Met Gesprekshypnose heb je doeltreffend klantcontact en een optimale invloed in je gesprek!

Ideaal voor zelfstandige coaches, trainers, hypnotherapeuten, advocaten, verkopers

Wil je beloond worden van je échte waarde en bijdrage? Praten is je beroep en je wil mensen die je tegenkomt een beter, blijer, productiever leven bezorgen. Je vindt het belangrijk dat wat je doet op de een of andere manier zin heeft. 

Met de juiste toepassing van gesprekshypnose heb ik in allerlei soorten mensen ingrijpende veranderingen gezien…

Ik ken zelfstandige coaches, trainers, hypnotherapeuten en leiders van organisaties die al goed waren in hun werk, die hun didactische en leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau hebben kunnen tillen - en daarmee op een veel efficiëntere manier invloed kregen op hun cliënten, studenten en opdrachtgevers.

null
Ik heb technisch briljante mensen gezien (die jarenlang de grootste moeite hadden het briljante van hun ideeën over te brengen) die zich met gesprekshypnose plotseling enorm helder konden uitdrukken.

Mijn conclusie is, en voor mij klopt dat in elk geval, dat je met gesprekshypnose...een hele grote verandering maakt...

Je krijgt in het bootcamp nog veel meer:

1. Het Conversationele Hypnose MASTERY bootcamp; 4 dagen live training online gegeven met conversationele hypnose certificaat

2. De Complete Gesprekshypnose Training, 6 online modules inclusief piekstaat en hogere klant conversie (direct toegang) 

3. Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik, 3 online modules voor het snel oplossen van innerlijke remmingen (direct toegang) 

4. de Gesloten-Deur-Sessies; speciale live training voor het heroveren van je ware identiteit (powerful)

Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp wordt LIVE online gegeven door Martijn Groenendal met 25 jaar ervaring. Met alle REPLAYS. Er is geen technische voorkennis vereist.

Wat je zult leren in het Conversationele Hypnose MASTERY BOOTCAMP

 • Hoe je een zogenaamde ‘pre-frame’ kunt opstellen waarmee je andermans verwachtingen kunt beïnvloeden
 • Hoe je herformuleringstactieken kunt toepassen die bezwaren wegnemen
 • Hoe je erachter kunt komen welke specifieke waarden belangrijk zijn voor iemand… en hoe je jouw suggesties daaraan kunt verbinden
 • Twee manieren om ieder gesprek subtiel ‘over te nemen’ en die hypnotisch te maken (dit is vooral handig als je met een baas praat die ruzie zoekt, of met iemand die non-stop praat zonder zelfs maar adem te halen!)
 • Hoe je het gesprek in iemands gedachten kunt binnengaan en hun realiteit kunt overnemen (super eenvoudig, zoals je tijdens de training zult zien

Ook zal je de formule ontdekken voor een hogere "klant-conversie"

In het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp leer je ook een geniale gesprekstechniek voor het voeren van consultatie gesprekken. Een gegarandeerde formule voor een hogere klant conversie. Je zal hiermee de beste resultaten bij je cliënt hebben en natuurlijkerwijs met behulp van deze formule, hogere prijzen kunnen vragen. Ideaal voor consultatie en intake gesprekken en professionele kennismakingen. 

Ja, ik meld me aan


Als superman Conversationele Hypnose zou willen leren zou hij naar het Conversationele Hypnose MASTERY bootcamp gaan...

"In het Bootcamp leer je namelijk hoe je levens-veranderende transformaties maakt dmv één gesprek. Het is plezierig om met gesprekshypnose zo effectief te zijn en met deze technieken zo een positieve impact op anderen te hebben. En terwijl dit allemaal gebeurt, je goed en ontspannen te voelen. Ik leer je ook in je piekstaat tijdens het gesprek. Ik trainde de afgelopen jaren meer dan 45 groepen in gesprekshypnose.

