Heel het verleden, win je ware identiteit terug en wordt volledig vrij!

Het 4-staps Heling Proces

Modules:

Module 1: Hoe je in je kracht blijft staan in de omgang met anderen, hoe je ongewenste emotionele reacties veranderd , hoe je plezierig grenzen zet, leiderschap neemt in relaties, ontdekt wat jou motiveert en zin geeft

Module 2: Het 4 staps heling proces voor het oplossen van mentale blokkades, angst voor kritiek en afwijzing waardoor je vrij word om jezelf met veel zelfvertrouwen te uiten in werk, relaties en onderneming

Module 3: Ontdek de kracht van je passie, hak knopen door raak vol van je eigen visie het leven

Module 4: Het modelleren van je hoger zelf,  je zelfbeeld in overeenstemming met je grote doelen en verlangens

Heel het verleden

Krachtige handvatten voor het oplossen van pijn en remmingen

Geheimen Van Heling

Ervaar processen voor zelfheling en vrijheid

Leef je eigen leven 

Word vrij van het verleden en leef met meer betekenis en plezier 

Met behulp van het 4-Staps Heling Proces heb je voorgoed al je vrijheid terug 

 • je wordt vrij van je verleden en heelt alle emotionele wonden
 • je wint je ware identiteit en al je eigenwaarde terug 
 • remmende en negatieve gedachten stoppen
 • je ervaart overwinning van elke emotionele blokkade
 • je hebt vrijheid om je eigen leven te leiden (zonder innerlijke tegenspraak)
 • je sluit vrede met jezelf op het diepste niveau 
 • je stapt uit de rol en overleving strategie van het verleden (en oude generaties) 
 • je ervaart eenheid in jezelf

Loop je (nog steeds) rond met blokkades/pijn uit het verleden?

Onderzoek wijst uit dat veel mensen geblokkeerd worden door pijn uit het verleden . Dit veroorzaakt frustratie omdat ze zich niet helemaal vrij voelen om hun eigen leven te leven. Vastzittend in een gevangenis en constant geremd worden door negatieve gedachten beroofd ze van hun vrijheid en eigenwaarde.

Al jaren help ik particulieren en ondernemers om vrij te worden van pijn uit het verleden zodat ze hun eigen leven kunnen leven vol met zingeving en plezier

Als ze iets willen doen, wat ze écht willen doen, voelen ze geremd, schuldig of zelfs een "slecht persoon".  Ze kunnen hun passie niet goed uiten en staan niet helemaal in hun kracht.

"Je kunt elke pijn uit het verleden oplossen, je ware identiteit terugwinnen en volledig vrij zijn om je eigen leven met plezier te leven"

Ik specialiseer mijzelf al meer dan 25 jaar in zelfheling (het 4 staps heling proces), maar ook hypnotherapie, psychologie en NLP en hoe je de "valse trucs" van het brein volledig doorziet en pas deze inzichten, technieken en handvatten op dagelijkse basis in de praktijk toe. De kleinste details kunnen het verschil maken tussen een leven vol met zingeving en plezier en een leven waarin je gevangen zit in het verleden en weinig vrijheid en passie voelt.

Ontdek het 4 staps Heling Proces
voor jouw vrijheid

Stap 1: Je ontdekt op welk van de 4 terreinen je emotionele wond zich begaf en waarvandaan de saboterende, negatieve en destructieve gedachten kwamen.
 

Stap 2: Je ontmaskert de blokkades en ziet de "facade" die je onbewust hebt geleerd, je leert over alle bescherming mechanismen van emotionele wonden die het onmogelijk maken om pijn en blokkades op te lossen, je leert 9 schaamte technieken voor te zijn die jouw emotionele wond gebruikt om de pijn van het verleden in stand te houden en je van je eigenwaarde en vrijheid te beroven.

Stap 3:  Je ontdekt "het verloren deel" in jezelf, dat onderdrukt werd door de negatieve, beschamende (veroordelende) en saboterende gedachten. Je wint hiermee je ware identiteit en eigenwaarde terug. Ook ontdek je unieke gaves die je als kind uit pure overleving ging afwijzen. Het voelt als werkelijk thuiskomen.

Stap 4: Door de ogen van je ware identiteit heb je volledige nieuwe energie, zelfverzekerdheid en veel meer passie gekregen. Dit is de stap van de innerlijke reorganisatie, integratie en met het oog op je nieuwe toekomst. 

.

