Voor alle ambitieuze zelfstandige coaches, hypnotherapeuten en NLP'ers

De beste stap-voor-stap strategieën voor het laten groeien van je eigen coaching praktijk EN voor oplossingsgericht coachen 

Unieke 5-daagse online training
inclusief alle replays 24/7 beschikbaar

ERKENDE CERTIFICATEN

Onze opleidingen zijn erkend door de IAPCH, het CRKBO en de NLP Society

GEEN OPPERVLAKKIGHEID 

bij ons zijn de opleidingen TRANSFORMATIEF & praktisch toepasbaar

25 JAAR ERVARING

Martijn Groenendal heeft meer de 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.

Dit is een speciale training voor als je een passie hebt voor het coachen van mensen en je eigen coaching praktijk wil laten groeien en op een plezierige manier tot een groot succes wil maken. Dit is een échte "groei acceleratie" training voor gevorderden en beginners. Je krijgt het beste op het gebied van hypnotherapie, trauma-heling, nlp conversationele hypnose en universele wetten voor maximale groei van jezelf en je cliënten. Dagelijks de beste strategieën voor oplossingsgerichte coaching. 
Wanneer je meedoet met deze training leer je ook de beste strategieën hoe je een goedlopende praktijk krijgt en altijd genoeg cliënten hebt voor plezier en vrijheid in je werk. Je krijgt stap voor stap te zien hoe je te werk gaat van het helpen van clienten, het ontdekken van je eularian destiny en het overwinnen van je comfortzone gedrag. Breek door en word vrij om je te laten leiden door de reden van je bestaan. Deze 5-daagse training wordt online via zoom gegeven van maandag 25 t/m 29 oktober 2021. Geen technische voorkennis vereist. 

Ontdek de strategieën hoe je een goedlopende coaching praktijk krijgt! 

EN hoe je:

 • elke week gegarandeerd de juiste hoeveelheid clienten hebt waardoor je zorgeloos in je eigen coaching praktijk kan werken
 • cliënten hebt die je energie geven en waar je je op verheugt ipv je vermoeien en je leven moeilijker maken
 • gemakkelijk aan cliënten komt die de juiste waarde voor je sessie betalen in plaats van dat je moet gaan overtuigen 
 • je eigen coaching praktijk tot een bron van vrijheid maakt omdat je inkomen matcht met je ideale levensstijl 
 • specifieke vragen stelt mbv de techniek van de drie C's
 • elke dag gemakkelijk je taken afkrijgt en hiermee het overzicht houdt
 • een scherper beeld krijgt van je favoriete cliënt en je client van jou, waardoor je beter zichtbaar bent, een win-win situatie
 • op maat gemaakte coaching pakketten aanbiedt waardoor je meer waarde kunt geven aan je cliënt
 • je prijzen scherper zet en hoe je dit dit ook allemaal rustig aan je cliënt overbrengt

 • je unieke passie ontdekt en een belangrijkere plek gaat geven in je coaching praktijk waardoor je meer plezier ervaart in het werk en gemakkelijker blokkades overwint

Met deze strategieën weet je zeker dat je blijft genieten van je werk!

Maak van je eigen coaching praktijk een bron van vrijheid ipv zorgen

Wanneer je je zorgen maakt over hoe je elke week aan de juiste hoeveelheid cliënten moet komen, dan is je eigen coaching praktijk een bron van zorgen geworden in plaats van vrijheid. Je eigen coaching praktijk geeft dan veel stress waardoor het een uitdaging kan zijn om je positieve mindset (die zo belangrijk is) te behouden. Stel je voor, dat je weer voor een baas moet werken en je daarmee je eigen droom van je praktijk niet kan laten doorgaan...Bah!


Kun je nog niet de levensstijl leven die je zo graag wilt omdat je coaching praktijk nog niet goed loopt?

Wanneer je in je coaching praktijk nog niet de juiste strategieën gebruikt om een goedlopende coaching praktijk te bouwen, heb je niet genoeg clienten en moet je teveel taken steeds alleen doen. Je coaching praktijk kan daardoor niet goed groeien. Je kunt nog niet de levensstijl leven die je zo graag wilt.  Je coaching praktijk geeft je teveel zorgen. De kans is groot dat je dan cliënten hebt die je leven moeilijker maken omdat je de last moet dragen dat jij hun problemen moet oplossen. Dat is vermoeiend toch? Dit is een zware last voor je en je kan daardoor uit balans raken.

