Breek vrij in 2020

Met Martijn Groenendal

"Een Gratis Training Voor het Oplossen Van Blokkades
Die Je Tegenhouden Waardoor Je Je Eigen Doelen Bereikt"

Ben je het zat om jaar- in-jaar-uit steeds dezelfde doelen te behalen?

Het is 2020 en tegen het einde van januari begin februari- een goede tijd om blokkades op te lossen die je tot nu toe hebben tegenhouden om je eigen doelen te bereiken. Maak 2020 je beste jaar aller tijden door mee te doen met drie GRATIS training sessies die je gaan helpen om je eigen kracht te ontdekken, je ware identiteit te herwinnen en daarmee je eigen succes te realiseren.
In de training:

  • ontdek je verborgen programmering die je gedachten, gevoelens en gedrag controleert
  • heel je eigen kern- wonden die je eigen potentieel blokkeren
  • laat je oude patronen en overtuigingen los die je niet meer nodig hebt
  • kies je nieuwe overtuigingen die in lijn zijn met je succes en hartsverlangens
Doe mee met deze GRATIS training 


Doe mee met deze GRATIS training:

.

Hoe deze training werkt:

Je krijgt in de Breek Vrij 2020 training serie:

Je krijgt toegang tot de online Metamorfose Training 

De online Metamorfose Training is een proces waarmee je je eigen levensdoel ontdekt en je eigen succes en geluk realiseert. Je kan deze training online doen vanuit het gemak van je eigen huiskamer.

Je lost je blokkades op

Tijdens de 3 geplande online sessies met Martijn Groenendal kom je erachter waarom je vastzit in dat specifieke levensgebied. Je heelt oude wonden en laat verhalen los die je niet meer dienen.

Je stapt in je nieuwe waarheid

Je deelt je inzichten in de facebook groep als je wilt om andere te inspireren. Je neemt actie vanuit de nieuwe beslissingen en overtuigingen  die je hebt gekozen om zo je nieuwe waarheid te manifesteren. 

Meld je hier in één keer aan voor alle drie de training sessies

Martijn Groenendal heeft deze training nooit eerder aangeboden...en nu kan je deze GRATIS meedoen en tegelijkertijd je grootste blokkades die je tot nu toe hebben tegengehouden om je eigen succes te realiseren voorgoed oplossen.

DINSDAG, 11 FEBRUARI, 2020 19:00
DONDERDAG, 13 FEBRUARI, 2020 19:00
DINSDAG, 18 FEBRUARI, 2020 19:00

Meld je hier in één keer aan voor alle drie de training sessies: 

Een Gratis Training Voor het Oplossen Van Blokkades 
Die Je Tegenhouden Waardoor Je Je Eigen Doelen Bereikt...

Ja, ik doe mee 

"Ik gebruik dit proces zelf ook bij mijn eigen cliënten..."

"Ik gebruik dit proces zelf ook bij mijn eigen clienten met name voor het oplossen van de dieperliggende problemen Cliënten met pijn uit het verleden - maar ook bij ondernemers die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen. Die zichzelf meer willen laten zien voor hun succes, maar wat faalangst hebben, of bang zijn om zichzelf voor schut te zetten wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken. En assertiever en succesvoller willen zijn op wat voor gebied dan ook"

Ja, ik doe mee met de training

Over ons opleidingsinstituut

Onze Hypnotherapie Opleidingen 

In onze hypnotherapie opleidingen leer je alle tools om met zelfvertrouwen je eigen cliënten te helpen. Zo hebben we gecertificeerde hypnotherapie opleidingen voor het oplossen van burn-out, depressie, verslaving, co-dependency en trauma. Maar ook het conversationele hypnose mastery bootcamp voor geavanceerde gesprekstechnieken om je cliënt te helpen te veranderen in gesprekken.

Ik doe mee met de training