Wil jij persoonlijk vrijer worden?

Ontdek de geheimen van heling en het 4-Staps Heling Proces 

Data

29,30 januari (inclusief alle replays)

Entree

297,-

Tijd

10:00- 16:00 

start vrijdag avond sessie van 19:00 -21:00

Locatie

Online, live op zoom
Inclusief

Het 4-Staps Heling Proces

 • Wil je pijn uit het verleden nu eens voorgoed oplossen?
 • Wil je de overwinning maken?
 • Wil je meer vrijheid hebben en vanuit je eigen waarheid leven?
 • Ben je klaar om een leven vol met plezier en zingeving te leven?

Dan is dit het meest complete trainings programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van 25 jaar ervaring in het oplossen van pijn en het creëren van een vrij leven vol met plezier en zingeving.
Wat een geweldige training, veel prachtige technieken geleerd in een veilige fijne omgeving en een inspirerende leraar!
J. Buurman

Een heel plezierige manier van lesstof overbrengen. Veel praktijk en theorie gecombineerd, veel ruimte voor inbreng van de deelnemers

A. Wiegersma

Dankjewel Martijn Groenendal voor je wijsheid en de energie, kennis die je met ons hebt gedeeld. Geweldige technieken die je ons hebt geleerd.

C. Keyzer

Martijn is een zeer vakkundige en toegankelijke docent. Bedankt!

B.  Bavel

Goede combi theorie, praktijk en demo's van over de technieken

T. van Druten

Ik kan je aanraden deze fantastische ervaring zelf op te doen.

J. Boekbinder

Verander je Levensverhaal

Je levensverhaal is een verhaal dat je óf onoverwinnelijk maakt, óf een blok aan je been is. In deze module leer je de techniek om je hele levensverhaal te veranderen. Je maakt je hele levensverhaal inzichtelijk en concreet, waarmee je cruciale inzichten krijgt over jezelf. Vervolgens leer je hoe je dit verhaal verandert en krijg je de beste tools om jezelf van dit nieuwe verhaal te overtuigen. Hiermee verander je je identiteit in de persoon die je wilt zijn met als doel het leven te kunnen gaan leiden dat je wílt leiden.  Je krijgt:

 • Krachtige handvatten voor het veranderen van je levensverhaal
 • Doorzettingsvermogen, daadkracht en de sleutel om de warrior in jezelf wakker te maken
 • Cruciale inzichten in jezelf en gaat inzien wat je tegenhield   
 • Ontdek de kracht van je Passie

  Met deze techniek maak je een kracht in jezelf los die alles zal veranderen. Het is 100% pure levensenergie die je in handen krijgt. Je leert in harmonie komen met deze kracht en ervoor te werken. Je staat daardoor in dienst van je hoogste goed en daardoor dat van anderen. Hiermee krijg je wat je wilt, ben je enorm gemotiveerd, en word je een inspiratiebron voor anderen. Met onder meer een kristalheldere visie en een duidelijk plan heb je letterlijk je eigen potentie in handen. Je zal gemakkelijk knopen door kunnen hakken, weten wat je wilt en de wet van de opoffering toe kunnen passen op je oude zelf. Je ontdekt de warrior in jezelf, wordt letterlijk onoverwinnelijk en voelt je beschermd door alles om je heen. Dit bewustzijn is een échte game-changer.

  Neem leiderschap en zet grenzen 

  Je persoonlijke grenzen zijn verantwoordelijk voor je levenslust, je zelfvertrouwen en hoe goed je je voelt in je dagelijkse leven. Wanneer je persoonlijke grenzen niet meer optimaal zijn, kun je dat merken aan negatieve emoties, gebrek aan passie, het iedereen naar de zin willen maken en het hunkeren naar liefde of waardering van de "verkeerde" mensen. In dit blok leer je wat grenzen zijn en hoe je effectief je grenzen bepaalt. Dit zorgt ervoor dat je enorm veel zelfvertrouwen zult krijgen, en je altijd in je kracht staat, zelfs in stressvolle situaties. Je ervaart veel meer positieve emoties, passie en bereikt gemakkelijker je doelen. Met behulp van deze leiderschapskwaliteiten ben je charismatischer, voel je je onoverwinnelijk en heb je een nieuw persoonlijk mastery-level bereikt. Je hebt controle over al je emoties gekregen, wordt niet meer onnodig geraakt en voelt je sterk in conflicten, waardoor je relaties gezond blijven.