Geniet van de vrijheid van een goedlopende coaching praktijk
EN een inkomen dat matcht met je ideale levensstijl!

4-daagse Business Mastery Training voor een goedlopende coaching praktijk!

Bekijk de video:

De 4-daagse Business Mastery Training voor een goedlopende coaching praktijk!

Ontdek de strategieën hoe je een goedlopende coaching praktijk krijgt! 

Je ontdekt hoe je:

 • elke week gegarandeerd de juiste hoeveelheid clienten hebt waardoor je zorgeloos in je eigen coaching praktijk kan werken
 • cliënten hebt die je energie geven en waar je je op verheugt ipv je vermoeien en je leven moeilijker maken
 • gemakkelijk aan cliënten komt die de juiste waarde voor je sessie betalen in plaats van dat je moet gaan overtuigen 
 • je eigen coaching praktijk tot een bron van vrijheid maakt omdat je inkomen matcht met je ideale levensstijl 
 • specifieke vragen stelt mbv de techniek van de drie C's
 • elke dag gemakkelijk je taken afkrijgt en hiermee het overzicht houdt
 • een scherper beeld krijgt van je favoriete cliënt en je client van jou, waardoor je beter zichtbaar bent, een win-win situatie
 • op maat gemaakte coaching pakketten aanbiedt waardoor je meer waarde kunt geven aan je cliënt
 • je prijzen scherper zet en hoe je dit dit ook allemaal rustig aan je cliënt overbrengt

 • je unieke passie ontdekt en een belangrijkere plek gaat geven in je coaching praktijk waardoor je meer plezier ervaart in het werk en gemakkelijker blokkades overwint

Twijfel je wel eens hoe je in je eigen coaching praktijk aan de juiste hoeveelheid cliënten moet komen? 

Is je eigen coaching praktijk een bron van zorgen in plaats van vrijheid?

Verlies je hierdoor regelmatig je goede humeur en je positieve mindset die zo belangrijk is?

Wanneer je je zorgen maakt over hoe je elke week aan de juiste hoeveelheid cliënten moet komen, dan is je eigen coaching praktijk een bron van zorgen geworden in plaats van vrijheid. Je eigen coaching praktijk geeft dan veel stress waardoor het een uitdaging kan zijn om je positieve mindset (die zo belangrijk is) te behouden. Stel je voor, dat je weer voor een baas moet werken en je daarmee je eigen droom van je praktijk niet kan laten doorgaan...Bah!


Kun je nog niet de levensstijl leven die je zo graag wilt omdat je coaching praktijk nog niet goed loopt?

Wanneer je in je coaching praktijk nog niet de juiste strategieën gebruikt om een goedlopende coaching praktijk te bouwen, heb je niet genoeg clienten en moet je teveel taken steeds alleen doen. Je coaching praktijk kan daardoor niet goed groeien. Je kunt nog niet de levensstijl leven die je zo graag wilt.  Je coaching praktijk geeft je teveel zorgen. De kans is groot dat je dan cliënten hebt die je leven moeilijker maken omdat je de last moet dragen dat jij hun problemen moet oplossen. Dat is vermoeiend toch? Dit is een zware last voor je en je kan daardoor uit balans raken.

Geniet van de vrijheid en plezier van een goedlopende coaching praktijk!

Wat dit voor jou als coach oplevert is:

 • je zit niet meer angstig af te wachten om nieuwe cliënten te krijgen 
 • je weet dat je op de juiste weg bent EN dat je op dit nieuwe pad kan groeien 
 • je hebt meer financiële vrijheid om je leven in te richten zoals je wilt
 • je hoeft je geen zorgen meer te maken over je coaching praktijk


Met deze strategieën weet je, omdat je o.a. met de juiste cliënt leert werken, dat als je een cliënt gaat helpen in je coaching praktijk dat het zowel voor jou als voor je cliënt een plezierige ervaring en samenwerking wordt waar je je beiden op verheugt.