Ja, ik meld me aan


Wat je in het Bootcamp nog meer zal leren

 • Hoe je iemands perceptie van de realiteit kunt veranderen…
 • Hoe iemands kritische en analytische factor wordt verminderd, zodat ze open gaan staan voor wat je te zeggen hebt
 • Hoe je krachtige suggesties in iemands hoofd kunt planten zonder dat diegene dat door heeft
 • Hoe je gedachten onbewust naar een bepaald antwoord stuurt 
 • Hoe je de ‘magische momentjes’ kunt vinden in iemands antwoorden en hoe je die kunt gebruiken om een blijvende verandering te maken

  “In het bootcamp word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte trainers ter wereld. Net als ik heeft Martijn Groenendal internationaal al vele trainingen en opleidingen geleid. Al meer dan 25 jaar!” Igor Ledochowski. (IAPCH)
Ja, ik meld me aan


BONUS 1:
De Complete Gesprekshypnose Training met 6 online modules. Inclusief: 

 • alle gesprekshypnose technieken voor optimale invloed  
 • hoe je in piekstaat bent tijdens klantcontact
 • de magie van klik krijgt met elke cliënt of klant (dmv de 5 niveau's van invloed in je gesprek te doorlopen)
 •  je client overtuigt van de waarde van je oplossing, advies of (coaching) methode
 • voor een sterkere zelfpresentatie tijdens gesprekken 
 • voorgoed beperkende patronen bij jezelf te doorbreken zodat je op je best bent in gesprekken voor een grotere bijdrage
 • meer succes krijgt met je cliënten en enthousiastere reacties krijgt 

Je krijgt oa uniek klant-inzicht en het te slim af zijn van het-sabotage-patroon"

"Een belangrijk onderdeel van hoe je sterk in je gesprek staat en op je best bent waardoor je de beste resultaten bij je cliënt krijgt en groeit met je onderneming, is weten hoe je jezelf saboteert - en een strategie hebben om er doorheen te werken wanneer het onbewuste patroon opduikt. In de training geef ik je speciale kennis (die ik jarenlang heb bestudeert) om dit sabotage-patroon voorgoed op te lossen waardoor je persoonlijk - en met je onderneming enorm zal groeien...

Ja, ik meld me aan


 Alle Gesprekshypnose technieken
(Demonstraties en uitleg op video voor ultieme beïnvloeding)

Mbv gesprekshypnose maak je je cliënt direct ontvankelijk, suggestief en enthousiast voor jouw oplossing, advies en methode. Je hebt meer invloed tijdens klantcontact en een directe positieve impact in de omgang met elke klant. Direct toepasbare technieken voor jouw gesprekken.

Met behulp van Uniek Klant inzicht heb je binnen
enkele minuten oplossingen tot je beschikking

Mbv unieke klant inzichten heb je binnen enkele minuten oplossingen tot je beschikking die je direct in je gesprek kan toepassen voor de beste resultaten. Het Klant-Inzicht Systeem bespaart je jarenlang onderzoek en is alleen bij ons te krijgen. Oplossingen voor oa:

 • pijn uit het verleden mbv doeltreffende helings processen
 • mentale blokkades 
 • snel nare herinneringen oplossen

Het Consultatie Gesprek
de doeltreffende formule voor hogere klant conversie 

Dit is de garantie waarmee jij elke keer je cliënt overtuigt om de grotere coaching- pakketten, diensten en services bij je te nemen zodat je de beste resultaten bij je cliënt krijgt.
Met dit geniale gesprek voor consultatie gesprekken weet je altijd je cliënt /klant te inspireren en te overtuigen. Een must en totale game-changer voor je onderneming omdat je hiermee elke cliënt binnenhaalt.

Piekstaat 

Je leert snelle en praktische mind-technieken zodat je je goed voelt (super powerful) en op je best bent tijdens gesprekken om daarmee de beste prestaties te kunnen leveren. Ik leer het je allemaal in deze module. Met deze technieken ben je in een piekstaat voor een ultieme bijdrage aan je cliënt of groep.

Je sabotage te slim af zijn 

Het sabotage patroon is verraderlijk omdat buiten het medeweten van je bewustzijn gebeurt. Het kan je letterlijk weerhouden om een bewuste keuze die je hebt gemaakt door te zetten en ervoor zorgen dat je teruggaat naar de oude manier manier. In deze online video's ontmasker je dit patroon en breek je letterlijk vrij uit dit onbewuste patroon en leert om het te slim af te zijn.

