierige conversaties (en meer te verkopen)

Ik geef je uniek klant-inzicht over "het-sabotage-patroon"

"Ik ontdekte jaren geleden de kracht van gesprekshypnose voor optimale invloed. Ik gebruik het altijd; vooral tijdens transformatieve gesprekken bij klanten en cliënten. Ook krijg je hogere klant conversies met behulp van het 12 staps consultatie proces. In deze online training leer ik je ook dit proces, waardoor jij meer omzet maakt en tegelijkertijd meer bijdraagt aan al je cliënten. Gegarandeerd!

"Ook ontdekte ik praktische "zelfhypnose-achtige" technieken om in een piekstaat op te treden tijdens mijn trainingen, presentaties en het coachen van mijn klanten met vaak diepzittende problemen, sabotage patronen en blinde vlekken. Ik kreeg met de toepassing hiervan direct positieve invloed op mijn klanten en trainde in de afgelopen jaren al meer dan 45 groepen in gesprekshypnose..." Met behulp van gesprekshypnose lever je in elk gesprek een grotere bijdrage omdat je optimale invloed hebt.


"Een belangrijk onderdeel van hoe je meer bijdraagt aan je client en groeit met je onderneming, is weten hoe je jezelf saboteert - en een strategie hebben om er doorheen te werken wanneer het onbewuste patroon opduikt. In de training leer ik je speciale kennis om dit sabotage-patroon direct en voorgoed op te lossen waardoor je persoonlijk - en met je onderneming groeit!

Je krijgt 6 online modules 

1. Gesprekshypnose technieken voor ultieme beïnvloeding en overtuiging

Mbv gesprekshypnose; geavanceerde gesprekstechnieken, maak je je cliënt direct ontvankelijk, suggestief en enthousiast voor jouw oplossing, advies en methode.

Je hebt meer invloed tijdens klantcontact en een directe positieve impact in de omgang met elke klant. Vanuit de intentie om je klant beter te maken leer je met gesprekshypnose je gesprekken sturen, leiden en verdiepen. Je ontdekt hoe je gemakkelijk je cliënt kan  enthousiasmeren, overtuigen en veranderen. Zoals bijvoorbeeld beperkende gevoelens en denk-patronen oplossen en dit allemaal
in 1 gesprek.

Je krijgt oa de beste gesprekshypnose technieken gedemonstreerd te zien voor pure empowerment van je cliënt. Goede tactiek om je gesprek te verdiepen, inclusief demonstraties en uitleg op video zodat jij direct bij elke klant hetzelfde kan doen. 

2. Het-Klant-Inzicht-Systeem; oplossingen binnen enkele minuten

In de training krijg je ook het Klant-Inzicht Systeem; mensenkennis. Hiermee heb je binnen enkele minuten oplossingen die je direct in je gesprek kan toepassen voor de beste resultaten bij je cliënt. Zo draag je meer bij en heb je direct positief resultaat, zelfs met de meeste diepzittende problemen en sabotage-patronen. Het Klant-Inzicht Systeem bespaart je jarenlang onderzoek en is alleen bij ons te krijgen.  Je voelt je goed om zoveel te kunnen bijdragen aan je client.

Met behulp van Het-Klant-Inzicht-Systeem herken je direct de blinde vlek, uitdaging of probleem van je client. En ook direct de passende oplossingen daarbij.

Je krijgt de oplossingen voor:

 • sabotage-patronen
 • pijn uit het verleden mbv doeltreffende helings processen
 • mentale blokkades 
 • snel nare herinneringen oplossen 

3. Het 12-Staps Consultatie Gesprek; formule voor hogere klant conversie 

Dit is de garantie waarmee jij elke keer de beste klant-conversie hebt tijdens elk gesprek. Een doeltreffende formule om tijdens consultatie gesprekken je klant te inspireren en te overtuigen met je te gaan samenwerken. Gebaseerd op ethische principes, waar je altijd een win-win situatie met je klant hebt. Dit is de garantie waarmee jij elke keer de beste klant-conversie hebt tijdens elk gesprek. Aan de hand van 12 vragen begeleid je je cliënt door het consult. Een must en totale game-changer voor je onderneming omdat je hiermee elke cliënt binnenhaalt.