Elke week heb je de juiste hoeveelheid cliënten waardoor je geniet van je werk.

Het plezier en de vrijheid die je nu hebt dmv het gebruiken van de strategieën, zorgt voor het behouden van je positieve mindset. Omdat je een goedlopende praktijk hebt en elke maand genoeg inkomsten, heb je de mogelijkheid gekregen om een vrij en plezierig leven te leven op je eigen voorwaarden. Dit zorgt ervoor dat je nog meer kan geven aan jezelf; je gezin, je vrienden en je omgeving. Je hebt cliënten die je energie geven ipv die je vermoeien. Je krijgt door deze nieuwe "work-flow" steeds meer kansen voor groei uit allerlei hoeken.


De 4-daagse Business Mastery Training is voor jou als je:

Een passie hebt voor het coachen van mensen en je eigen coaching praktijk wil laten groeien en op een plezierige manier tot een groot succes wilt maken. Een nieuwe stap vooruit wilt maken en daarmee de groei van je eigen coaching praktijk wilt verzekeren. Je wilt het werk dat je doet om aan je cliënten te komen gemakkelijker maken. Je zoekt nu nog naar de juiste strategieën om van je eigen coaching praktijk een groot succes te maken. 

Je leert ook effectieve teksten schrijven voor op je website:

Zo ben jij als coach zichtbaarder voor je client...

In de 4-daagse coaching praktijk training leer je ook hoe je effectieve teksten schrijft voor op je website. Dit is belangrijk om in korte tijd je cliënt de juiste boodschap mee te geven. Zo ben jij als coach zichtbaarder voor je client en andersom. Door de teksten die je leert schrijven in de 4-daagse coaching praktijk training, neemt je client actie om met je te gaan samen werken.

Ook leer je voor je website betere systemen gebruiken zoals: voor het maken van consultatie gesprekken, agenda's, betaalsystemen etc. waardoor je coaching praktijk georganiseerder is en je werk daardoor plezieriger is. 

Bij de 4-daagse training krijg je
nu ook deze twee super bonussen: 

Bonus 1: Zo laat jij je cliënt altijd JA zeggen in je "intake gesprek" 

Je krijgt bij aanmelding van de 3-daagse coaching praktijk training, deze bonus; hoe je een effectief consultatie gesprek voert die je in je telefoongesprekken en in het écht toepast voor maximaal resultaat.


Nu heb je als coach een overtuigende manier hoe je je coaching sessies kan aanbieden EN waarop je cliënt JA zegt. Hiermee presenteer je jezelf beter en weet je altijd hoe je in een gesprek moet reageren. Een échte topper!

Bonus 2:

Conversationele Hypnose gebruiken door de telefoon...

Je leert hoe je in een zeer speciale training conversationele hypnose door de telefoon gebruikt zodat je o.a. de oplossing van het probleem al door de telefoon aan het onbewuste meegeeft zonder dat de client dit bewust doorheeft. Deze bonus is een extra training die live en online gegeven wordt door Martijn Groenendal. 

De 4-daagse coaching praktijk training is inclusief:


*een concreet actie plan dat op maat gemaakt is voor je eigen coaching praktijk
*4 dagen live training om de strategieën te implementeren hoe je een goedlopende praktijk maakt
*Bonus 1: Zo laat jij je cliënt altijd JA zeggen in een adviesgesprek
*Bonus 2: Conversationele Hypnose voor het gebruik door de telefoon

9.3

Score voor NLP Life Academy… na 44 ervaringen.