Herover je ware identiteit

Ontdek hoe je bij je client zijn ware identiteit herovert die identiteit die als het ware onder de negatieve gedachten zit. Ideaal voor persoonlijkheidstransformatie. Hiermee help je je cliënt (en ook bij jezelf)

 • alle negatieve gedachten te stoppen
 • overwinning te ervaren van elke emotionele blokkade

BONUS 2:
Je krijgt de training Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik met 3 online modules Inclusief: 

Voor het snel oplossen van innerlijke remmingen. Ideaal voor coaches, trainers en therapeuten die snel resultaat willen. In deze online hypnose training met 3 modules, leer je hoe je sneller en gemakkelijker "oud zeer" opruimt en ook gevoelige en persoonlijke problemen oplost zonder over de inhoud te weten. Deze technieken verbeteren als zelfstandige coach, hypnotherapeut of business coach drastisch je resultaten. Je hebt direct contact met het onderbewustzijn waardoor je meer kracht bij jezelf ontdekt en bij je cliënt tijdens coaching, therapie en in je gesprekken.


Deze technieken worden nergens anders in Nederland onderwezen. In je eigen leven zul je op alle levensgebieden positieve veranderingen gaan merken. Wanneer je deze training volgt vind je altijd gemakkelijke en creatieve oplossingen voor elk probleem. Naast dat je doeltreffend diep therapeutisch werk zal doen, zul je ook je cliënt hele positieve gevoelens laten ervaren en hypnotisch kunnen laten dromen.

Ja, ik meld me aan


Met Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik kan je:

 • snel "oude gevoelens" opruimen en innerlijke remmingen oplossen
  bij je cliënt ook tijdens online sessies
 • taalformules gebruiken om het onderbewustzijn direct te openen
 • snel krachtige en goede gevoelens oproepen om de toekomst goed aan te kunnen
 • iemands persoonlijkheid integreren voor het stoppen van zelfsabotage 
 • Hypnotische Leeftijdsregressie doen
 • je client hypnotisch laat dromen voor de oplossing van het probleem 
 • Hoe je het symbolische landschap van je cliënt stabiliseert
 • Hoe je beperkte overtuigingen transformeert met hypnotiserende symbolische taal
 • Hoe je op maat gemaakte metaforen voor karaktervorming en het bereiken van doelen maakt (super powerfull)

Je leert oa deze hypnose technieken:

De Schaduw Metafoor techniek. Mbv speciale taalformules leer je om het onderbewustzijn van je cliënt direct te openen om diepzittende gevoelige en persoonlijke problemen op te lossen zonder over de inhoud te weten. Je leert reïntegratieve vragen stellen, schaduw-metaforen te ontdekken te verdiepen en in actie zetten. taalformules gebruiken om het onderbewustzijn direct te openen. Hiermee kun je snel innerlijke remmingen oplossen


De Leeftijdsregressie techniek met Symbolisch taalgebruik. In de kinderjaren hebben veel cliënten nare ervaringen en trauma's meegemaakt. Hiervan blijven vaak gevoelens "bevroren" in het lijf achter. Je leert deze gevoelens wegnemen en "oude gevoelens" op te lossen. Zodat het lichaam uit de stress en overlevings-stand komt. Doeltreffend ook is dat je met deze techniek oude talentent her-ontdekt.


De Metafoor Revivificatie techniek. Je leert mbv hypnotiserend symbolisch taalgebruik snel contact maken met hele goede gevoelens zoals: rust, kracht en zelfvertrouwen. Hoe je client tijdens het gesprek van de sociale realiteit naar de hypnotische realiteit brengt. En daar prachtige belevingen laat hebben en interne landschappen stabiliseert. Met deze techniek gaat je cliënt hypnotisch dromen terwijl super goede gevoelens door het lijf heen gaan.

Ik leer je vloeiend de taal van het onderbewustzijn spreken

"Ik gebruik deze technieken om innerlijke remmingen en "oud zeer" op te ruimen. Ook voor het snel oplossen van innerlijke blokkades. Ook bij optimalisatie van je persoonlijkheid en je sterke kanten is dit een zeer praktische en krachtige training voor zelfstandige coaches, hypnotherapeuten, trainers, managers, business coaches etc"

Bestel je ticket voor Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp 

Data: mei of oktober 2022

Voor 12 t/m 15 mei 2022

Inclusief:
1. Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp met certificaat
4 dagen live training online door Martijn Groenendal
twv €997  
2. De Complete Gesprekshypnose Training
twv €497 
3. Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik training
twv €997  
Ipv €2491 nu voor 
€799

Voor 27 t/m 30 oktober 2022

Inclusief:
1. Het Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp met certificaat
4 dagen live training online door Martijn Groenendal
twv €997
2. De Complete Gesprekshypnose Training
twv €497
3. Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik training
twv €997  
Ipv €2491 nu voor
€799