4. Piekstaat voor ultieme bijdrage aan je cliënt en persoonlijke effectiviteit

Ik begon 25 jaar geleden mezelf gedisciplineerd in een piekstaat te brengen net voor klantcontact en direct met groot succes. Snelle en praktische technieken zodat je je goed voelt (super powerful) en op je best bent voor een ultieme bijdrage aan je cliënt en om daarmee de beste prestaties te kunnen leveren. Je voelt je goed om zoveel te kunnen bijdragen aan je cliënt. Ik leer het je allemaal in deze module.

5: Je sabotage-patroon te slim af zijn 

Je gaat door het leven, doet andere dingen, doet nieuwe ervaringen op... en zodra je iets probeert te veranderen, gebeurt er iets interessants. Je hebt patronen in je die automatisch heel specifieke dingen herkennen die opduiken. Je onderbewustzijn zegt: "Nee, we doen dit nu niet." Dan komt er iets in je leven waar je op reageert. Je aandacht wordt in realtime uit de koers gehaald. Misschien word je ge-triggered, afgeleid of duikt er een probleem op. Het leidt je uit de koers en leidt je af van waar je je op focuste. In plaats van door te gaan met de acties die nodig zijn om de verandering aan te brengen, word je nu afgeleid door wat er opduikt. Dat is het sabotagepatroon in actie. En het is verraderlijk omdat buiten het medeweten van jou gebeurt. Het sabotagepatroon is zo verraderlijk dat het je letterlijk kan weerhouden om een bewuste keuze die je hebt gemaakt door te zetten. Het heeft de mogelijkheid om je die keuze in het moment te laten vallen, zodat je teruggaat naar de manier waarop je de dingen eerder deed. In deze online video's ontmasker je dit patroon en breek je letterlijk vrij uit dit soort onbewuste patronen. Snel en direct waardoor je het sabotage-patroon doorprikt en te slim af bent!

6: Herover je ware identiteit en herwin al je potentieel

In deze speciale module leer hoe je bij je client zijn ware identiteit terugkrijgt EN laat hem/haar bevrijd van negatieve gedachten! Met behulp van dit transformatie proces geef je voorgoed de vrijheid terug aan de client.
Hiermee help je je cliënt (en jezelf)

 • je ware identiteit terug te winnen
 • negatieve gedachten te stoppen
 • overwinning te ervaren van elke emotionele blokkade
 • pijn uit het verleden op te lossen
 • uit de rol te stappen die was aangepraat in je kindertijd 

Bonus 2: Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik 

Voor het snel oplossen van innerlijke remmingen. Ideaal voor coaches, trainers en therapeuten die snel resultaat willen. In deze online hypnose training met 3 modules, leer je hoe je sneller en gemakkelijker "oud zeer" opruimt en ook gevoelige en persoonlijke problemen oplost zonder over de inhoud te weten. Deze technieken verbeteren als zelfstandige coach, hypnotherapeut of business coach drastisch je resultaten. Je hebt direct contact met het onderbewustzijn waardoor je meer kracht bij jezelf ontdekt en bij je cliënt tijdens coaching, therapie en in je gesprekken.


Deze technieken worden nergens anders in Nederland onderwezen. In je eigen leven zul je op alle levensgebieden positieve veranderingen gaan merken. Wanneer je deze training volgt vind je altijd gemakkelijke en creatieve oplossingen voor elk probleem. Naast dat je doeltreffend diep therapeutisch werk zal doen, zul je ook je cliënt hele positieve gevoelens laten ervaren en hypnotisch kunnen laten dromen.