 • "Lokatie en de ambiance is uitstekend. Martijn geeft vlot en geëngageerd les. Tijdens de pause is er gelegenheid tot vragen stellen en dieper in gaan op de materie. Martijn is een inspirerende trainer. "
 • "Onlangs de 'Hypnose inducties van de Meesters' training gevolgd bij Martijn. Een heel plezierige manier van lesstof overbrengen. Veel praktijk en theorie gecombineerd, veel ruimte voor inbreng van de deelnemers. Wat het voor mij ook interessant maakt zijn de mooie voorbeelden uit zijn eigen ervaring, het persoonlijke stuk van hem en de toegankelijkheid van Martijn. Ik heb zo genoten, dat ik overweeg om het volledige jaarprogramma bij Martijn te volgen. Martijn is voor mij een toptrainer van wie ik nog veel meer wil leren."
 • "Gisteren hebben we onze opleiding afgerond. Wat een ongelofelijke en bijzondere reis was deze opleiding, samen met Clement Keyzer. Dankjewel Martijn Groenendal voor je wijsheid en de energie waarmee je je kennis met ons hebt gedeeld. We gaan veel mensen helpen met de geweldige technieken die je ons hebt geleerd. De opleidingslocatie was top! Echte aanrader."
 • "Martijn is een zeer vakkundige en toegankelijke docent. Goede combi theorie, praktijk en demo's van over de geleerde technieken. De locatie is perfect, op 5 minuten loopafstand van het station. "
 • "De training inducties van de meesters had een goede en logische opbouw. Dit genereerde weer goede vragen vanuit de leerlingen. Martijn gaf duidelijke antwoorden, ook vanuit eigen ervaring. Zeker een training die de moeite waard was."
 • "Wat een ongelofelijke en bijzondere reis was deze opleiding tot gecertificeerd hypnotherapeut. Hypnose is een krachtig en magisch gereedschap als het je missie is om mensen te helpen. Ik ben Martijn ontzettend dankbaar voor zijn wijsheid en de energie waarmee hij zijn kennis met ons (de groep) heeft gedeeld. Ik ben diep onder de indruk en ik hoop dat we veel mensen kunnen helpen met de geweldige technieken die hij ons geleerd heeft. Als je een hypnotherapie-opleiding overweegt is dit een 100% aanrader."
 • "Martijn is een ontzettend goede leraar en brengt de stof op een prettige manier over. Door ook veel te oefenen breng je de geleerde theorie meteen in de praktijk. De inhoud van de cursus is een prima basis voor een hypnotherapeut. Je leert de stappen om iemand in hypnose te krijgen, maar ook alles daaromheen en dat is van groot belang wil je succes behalen. Het ik niet enkel een vingerknip, maar ik zal niet teveel prijsgeven. Ik kan je aanraden deze fantastische ervaring zelf op te doen. "
 • "Martijn is een gepassioneerde en geduldige trainer. De lessen zijn overzichtelijk en worden met veel humor gegeven. Ik kon daardoor moeiteloos mijn aandacht erbij houden. Zijn manier van lesgeven zorgt ervoor dat je de opgedane kennis en oefeningen makkelijk kunt opslaan en onder de knie krijgt. De zelfhypnose bootcamp heb ik ervaren als verrassend, boeiend en inspirerend. Kortom een fantastische workshop! "
 • "Het was zo'n leerzame opleiding, zo ongelofelijk veel opgestoken, veel geoefend, en Martijn is heel helder en gestructureerd. Ik heb er nu zo veel meer vertrouwen in mijn kunnen, dat dankzij deze opleiding!"
 • "Martijn is een uitstekend leraar die weet hoe hij iedereen kan enthousiasmeren voor hypnose en de technieken goed bij brengt. De begeleiding is ook goed en je krijgt bovendien een goed naslagwerk om het geleerde op je eigen tempo in de praktijk te brengen."
Deel je ervaring

Martijn Groenendal

De 4 daagse coaching praktijk training is te volgen op 20,21,22,23 januari 2022 online via zoom inclusief replays.

Datum: 20,21,22,23 januari 22'

Donderdag

20-01-'22

10:00

Ja, ik wil van mijn coaching praktijk een goedlopende praktijk maken!

Ja, ik meld me aan voor de 4 daagse Business Mastery Training