Geniet van de vrijheid en plezier van een goedlopende coaching praktijk...

Wat dit voor jou als coach oplevert is:


 • je zit niet meer angstig af te wachten om nieuwe clienten te krijgen 
 • je weet dat je op de juiste weg bent EN dat je op dit nieuwe pad kan groeien 
 • je hebt meer financiële vrijheid om je leven in te richten zoals je wilt
 • je hoeft je geen zorgen meer te maken over je coaching praktijk

Met deze strategieën weet je, omdat je o.a. met de juiste cliënt leert werken, dat als je een cliënt gaat helpen in je coaching praktijk dat het zowel voor jou als voor je cliënt een plezierige ervaring en samenwerking wordt waar je je beiden op verheugt.

Elke week heb je de juiste hoeveelheid cliënten waardoor je geniet van je werk.

Het plezier en de vrijheid die je nu hebt dmv het gebruiken van de strategieën, zorgt voor het behouden van je positieve mindset. Omdat je een goedlopende praktijk hebt en elke maand genoeg inkomsten, heb je de mogelijkheid gekregen om een vrij en plezierig leven te leven op je eigen voorwaarden. Dit zorgt ervoor dat je nog meer kan geven aan jezelf; je gezin, je vrienden en je omgeving. Je hebt cliënten die je energie geven ipv die je vermoeien. Je krijgt door deze nieuwe "work-flow" steeds meer kansen voor groei uit allerlei hoeken.


Deze 5-daagse training is speciaal voor jou als je:

Een passie hebt voor het coachen van mensen en je eigen coaching praktijk wil laten groeien en op een plezierige manier tot een groot succes wil maken. Een nieuwe stap vooruit wilt maken en daarmee de groei van je eigen coaching praktijk wil verzekeren. Je wil het werk dat je doet om aan je cliënten te komen gemakkelijker maken. Je zoekt nu nog naar de juiste strategieën om van je eigen coaching praktijk een groot succes te maken. 

Bonus

Zo laat jij je cliënt altijd JA zeggen in je intakegesprek

Je krijgt bij aanmelding van de 5-daagse online training, deze bonus; hoe je een effectief intake gesprek voert die je live of in je telefoongesprekken toepast voor maximaal resultaat.


Nu heb je als zelfstandige coach een overtuigende manier hoe je je coaching sessies aanbiedt EN waarop je cliënt altijd  JA zegt. Hiermee presenteer je jezelf beter en weet je altijd hoe je in een gesprek moet reageren. Een échte topper!

Welkom bij de 5 -daagse online training

Ik kijk er naar uit om verder met je te werken in deze 5-daagse online training.  Het zal fantastisch zijn om je de kennis, inzichten en technieken te geven. Ik kijk er naar uit om verder met je te werken in deze 5-daagse online training. Dit is een speciale training voor als je een passie hebt voor het coachen van mensen en je eigen coaching praktijk wil laten groeien en op een plezierige manier tot een groot succes wil maken. Een nieuwe stap vooruit wilt maken en daarmee de groei van je eigen coaching praktijk wil verzekeren. Je wil het werk dat je doet om aan je cliënten te komen gemakkelijker maken. Je zoekt nu nog naar de juiste strategieën om van je eigen coaching praktijk een groot succes te maken. 

Data en tijden:

Data:
maandag 25 t/m vrijdag 29 oktober 2021 live op zoom,  geen technische voorkennis vereist,
inclusief alle replays 24/7 beschikbaar


Tijden:
Dagelijks sessie 1 van 10:00 -11:30:  
diepte webinar met de beste strategieën voor oplossingsgerichte coaching & therapie, trauma-heling en groei. Met oa specialistische kennis over Hypnotherapie, NLP, conversationele hypnose , de universele wetten en spiritualiteit. 


Dagelijks sessie 2 van 19:00 - 20:30:
met de beste strategieën voor je coaching praktijk, je persoonlijke groeipad als coach en hoe je je praktijk maximaal laat groeien


Inclusief alle replays 24/7 beschikbaar


Entree:
47 euro