Met Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik kan jij:

 • snel "oude gevoelens" opruimen ook tijdens online sessies
 • taalformules gebruiken om het onderbewustzijn direct te openen
 • nieuwe hypnotherapie technieken om innerlijke remmingen en diepzittende problemen op te lossen
 • snel krachtige en goede gevoelens oproepen om de toekomst goed aan te kunnen
 • Hypnotische Leeftijdsregressie met Symbolisch taalgebruik toepassen voor het voorgoed wegnemen van oude gevoelens 
 • De Metafoor Revivificatie techniek voor het induceren van positieve emoties en hypnotische dromen
 • Hoe je snel innerlijke remmingen bij je client oplost
 • Symbolisch Taalgebruik voor het ontdekken, verdiepen en veranderen van schaduwmetaforen
 • het gebruiken van betekenisvolle symboliek tjdens sessies met cliënten
 • Hoe je je client hypnotisch laat dromen voor de oplossing van het probleem 
 • Hoe je het symbolische landschap van je cliënt stabiliseert
 • Hoe je iemands persoonlijkheid  integreert voor het stoppen van zelfsabotage 
 • Hoe je beperkte overtuigingen transformeert met hypnotiserende symbolische taal
 • Hoe je op maat gemaakte metaforen voor karaktervorming en het bereiken van doelen maakt (super powerfull)

Je leert oa deze hypnose technieken:

De Schaduw Metafoor techniek. Mbv speciale taalformules leer je om het onderbewustzijn van je cliënt direct te openen om diepzittende gevoelige en persoonlijke problemen op te lossen zonder over de inhoud te weten. Je leert reïntegratieve vragen stellen, schaduw-metaforen te ontdekken te verdiepen en in actie zetten. taalformules gebruiken om het onderbewustzijn direct te openen. Hiermee kun je snel innerlijke remmingen oplossen


De Leeftijdsregressie techniek met Symbolisch taalgebruik. In de kinderjaren hebben veel cliënten nare ervaringen en trauma's meegemaakt. Hiervan blijven vaak gevoelens "bevroren" in het lijf achter. Je leert deze gevoelens wegnemen en "oude gevoelens" op te lossen. Zodat het lichaam uit de stress en overlevings-stand komt. Doeltreffend ook is dat je met deze techniek oude talentent her-ontdekt.


De Metafoor Revivificatie techniek. Je leert mbv hypnotiserend symbolisch taalgebruik snel contact maken met hele goede gevoelens zoals: rust, kracht en zelfvertrouwen. Hoe je client tijdens het gesprek van de sociale realiteit naar de hypnotische realiteit brengt. En daar prachtige belevingen laat hebben en interne landschappen stabiliseert. Met deze techniek gaat je cliënt hypnotisch dromen terwijl super goede gevoelens door het lijf heen gaan.

nieuwe hypnose technieken

De Schaduw Metafoor techniek.

De Metafoor Revivificatie techniek.

De Symbolische Regressie techniek

Gesprekshypnose 

De training is online en bestaat uit3 modules

Ik leer je vloeiend de taal van het onderbewustzijn spreken

"Ik gebruik deze technieken om innerlijke remmingen en "oud zeer" op te ruimen. Ook voor het snel oplossen van innerlijke blokkades. Ook bij optimalisatie van je persoonlijkheid en je sterke kanten is dit een zeer praktische en krachtige training voor zelfstandige coaches, hypnotherapeuten, trainers, managers, business coaches etc"

Bestel nu je ticket!

Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp
Inclusief bonus 1 & 2

11

mei
10:00

Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp

Online via zoom van 11 t/m 15 mei 2022

24

okt
10:00

Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp

Online via zoom van 24 t/m 28 oktober 2022

Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp van 11 t/m 15 mei 2022

Inclusief:
1. Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp met certificaat

Data: van 11 t/m 15 mei 2022, Online via zoom van 10:00 - 16:00

Inclusief alle replays 14 dagen
twv €997


2. De Complete Gesprekshypnose Training met 5 online modules

voor altijd toegang in je persoonlijke account
twv €497

3. Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik training met 3 online modules
voor altijd toegang in je persoonlijke account
twv €997


Investering:
Ipv €2491
nu voor
€997

Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp van 24 t/m 28 oktober 2022

Inclusief:
1. Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp met certificaat

Data: van 24 t/m  28 oktober 2022, Online via zoom van 10:00 - 16:00

Inclusief alle replays 14 dagen
twv €997


2. De Complete Gesprekshypnose Training met 5 online modules

voor altijd toegang in je persoonlijke account
twv €497

3. Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik training met 3 online modules
voor altijd toegang in je persoonlijke account
twv €997


Investering:
Ipv €2491
nu voor
€997